Aaa evet o yönden Enerji neşe bakımından bana oldukça benziyordu hali tavırlarıtavukçu sunny kore standartlarına göre çok güzel ama soğuk biri gibi oysa gelin çok sıcakkanlıydı
Aaa evet o yönden Enerji neşe bakımından bana oldukça benziyordu hali tavırlarıtavukçu sunny kore standartlarına göre çok güzel ama soğuk biri gibi oysa gelin çok sıcakkanlıydı
zaten bende gobline benziyorum kısmen yani bu iş olur bencedeAaa evet o yönden Enerji neşe bakımından bana oldukça benziyordu hali tavırları
Hhahah Aaa senin eski zaman insanı oldunu düşünüyordum zaten klasik fimlerden haberin falan yok @Forumdash da Azrail oluyor oda ismini saklıyor bizden sanırım Azrail gibi hatırlamadı içinzaten bende gobline benziyorum kısmen yani bu iş olur bencede
[
ben hiç benzetmedm azrail ergen haline hiç benzemiyordu farklı kişilerin oynamış olma ihtimali daha mantıklı
makyajla o kadar tıfıl oğlana dönmesi imkansız hem tıfılda boyda kısaydı
Aynı kişiler demedim. Ben de biliyorumergeni başka kişi yaşlılığı başkakişi oynamiş Yani ergen karakter de yaşlı karakterde geçmişte aynı karakterlermiş. Günümüzde Azrail olmuş diyorumŞunu kesinlikle Azrail oynamıyor bu farklı birisi @Forumdash
Ama bunun yaşlı hali şu Azrail olabilir bunu sonradan gösterdiler zaten açığa çıkınca o olduğu
Bunu da benzettiin yaa Ama neyse buna itiraz etmem harika benzetmeHhahah Aaa senin eski zaman insanı oldunu düşünüyordum zaten klasik fimlerden haberin falan yok @Forumdash da Azrail oluyor oda ismini saklıyor bizden sanırım Azrail gibi hatırlamadı için
Aaa biz @destere ile Goblin ve başrol kız olarak birbirimizi bulmuşuz ama sen Azrail olarak forumdakı Sunuuyi bulamadın ayoll 1 izleyen daha bulabilseydikBunu da benzettiin yaa Ama neyse buna itiraz etmem harika benzetme
Sunny'i bulmam için korece öğrenmem lazım artıkAaa biz @destere ile Goblin ve başrol kız olarak birbirimizi bulmuşuz ama sen Azrail olarak forumdakı Sunuuyi bulamadın ayoll 1 izleyen daha bulabilseydik
Oyüzden destere ile benden ayrı tek bitirdin sanırım Kendi kendinin partneri olmuşsundur bir azrail bir sunnuy
@eskici den Sunnuy olurdu sana ama bu diziyi izlemediki işteSunny'i bulmam için korece öğrenmem lazım artık
Spn iki bölüm var. Scooby'liden sonraki bölümü izlemiştim ama orum yapmaya fırsatım yoktu. Flash 2 bölüm birikti. Akşama izlemeye çalişcam ama. Şimdilikhızlandırmalı bişekilde arrow ve twd bakıcam belki. Yada dinlenirim bilmiyorum. Hiç içimden gelmiyor izlemekSen Supernaturalı naptın 3 bölüm birikti ayrıca Flash 2 bölüm birikti
Aaa sorma ayoll şu sezonluk diziler yüzünden haftalıkları çok boşladık hevesimizi kesti resmen @destereSpn iki bölüm var. Scooby'liden sonraki bölümü izlemiştim ama orum yapmaya fırsatım yoktu. Flash 2 bölüm birikti. Akşama izlemeye çalişcam ama. Şimdilikhızlandırmalı bişekilde arrow ve twd bakıcam belki. Yada dinlenirim bilmiyorum. Hiç içimden gelmiyor izlemek
Bu diziden bir karakter Forumdash avatarı yapmıştıyaSun kim ya
Gitsem söylermiyimBu diziden bir karakter Forumdash avatarı yapmıştıya
Bu aralar dizi işlerim var diye Koreye falan gidiyorum derse yollama
Toplantılarım var Korelilerle dersin Öyle bir durumda eline oklava alıp ben biliyorum o toplantıları de @eskici benden sana taktikGitsem söylermiyim
Yollamam merak etmeBu diziden bir karakter Forumdash avatarı yapmıştıya
Bu aralar dizi işlerim var diye Koreye falan gidiyorum derse yollama
Aaa vakit bulursan bu diziye öneririz sana gerçi 2020 e kadar anca bitirirsin @ForumdashYollamam merak etme
İlerde belkiAaa vakit bulursan bu diziye öneririz sana gerçi 2020 e kadar anca bitirirsin @Forumdash