Aaa evet o yönden Enerji neşe bakımından bana oldukça benziyordu hali tavırlarıtavukçu sunny kore standartlarına göre çok güzel ama soğuk biri gibioysa gelin çok sıcakkanlıydı
![]()
Aaa evet o yönden Enerji neşe bakımından bana oldukça benziyordu hali tavırlarıtavukçu sunny kore standartlarına göre çok güzel ama soğuk biri gibioysa gelin çok sıcakkanlıydı
![]()
zaten bende gobline benziyorum kısmenAaa evet o yönden Enerji neşe bakımından bana oldukça benziyordu hali tavırları![]()
![]()
![]()
Hhahah Aaa senin eski zaman insanı oldunu düşünüyordum zaten klasik fimlerden haberin falan yokzaten bende gobline benziyorum kısmenyani bu iş olur bencede
![]()
[
ben hiç benzetmedm azrail ergen haline hiç benzemiyordu farklı kişilerin oynamış olma ihtimali daha mantıklı
makyajla o kadar tıfıl oğlana dönmesi imkansızhem tıfılda boyda kısaydı
![]()
Aynı kişiler demedim. Ben de biliyorumergeni başka kişi yaşlılığı başkakişi oynamişŞunu kesinlikle Azrail oynamıyor bu farklı birisi@Forumdash
![]()
Ama bunun yaşlı hali şu Azrail olabilir bunu sonradan gösterdiler zaten açığa çıkınca o olduğu
![]()
Bunu da benzettiin yaaHhahah Aaa senin eski zaman insanı oldunu düşünüyordum zaten klasik fimlerden haberin falan yok![]()
![]()
@Forumdash da Azrail oluyor oda ismini saklıyor bizden sanırım Azrail gibi hatırlamadı için
![]()
Aaa biz @destere ile Goblin ve başrol kız olarak birbirimizi bulmuşuz ama sen Azrail olarak forumdakı Sunuuyi bulamadın ayoll 1 izleyen daha bulabilseydikBunu da benzettiin yaaAma neyse buna itiraz etmem harika benzetme
![]()
Sunny'i bulmam için korece öğrenmem lazım artıkAaa biz @destere ile Goblin ve başrol kız olarak birbirimizi bulmuşuz ama sen Azrail olarak forumdakı Sunuuyi bulamadın ayoll 1 izleyen daha bulabilseydik
Oyüzden destere ile benden ayrı tek bitirdin sanırım Kendi kendinin partneri olmuşsundur bir azrail bir sunnuy![]()
![]()
![]()
@eskici den Sunnuy olurdu sana ama bu diziyi izlemediki işteSunny'i bulmam için korece öğrenmem lazım artık![]()
Sen Supernaturalı naptın 3 bölüm birikti ayrıca Flash 2 bölüm birikti
Spn iki bölüm var. Scooby'liden sonraki bölümü izlemiştim ama orum yapmaya fırsatım yoktu. Flash 2 bölüm birikti. Akşama izlemeye çalişcam ama. Şimdilikhızlandırmalı bişekilde arrow ve twd bakıcam belki. Yada dinlenirim bilmiyorum. Hiç içimden gelmiyor izlemekSen Supernaturalı naptın 3 bölüm birikti ayrıca Flash 2 bölüm birikti![]()
Sun kim ya
Aaa sorma ayoll şu sezonluk diziler yüzünden haftalıkları çok boşladık hevesimizi kesti resmenSpn iki bölüm var. Scooby'liden sonraki bölümü izlemiştim ama orum yapmaya fırsatım yoktu. Flash 2 bölüm birikti. Akşama izlemeye çalişcam ama. Şimdilikhızlandırmalı bişekilde arrow ve twd bakıcam belki. Yada dinlenirim bilmiyorum. Hiç içimden gelmiyor izlemek![]()
Bu diziden bir karakterSun kim ya![]()
Gitsem söylermiyimBu diziden bir karakterForumdash avatarı yapmıştıya
Bu aralar dizi işlerim var diye Koreye falan gidiyorum derse yollama![]()
![]()
![]()
Toplantılarım var Korelilerle dersinGitsem söylermiyim![]()
Yollamam merak etmeBu diziden bir karakterForumdash avatarı yapmıştıya
Bu aralar dizi işlerim var diye Koreye falan gidiyorum derse yollama![]()
![]()
![]()
Aaa vakit bulursan bu diziye öneririz sana gerçi 2020 e kadar anca bitirirsinYollamam merak etme![]()
İlerde belki