Diğer Goblin 1.Sezon Yorumları

[

ben hiç benzetmedm azrail ergen haline hiç benzemiyordu farklı kişilerin oynamış olma ihtimali daha mantıklı :)
makyajla o kadar tıfıl oğlana dönmesi imkansız :) hem tıfılda boyda kısaydı :)

Şunu kesinlikle Azrail oynamıyor bu farklı birisi :A @Forumdash
Goblin10-00391.jpg

Ama bunun yaşlı hali şu Azrail olabilir bunu sonradan gösterdiler zaten açığa çıkınca o olduğu :A
goblinep101.jpg
Aynı kişiler demedim. Ben de biliyorumergeni başka kişi yaşlılığı başkakişi oynamiş:F Yani ergen karakter de yaşlı karakterde geçmişte aynı karakterlermiş. Günümüzde Azrail olmuş diyorum:X

Bunu da benzettiin yaa :F Ama neyse buna itiraz etmem harika benzetme :A
Aaa biz @destere ile Goblin ve başrol kız olarak birbirimizi bulmuşuz ama sen Azrail olarak forumdakı Sunuuyi bulamadın ayoll 1 izleyen daha bulabilseydik :F

Oyüzden destere ile benden ayrı tek bitirdin sanırım Kendi kendinin partneri olmuşsundur bir azrail bir sunnuy :A :A :A

Aaa biz @destere ile Goblin ve başrol kız olarak birbirimizi bulmuşuz ama sen Azrail olarak forumdakı Sunuuyi bulamadın ayoll 1 izleyen daha bulabilseydik :F

Oyüzden destere ile benden ayrı tek bitirdin sanırım Kendi kendinin partneri olmuşsundur bir azrail bir sunnuy :A :A :A
Sunny'i bulmam için korece öğrenmem lazım artık:(

Sen Supernaturalı naptın 3 bölüm birikti ayrıca Flash 2 bölüm birikti :A
Spn iki bölüm var. Scooby'liden sonraki bölümü izlemiştim ama orum yapmaya fırsatım yoktu. Flash 2 bölüm birikti. Akşama izlemeye çalişcam ama. Şimdilikhızlandırmalı bişekilde arrow ve twd bakıcam belki. Yada dinlenirim bilmiyorum. Hiç içimden gelmiyor izlemek :X

Spn iki bölüm var. Scooby'liden sonraki bölümü izlemiştim ama orum yapmaya fırsatım yoktu. Flash 2 bölüm birikti. Akşama izlemeye çalişcam ama. Şimdilikhızlandırmalı bişekilde arrow ve twd bakıcam belki. Yada dinlenirim bilmiyorum. Hiç içimden gelmiyor izlemek :X
Aaa sorma ayoll şu sezonluk diziler yüzünden haftalıkları çok boşladık hevesimizi kesti resmen :A :A :A @destere

Aaa şu Şahşiyetide 3 yeni bölüm gelmiş onuda izleyip yorumlayalım :F