Harun gibi sen geride kaldın bu seferdeBilmiyorum yaa İzleyesim gelmiyor sanki. Şu 2 gün geçsin. Abanıcam diziye.Tavukçu ve Azrail için Almiş başinizi gitmişsiniz.
Olaylar çok karışıyor ayoll bence bundan sonrakı bölümlere tekrar heves edecen
Harun gibi sen geride kaldın bu seferdeBilmiyorum yaa İzleyesim gelmiyor sanki. Şu 2 gün geçsin. Abanıcam diziye.Tavukçu ve Azrail için Almiş başinizi gitmişsiniz.
12.Bölüm Aaa vlla Dizi inanılmaz boyut değiştiriyor 12.Bölüm fantastik anlamda tüm beklentilerimi karşıladı @Forumdash daha çok sevecek bu bölümleri @destere10.Bölüm
Bölüm başında Sunny Goblin Azrail sahnesi güzeldi kızı sorguya çektikleri sahne Geçmişle alakalı geçti bu bölüm Azrail ile o kız geçmişte birbirini tanıyormu
o dönemden Azrailin sevgilisi diye düşünüyordum ama Azraili henüz geçmiş dönemden göstermediler sanırım
11.Bölüm
Goblinin kardeşini ikna etme çabaları komikti Ve Azraile hemen kız kardeşim sana layık değil demeye başladı tipik abi örneği Goblinin başrolde olan kıza ölüceğini anlattığı sahne duygusaldı Ayrıca Sunniyin Azrailin şapkasını uçurduğu sahne çok etkileyici olmuş 2-3 defa izledim
Ayy sonda gelen adam korktum ayoll tövbe tövbe Bencede Goblinin ölümüne sebep olan adam , Azrailde prenstir sanırım Sunniy ile geçmişte onun bağlantısı var
Azraile uyan kişileri düşünürsek Ve diziye kötü karakter gelmesi iyi oldu
12.Bölüm Aaa vlla Dizi inanılmaz boyut değiştiriyor 12.Bölüm fantastik anlamda tüm beklentilerimi karşıladı @Forumdash daha çok sevecek bu bölümleri @destere
Dizinin müzikleride kusursuz yanı onada değinmek lazım
Aaa ortalık karıştı ayoll şu yaşlı moruk Goblinin geçmişte öldürdüğü ve aradığı adammış baya renk kattı diziye ölmedine sevindim
Evet o prens Azrail çıktı @destere Goblin ile düşmanlarmış meğerse
Son sahnede Goblin saygılarımı sunarım masajtelerine dediği sahne çok etkileyiciydi
Aaa evet gerek sözsüz müzikleri gerek kullanılan şarkılar hepsi çok iyi şarkılar sahnelere çok uyumlu ve12. Bölüm
bu bölüm sinema uzunluğundaydı ama tüm soruların cevaplarını barındıran fantaztizmin doruklarında harika bir bölümdü
tanrı işe yaramaz velede yerleşmiş azraille goblinin haberleri yok tanrının veletten kelebekleşip çıktığı sahneler güzeldi luciferde oğulları ve tanrıçayı görmüştük ama tanrıyı görememiştik burda tanrı işbaşındayken suçüstü yakalandı
eski vezir park joong işleri arapsaçına çevirdi oysa bizim azraille goblin canciğer anlaşıyorlardı ne güzel
kötü vezir önce gidip eun tak ı korkuttu azrailin aslında eski velet kral wang yeo olduğunu söyledi, sonra hızını alamayıp goblinede azrailin eski velet kral olduğunu açıkladı ben goblinle azrail arasında kan çıkar diye düşünüyordumda goblin selamlamakla yetindi nedense
sanırım hala kızkardeşinin azraili sevmesinden dolayı tam bir hncını azrailden çıkaramıyor goblin
azrailin öperek sunny e geçmişi hatırlattığı sahne ilginç bir sahneydi artık hafızasını kaybedenler gönül rahatlığıyla kendilerini azraile öptürür
goblinle kötü vezir park joong un karşılaştığı sahnede güzeldi ama veziri öldüremedi vezir hayalet olarak 900 yıl bekleye bekleye bazı özel güçler kazanmış sanırım azrailin elindende kurtuluyormuş zaten kayıp ruh olarak öyle deli danalar gibi dolaşıyor ortalıkta ?
vezirin eskiden olduğu gibi hala azraille sunny i ayırmaya çalışması bana arabeskdeki sahneyi hatırlattı @Çiğdem @Forumdash ordada kaya diye bir tıfıl adam müjdeyle şeneri ayırmaya çalışıyordu hatta öldükten sonra ikiliyi sırat köprüsünden aşağı itmişti vezir aynı kaya işte
bu bölüm vezirin kışkırttığı birde azrail kadın vardı o da eskiden vezire hizmet edenlerden biriymiş o kadında kötü biri umarım sunny e bir zararı dokunmaz
bu bölümde eun takla goblinin kutuda geçirdiği sahneler komikti onun haricinde gerilim dozu yüksek dramın çokça yer aldığı bir bölümdü
13. Bölüm
dram ağırlıklı güzel bir bölümdü hatta bölüm sonuna doğru ağlattı resmen
denetim ekibinin çanları çalıp azraili soruşturmaya çağırması ve onu cezalandırmaları azrailinde eskiden yediği haltları birer birer hatırlamasına neden oldu
eski vezirin neden ortaya çıktığı anlaşıldı onun yok olması için gobline saplanan kılıcın vezire saplanması gerekiyormuş ..
vezir park joong eun tak ın bedenini kullanarak kılıcı çekmek istedi, eun tak ın boynundaki yeşil ışık daha önce vezirin kızın bedenine girişine engel oluyordu yeşil ışıkta kaybolunca vezir planını işletmeye koyulmuş
vezir eun tak ın vucuduna girip kılıcı çekerken azrail müdahale etti yarım kalan işi goblin tamamladı bayılan eun tak ın ellerini kullanıp kılıcı kendisi çekti ölüme gitti ama veziri öldrüdüğü için hayırlı bir iş yapıp gitti diyebiliriz
yinede ben goblinin tekrar diğer bölümde geleceğini tahmin ediyorum
özellikle sona doğru duygusal sahneye uygun olarak çalan güzel müzik mest etti diyebilirim eun tak ağlayınca benimde ağlayasım geldi nedense
2 Kore diziside çok güzeldi Black ve Goblin Black zaten Goblinden esinlen miş iki diziyi karşılaştırınca Goblin daha ağır basıyor çünkü Black polisiye ağırlıklıydı Goblinde bu hiç yoktu ve özellikle 10.bölümden sonra fantastikliği çok üst düzeydi ama izlediğim bu iki Kore dizisinide unutmucam @Forumdash16. Bölüm
FİNAL
ve harika bir final bölümüyle diziye noktayı koyduk.. darısı bitiremeyenlerin ( @Çiğdem- ) ve yarıda bırakan hainlerin ( @Forumdash ) başına
neler oldu neler önce goblinle eun tak evlendi tamda herşey mutlu gidiyorduki eun tak çocukları kurtarmak için arabasıını kamyonun önüne çekti ve ölüme gidiverdi oysa daha kaç güzel halvet yaşayacaklardı kimbilir
gelinin gobline veda sahnesi ağlattı resmen ..
azrailde mutluluğu bu dünyada yakalayamadı uzun süre görüşemedikleri sunny ile anca ölüme giderken kavuştular birlikte gittiler ve birlikte döndüler dünyaya.. biri aktrist olmuş biri dedektif olmuştu , son sahnede eun tak ın dönüşünüde gördük hüzünlü bir şekilde giden dizi mutlu sonla final yaptı
başka bir dizide goblinin gelini eun takla tekrar karşılaşırım umarım
bu final bölümünden sonra üç bölüm daha çekilmiş ama hepside özel bölüm ve kamera arkası görüntülerden ibaret ? keşke onun yerine diziyi 3 bölüm daha uzatsalardı
16. Bölüm
FİNAL
ve harika bir final bölümüyle diziye noktayı koyduk.. darısı bitiremeyenlerin ( @Çiğdem- ) ve yarıda bırakan hainlerin ( @Forumdash ) başına
neler oldu neler önce goblinle eun tak evlendi tamda herşey mutlu gidiyorduki eun tak çocukları kurtarmak için arabasıını kamyonun önüne çekti ve ölüme gidiverdi oysa daha kaç güzel halvet yaşayacaklardı kimbilir
gelinin gobline veda sahnesi ağlattı resmen ..
azrailde mutluluğu bu dünyada yakalayamadı uzun süre görüşemedikleri sunny ile anca ölüme giderken kavuştular birlikte gittiler ve birlikte döndüler dünyaya.. biri aktrist olmuş biri dedektif olmuştu , son sahnede eun tak ın dönüşünüde gördük hüzünlü bir şekilde giden dizi mutlu sonla final yaptı
başka bir dizide goblinin gelini eun takla tekrar karşılaşırım umarım
bu final bölümünden sonra üç bölüm daha çekilmiş ama hepside özel bölüm ve kamera arkası görüntülerden ibaret ? keşke onun yerine diziyi 3 bölüm daha uzatsalardı
Bitimişsiniz Neyse haftasonu bende bitirmeye çalişcam. Şu aralar fırsatım yok. Boşlugumu foruma girerek değerlendiriyorum2 Kore diziside çok güzeldi Black ve Goblin Black zaten Goblinden esinlen miş iki diziyi karşılaştırınca Goblin daha ağır basıyor çünkü Black polisiye ağırlıklıydı Goblinde bu hiç yoktu ve özellikle 10.bölümden sonra fantastikliği çok üst düzeydi ama izlediğim bu iki Kore dizisinide unutmucam @Forumdash
16.Bölüm Final
Başrol kız öldü kendini feda etti çocuklar için Azrail ile Sunnnuye çok üzülüyordum kavuşamıyorlar diye ama birlikte ölüme gidip 3.yeni hayatlarında yine karşılaşıp kavuştular
Başrol kız nasıl geri döndü orayı çok anlamadım Sunnuyler gibi sanırım ama genc ve hafızası açık şekilde döndü Goblinede üzülüyordum güzel mutlu sonla bitti
hafta sonu bir bölüm izleyip diğer haftayı bekle bence çok hızlı gitme nasıl olsa yetişemedin üç yıl sonra bitirsende olurBitimişsiniz Neyse haftasonu bende bitirmeye çalişcam. Şu aralar fırsatım yok. Boşlugumu foruma girerek değerlendiriyorum
hafta sonu bir bölüm izleyip diğer haftayı bekle bence çok hızlı gitme nasıl olsa yetişemedin üç yıl sonra bitirsende olur
@Forumdash Jessicada geride kaldı diye @Harunnn60 a laf ediyordu burada da o geride kaldıBitimişsiniz Neyse haftasonu bende bitirmeye çalişcam. Şu aralar fırsatım yok. Boşlugumu foruma girerek değerlendiriyorum
gagaya boşuna laf saydırmışız gaga sütten çıkmış ak sinek kalır @Forumdash ın yanında@Forumdash Jessicada geride kaldı diye @Harunnn60 a laf ediyordu burada da o geride kaldı
@Forumdash a bir şey olmuş Cw yorumları bile gelmiyor Herkes bir işim var diyor bu aralar senin gibigagaya boşuna laf saydırmışız gaga sütten çıkmış ak sinek kalır @Forumdash ın yanında
cw de yorumlanacak dizi kalmamış zaten bir pilli oğlanınız vardı o gün tesadüf yorumuna rastladım sen bile en yüksek reyting gururunuz pilli oğlanı yerden yere vurmuşsun demekki orda dizi falan yok hepsi çöp itiraf et netflix e geçiş yap kaliteyi birlikte seyredelim@Forumdash a bir şey olmuş Cw yorumları bile gelmiyor Herkes bir işim var diyor bu aralar senin gibi
Aaa gizli gizli kötü yorumlarımızımı gözetliyon 😱😱😱 Supernatural yorumu bile yapmamış @Forumdash iş ciddi ayollcw de yorumlanacak dizi kalmamış zaten bir pilli oğlanınız vardı o gün tesadüf yorumuna rastladım sen bile en yüksek reyting gururunuz pilli oğlanı yerden yere vurmuşsun demekki orda dizi falan yok hepsi çöp itiraf et netflix e geçiş yap kaliteyi birlikte seyredelim
gagaya boşuna laf saydırmışız gaga sütten çıkmış ak sinek kalır @Forumdash ın yanında
Evet sıkışığım ama yarın bitirmeyi planlıyorum Olmazsa Pazar kesin final yapıcam SPN ve Flash'ı daha izlemedim.Aaa gizli gizli kötü yorumlarımızımı gözetliyon 😱😱😱 Supernatural yorumu bile yapmamış @Forumdash iş ciddi ayoll
Supernatıralın 2 bölümü izlemedin diğerleri neysede Supernaturalı daha fazla biriktirme hemde süper 2 bölümdüEvet sıkışığım ama yarın bitirmeyi planlıyorum Olmazsa Pazar kesin final yapıcam SPN ve Flash'ı daha izlemedim.
Yok Goblin 12'yi izledim biraza doğru 13ü izlicem. Topluca yorum yaparım. Çünkü tek tek yorum yaptıracak cinsten değil Şimdilik kaldiğim yerden çıtlatayım @destereSupernatıralın 2 bölümü izlemedin diğerleri neysede Supernaturalı daha fazla biriktirme hemde süper 2 bölümdü
@destere Beyde çizgi filmli olan bölümü izleyecekti güya