Bu şekilde yorumlaşmak keyifliydi umarım başka dizilerde yorumlaşırızSeninle ortak dizimz bitti 😱 yani en çok yorumlaştığımız hatta tek yorumlaştığımız dizimiz
Bu şekilde yorumlaşmak keyifliydi umarım başka dizilerde yorumlaşırızSeninle ortak dizimz bitti 😱 yani en çok yorumlaştığımız hatta tek yorumlaştığımız dizimiz
İnşallah. Bizi yalnız bırakmadığın için teşekkürler Mobilden izlemek zorunda kaldın.Bu şekilde yorumlaşmak keyifliydi umarım başka dizilerde yorumlaşırız
Ben teşekkür ederim oldukça keyifliydiİnşallah. Bizi yalnız bırakmadığın için teşekkürler Mobilden izlemek zorunda kaldın.
Sevincini içimden yaşamayı tercih ettim diyelim.
He tabi tabi yedik bizdeSevincini içimden yaşamayı tercih ettim diyelim.
Evet Deniz'in seviyesine düşmeyeyim dedim.He tabi tabi yedik bizde
Centilmen davrandın karalamayarak
Defne'ye çok güldüm ben ama yakışmış rolü, kız yalnız kalmamak için bu oğlanla muhabbet edip sıkılmıştı önceki bölümlerde ama işte yokluktan dolayı zamanla tutulmuş demekki...burdaki tıfıl songülü izledim bir iki yaşlarında falan bir kız bulmuşlardı birde beş yaşlarında ikiside sempatikti ama 5 yaşlarındaki konuşabildiği için daha bir sempatikti diğer tıfıl aguu aguu yapacak yaştaydı bişey anlamadık
finalde mutlu olurlar diyordum ama bir ağladılar bir ağladılar sondaki eylülün düğün sahnesi olmasa ağlaya ağlaya gideceklerdi defnenin entel çevreci karakterini sevdim zaten kızı kötülük yaparkende seviyordum
meral favorim ama ağlayınca berbat görünüyor ağlamak cemreme daha bir yakışıyor sanki
eylül görmeyeli dahada güzelleşmiş bir ara gelinliğin etekleri paraşüt gibi açılmıştı? dedim uçakta birlikte gitsek eylülle arıza çıksa kızı paraşüt olarak kullanıp aşağı atlayabilirim hem muhteşem olurdu hem aşağıdaki doğa manzarası hem yukardaki doğal manzara fevkalade bişey olurdu
neriman teyze eskidende kötülük yapardı ama yüreği iyi bir insandı... son anda kızlara yaptığı iyilikle gönüllere taht kurdu kutluyoruz teyzemizi
meral şarkıcı oldu ama sesi pek hoş değil
neyse bu kadar özet yeter
Başta @serhatt ve @Aserat olmak üzere finalde büyük bir heyecanla mesaj yazan herkes bu haberle çok heyecanlanacakKırgın Çiçekler çok yakında en özel sahneler ve yazılarıyla yakında @denizz19 sunumuyla sizlerle olacak. Muhteşem projenin başlangıç yılı 2015 Haziran. Program Haziran ayında sizlerle.
Üstte ekleme yaotımPazartesileri 3 sezon boyunca en iyi şekilde fethetti onlar çekemiyorlar dizimi tabi ama başarısını inkar edemez kimse ve yine devam etse rahat 4 üstü alır
Aman neyini çekemiycem be,bitti gitti işte ohPazartesileri 3 sezon boyunca en iyi şekilde fethetti onlar çekemiyorlar dizimi tabi ama başarısını inkar edemez kimse ve yine devam etse rahat 4 üstü alır
Daha çok göreceksinizforumu terk etme sebebim olacak ,Diziden kurtulduk diye sevinirken özel sahneleri çıktı bi de başımıza
Valla 113 bölüm sürdü böylesine başarı gösteren drama dizileri çekilmiyor artıkAman neyini çekemiycem be,bitti gitti işte oh
BUNU BİZE YAPMA LÜTFEN Başka dizilere yelken aç artık BIKTIRDINDaha çok göreceksiniz
Valla 113 bölüm sürdü böylesine başarı gösteren drama dizileri çekilmiyor artık
Sizlerden tepki mesajı gördükçe daha çok paylaşma arzum artıyorBUNU BİZE YAPMA LÜTFEN Başka dizilere yelken aç artık BIKTIRDIN
Forum halkı istemiyo,banlarlar belki seni de kurtuluruzSizlerden tepki mesajı gördükçe daha çok paylaşma arzum artıyor
Hadi lenForum halkı istemiyo,banlarlar belki seni de kurtuluruz