Kırgın Çiçekler çok yakında en özel sahneler ve yazılarıyla yakında @denizz19 sunumuyla sizlerle olacak. Muhteşem projenin başlangıç yılı 2015 Haziran. Program Haziran ayında sizlerle.
geç kalmış sayılmazsınizleyemedim bende bölüm nasıldı
Bakın arkadaşlar beni takip ettiğinin kanıtı bu. Bu çocuk benden kopamıyor.geç kalmış sayılmazsın
@denizz19 Sever seni ayollBakın arkadaşlar beni takip ettiğinin kanıtı bu. Bu çocuk benden kopamıyor.
Ayrıca diziyi izlemiyor , gıcıklık olsun diye bulaşıyor diyenler olmuştu, işte yine eli boş döndü yalanları. @Çiğdem- @sokak sanati @serhatt @kerem
Sende şeytan tüyü var demiştim cınımBakın arkadaşlar beni takip ettiğinin kanıtı bu. Bu çocuk benden kopamıyor.
Ayrıca diziyi izlemiyor , gıcıklık olsun diye bulaşıyor diyenler olmuştu, işte yine eli boş döndü yalanları. @Çiğdem- @sokak sanati @serhatt @kerem
Sende de var şimdi. Senin peşinden koşanlarda var.Sende şeytan tüyü var demiştim cınım
yok be nerde o günlerSende de var şimdi. Senin peşinden koşanlarda var.
Bakın arkadaşlar beni takip ettiğinin kanıtı bu. Bu çocuk benden kopamıyor.
Eski mesajlarımı bulmuş deniz.Noluyor yine anlamadım bi şey ben
Eski mesajlarımı bulmuş deniz.
Son golü attım ya ben Tadında bıraktım .Ben bile bugün A2'de kırgın çiçeklere baktım bence de izle
Aynen düzenli takip ettiğim tek kişisin büyük bir hobi adetaBakın arkadaşlar beni takip ettiğinin kanıtı bu. Bu çocuk benden kopamıyor.
Bu aralar doğru tercihler yapıyorsunBen bile bugün A2'de kırgın çiçeklere baktım bence de izle
Son golü attım ya ben Tadında bıraktım .
Cümlenden bir şey anlamamıştım ama sokak sanatı yazınca anladım ama neyse ben bunları zaten biliyorum.Son golü attım ya ben Tadında bıraktım .
Görüldüğü üzere @Sherlock bu izlememiş hali demek izlese nolacak yine boş yine boş yorumlar hep eziliyorsun be sokakcıkEylül denilen kız. Kanlı bıçağı unuttun falan dedi taksici adam. @GunesinOglu