Kırgın Çiçekler çok yakında en özel sahneler ve yazılarıyla yakında @denizz19 sunumuyla sizlerle olacak. Muhteşem projenin başlangıç yılı 2015 Haziran. Program Haziran ayında sizlerle.![]()
izleyemedim bende bölüm nasıldı![]()
Bakın arkadaşlar beni takip ettiğinin kanıtı bu.geç kalmış sayılmazsın
![]()
@denizz19 Sever seni ayollBakın arkadaşlar beni takip ettiğinin kanıtı bu.Bu çocuk benden kopamıyor.
Ayrıca diziyi izlemiyor , gıcıklık olsun diye bulaşıyor diyenler olmuştu, işte yine eli boş döndü yalanları.@Çiğdem- @sokak sanati @serhatt @kerem
Sende şeytan tüyü var demiştim cınımBakın arkadaşlar beni takip ettiğinin kanıtı bu.Bu çocuk benden kopamıyor.
Ayrıca diziyi izlemiyor , gıcıklık olsun diye bulaşıyor diyenler olmuştu, işte yine eli boş döndü yalanları.@Çiğdem- @sokak sanati @serhatt @kerem
Sende de var şimdi.Sende şeytan tüyü var demiştim cınım![]()
yok be nerde o günlerSende de var şimdi.Senin peşinden koşanlarda var.
![]()
Bakın arkadaşlar beni takip ettiğinin kanıtı bu.Bu çocuk benden kopamıyor.
Eski mesajlarımı bulmuş deniz.Noluyor yine anlamadım bi şey ben![]()
Eski mesajlarımı bulmuş deniz.![]()
Son golü attım ya benBen bile bugün A2'de kırgın çiçeklere baktım bence de izle![]()
Aynen düzenli takip ettiğim tek kişisin büyük bir hobi adetaBakın arkadaşlar beni takip ettiğinin kanıtı bu.Bu çocuk benden kopamıyor.
Bu aralar doğru tercihler yapıyorsunBen bile bugün A2'de kırgın çiçeklere baktım bence de izle![]()
Son golü attım ya benTadında bıraktım .
![]()
Cümlenden bir şey anlamamıştım ama sokak sanatı yazınca anladım ama neyse ben bunları zaten biliyorum.Son golü attım ya benTadında bıraktım .
![]()
Görüldüğü üzere @SherlockEylül denilen kız. Kanlı bıçağı unuttun falan dedi taksici adam.@GunesinOglu