Kırgın Çiçekler - Genel Sohbet Konusu

Evet güzel bir final izledik 113 bölüm boyunca evimize konuk oldukları için tüm ekibe teşekkürler ediyorum başka projelerde buluşuruz inşallah:D

Dizi ekibinin emeğine sağlık dizinin bu kadar bölüm oynaması da ayrıca başarılı olduğunun kanıtıdır:)

...burdaki tıfıl songülü izledim bir iki yaşlarında falan bir kız bulmuşlardı birde beş yaşlarında ikiside sempatikti ama 5 yaşlarındaki konuşabildiği için daha bir sempatikti diğer tıfıl aguu aguu yapacak yaştaydı bişey anlamadık :)
finalde mutlu olurlar diyordum ama bir ağladılar bir ağladılar sondaki eylülün düğün sahnesi olmasa ağlaya ağlaya gideceklerdi defnenin entel çevreci karakterini sevdim zaten kızı kötülük yaparkende seviyordum :)
meral favorim ama ağlayınca berbat görünüyor ağlamak cemreme daha bir yakışıyor sanki :)
eylül görmeyeli dahada güzelleşmiş bir ara gelinliğin etekleri paraşüt gibi açılmıştı? dedim uçakta birlikte gitsek eylülle arıza çıksa kızı paraşüt olarak kullanıp aşağı atlayabilirim hem muhteşem olurdu :) hem aşağıdaki doğa manzarası hem yukardaki doğal manzara fevkalade bişey olurdu :)
neriman teyze eskidende kötülük yapardı ama yüreği iyi bir insandı... son anda kızlara yaptığı iyilikle gönüllere taht kurdu kutluyoruz teyzemizi :)
meral şarkıcı oldu ama sesi pek hoş değil :)

neyse bu kadar özet yeter :)
Defne'ye çok güldüm ben ama yakışmış rolü, kız yalnız kalmamak için bu oğlanla muhabbet edip sıkılmıştı önceki bölümlerde ama işte yokluktan dolayı zamanla tutulmuş demekki :A
Eylül evet bu sezon güzelliği ön plandaydı.
Gelinlikli o sahne fragmanda hoşuma gitmişti.
Paraşüt fikrin iyiymiş :F:F
Neriman hanım iyi bir jest yaptı :bhr: oda mutlu sona kavuştu.
Meral ve Kader aşkı yaşayamadılar ama finalde.
Dizi güzel bir final ile veda etti, hem doğum, hem ölüm hemde düğün. Hayata dair herşey mevcuttu :D

Kırgın Çiçekler çok yakında en özel sahneler ve yazılarıyla yakında @denizz19 sunumuyla sizlerle olacak. Muhteşem projenin başlangıç yılı 2015 Haziran. Program Haziran ayında sizlerle. :A

Kırgın Çiçekler çok yakında en özel sahneler ve yazılarıyla yakında @denizz19 sunumuyla sizlerle olacak. Muhteşem projenin başlangıç yılı 2015 Haziran. Program Haziran ayında sizlerle. :A
Başta @serhatt ve @Aserat olmak üzere finalde büyük bir heyecanla mesaj yazan herkes bu haberle çok heyecanlanacak :A
Benide uyku tutmaz artık :A

Pazartesileri 3 sezon boyunca en iyi şekilde fethetti onlar çekemiyorlar dizimi tabi ama başarısını inkar edemez kimse ve yine devam etse rahat 4 üstü alır :A
Üstte ekleme yaotım
Benide uyku tutmaz :A:A Bakalım aklında neler var. Desteklerim seninle :A