batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,898
- Puanı
- 1,061
Perşembe zor tutunuyor diziler. Engin ve Fahriyenin dizisi de güzeldi ama kalktı. Total dizi şart perşembeye...AvM daha yeni 2 haftadır düşük ama yine iyi, 5 küsür. 8. gün başlarken reytingi 7-8 arasıydı.
Asıl 8. gün perşembe iyi giderdi. Avluda yoktu, alırdı daha iyi oran.
Nesi iyi acabaATV de iyi reyting alan dizinin gününü değiştirirdi çünkü haklısın.
Fi size yetiyordur eminim, noldu o iş ilk 100'de var mı?Show, Star ve Puhu TV bize yetiyor mavi renkle kaliteyi bozmak istemiyoruz
Nesi kötü dizinin? Atv'nin 3. en çok izlenen dizisiPerşembe zor tutunuyor diziler. Engin ve Fahriyenin dizisi de güzeldi ama kalktı. Total dizi şart perşembeye...
Nesi iyi acaba
Hayır ilk sezondan beridir diyorum. Emrah yine cumaları izlenir. Ama çoook kötü Emrah çivi çaktılar gıcık oldumNesi kötü dizinin? Atv'nin 3. en çok izlenen dizisi
Çek elini Hasibe Anamızdan
Şuan atvnin elinde patlayan diğer dizisini izliyorum. Hasibe kadına sıra gelmez
Fi sadece televizyonda yayınlansaydı 13.5 reyting alırdı. 1.5 yıllık dizinin ilk 50'ye girmesi bile başarıFi size yetiyordur eminim, noldu o iş ilk 100'de var mı?
HASİBE REYİZE laf yok
Kiz resmen yeni avatarim @Çiğdem- catlatmaca bir çift olduHASİBE REYİZE laf yok
kanalla alakası yok bence geçmişte ezel'de(showdan geçsede) karadayı da atv de oynadıZaten diziyi Pazartesi gününe koymuşsun. Ondan daha ne istiyorsun? Sonradan başlayan bir dizi ne kadar alabilir? Ay Yapım olarak son iki yapımımızda ATV'den kazık yiyoruz. Bence kanalla olan ilişkiler tekrardan gözden geçirilmeli.
Ben de son dönemleri diyorum zaten. O eski önemi pek vermiyorlar gibi.kanalla alakası yok bence geçmişte ezel'de(showdan geçsede) karadayı da atv de oynadı
Harika hahah pizza
AHAHAHAAHHH hakikaten görünce kuduracak kaknemKiz resmen yeni avatarim @Çiğdem- catlatmaca bir çift oldu
orda haklısınBen de son dönemleri diyorum zaten. O eski önemi pek vermiyorlar gibi.