Koskoca Zeki uzaktan bile benzetilmez ayol Filize yazık sanaHahha Aaa Filiz Akınlı bir filmini izlemiştim daha yeniHemen aklıma o geldi uzaktan bakınca ama yakınlaştırınca anladım tabi
![]()
![]()
![]()
Koskoca Zeki uzaktan bile benzetilmez ayol Filize yazık sanaHahha Aaa Filiz Akınlı bir filmini izlemiştim daha yeniHemen aklıma o geldi uzaktan bakınca ama yakınlaştırınca anladım tabi
![]()
![]()
![]()
Aaa onun Zeki oldu nerden aklıma gelebilirdi ayoll manyak @xemrexxx in işleriKoskoca Zeki uzaktan bile benzetilmez ayol Filize yazık sana![]()
Yeni mi başladın işe? @batuhankaralar 'ın alt kadrosundansın heraldeZaten diziyi Pazartesi gününe koymuşsun. Ondan daha ne istiyorsun? Sonradan başlayan bir dizi ne kadar alabilir? Ay Yapım olarak son iki yapımımızda ATV'den kazık yiyoruz. Bence kanalla olan ilişkiler tekrardan gözden geçirilmeli.
@mesmeso61 adam eder sizin şirketi bu saatden sonra yanı hemşerim diye demiyorumYeni mi başladın işe? @batuhankaralar 'ın alt kadrosundansın heraldeŞirketimizin yerini gizli tutun özellikle @Çiğdem- 'den
![]()
Hangi departmanda bilmiyorum@mesmeso61 adam eder sizin şirketi bu saatden sonra yanı hemşerim diye demiyorum
![]()
![]()
Size sert dövecek birisi lazım
Şöyle her dizisinin setini basıp sopalaması lazım oyuncuları![]()
![]()
Ecünnü dizilerinden başlasınHangi departmanda bilmiyorumÖyle bişey yapacaksa önce Çukuru ziyarete yollarım
![]()
Çukur çizgisinden sapti. Ecünnü dizisi bu sezon biter. Sette çok huzursuzluk varEcünnü dizilerinden başlasın![]()
![]()
![]()
Vartolu tekrar yumruğunu masaya vuruyorÇukur çizgisinden sapti. Ecünnü dizisi bu sezon biter. Sette çok huzursuzluk var![]()
Senarist bu bişey uydurur tabi önemli olan halkın hala seviyorolması. Daha ilk sezondan İçerdenin yan dizisi dendiVartolu tekrar yumruğunu masaya vuruyor![]()
![]()
O değilde senarist 3.sezona bile olabilir 3 sezonluk senaryom var demiş 2.sezon açıklanınca yanı bu adamlar napıyor anlamadım![]()
2 Sezon iyidir 3 olsun istemem ama Aras bu dizinin iyice kanını emmeden bırakmıcak gibi görünüyor uzarsa onun isteğiyle uzarSenarist bu bişey uydurur tabi önemli olan halkın hala seviyorolması. Daha ilk sezondan İçerdenin yan dizisi dendiSenaryo bozdu deniyor
![]()
Gölgede kalınca egosu konuşamadı yazık2 Sezon iyidir 3 olsun istemem ama Aras bu dizinin iyice kanını emmeden bırakmıcak gibi görünüyor uzarsa onun isteğiyle uzar![]()
![]()
![]()
Aaa vlla ben gördüğümü derimGölgede kalınca egosu konuşamadı yazıkGerçek yüzünü gördün sonunda
![]()
Vartolunun sırrı gereksiz ortaya çıktı. Sadişle az daha cilveleşmeliydi. Selimin olayı noldu? Vartoluya gelene kadar Selim olayı cıkmalıydı ortayaAaa vlla ben gördüğümü derimBu Vartolu geri plana atılma falan Arasın başı altından çıktı gibi hissediyorum tek Vartolu değil Yamaç dısında şuan ön planda kimse yok
![]()
![]()
![]()
Selimin hainliği unutuldu daha o konu açılmazVartolunun sırrı gereksiz ortaya çıktı. Sadişle az daha cilveleşmeliydi. Selimin olayı noldu? Vartoluya gelene kadar Selim olayı cıkmalıydı ortaya![]()
Ben basarsam kanalları basarım. Oyunculardan yana sıkıntım yok.@mesmeso61 adam eder sizin şirketi bu saatden sonra yanı hemşerim diye demiyorum
![]()
![]()
Size sert dövecek birisi lazım
Şöyle her dizisinin setini basıp sopalaması lazım oyuncuları![]()
![]()
Bir iki ecünnü tokatla işte sana boşunamı para veriyor @ForumdashBen basarsam kanalları basarım. Oyunculardan yana sıkıntım yok.![]()