Damien Duff
Favori Üye
Reklam yapma ancak benim kanalda olursa o isterse reklam yapabilir @emree-29Bu akşam benim yazdığım Tek Devlet senaryosunun 13.final bölümü var beklerim 😉
Reklam yapma ancak benim kanalda olursa o isterse reklam yapabilir @emree-29Bu akşam benim yazdığım Tek Devlet senaryosunun 13.final bölümü var beklerim 😉
ben rahatsız olmadım zaten hep reklam yapmaz ki sendeReklam yapma ancak benim kanalda olursa o isterse reklam yapabilir @emree-29
o beni ilgilendirmez@DiziTutkunu MayısKralı yaptı Atacanın kanalından kovuldu Yarışmasıda kovuldu @DiziTutkunu en fazla sabreden bendim
24 bölümlük açık verdi @DiziTutkunu
Tamam yasakta final baya gecikti @emree-29 a istediği fırsatı veriyorum haber veriyor diye MayısKralı haber vermiyorduben rahatsız olmadım zaten hep reklam yapmaz ki sende
Tamam içimdeki derdi anlatıyım dedim
Çok merak ettimSALIYI BEKLEYİN GÖRÜN BU KADAR SPOİLER YETER. ve bu kişi kızlardan kimle alakalı acaba
Çok merak ettimSALIYI BEKLEYİN GÖRÜN BU KADAR SPOİLER YETER. ve bu kişi kızlardan kimle alakalı acaba
Anlattın raahatladın mı bakemTamam içimdeki derdi anlatıyım dedim
Tamam yasakta final baya gecikti @emree-29 a istediği fırsatı veriyorum haber veriyor diye MayısKralı haber vermiyordu
Yoğunum sınavdan ondan gecikte be pompy k.bakma yeni dizimi Nisanın son haftası başlatırımTamam yasakta final baya gecikti @emree-29 a istediği fırsatı veriyorum haber veriyor diye MayısKralı haber vermiyordu
BekliyorumSalı günü yayınlanacak olan bölümde RIZA BULUT adı geçecek o kim? yeni haftada salı ve pazar yeni bölümler !! salı oldu çünkü yoğun talebe, yoğun ilgiye !!
bu arada @RüzgarGülü de şans verir emeğe saygı duyar diye düüşünüyorum ilk 2bölümü okur..
Merak etme senin sebebin varYoğunum sınavdan ondan gecikte be pompy k.bakma yeni dizimi Nisanın son haftası başlatırım
emree-29 & pompy ortaklığı Tims&B yapım gibi oldu Yenisu'yu yükseltcezMerak etme senin sebebin var