Aaa @Harunnn60 @destere ile ben alakalı konularda hep kabasakal gibi Harunda vardır çokta ayrı değiliz aslında oyüzden unutuldum numaralarını artık yemiyoruz ayoll
Teşekkürler.Nice 45.000'lere @Harunnn60
Bu ne böyle soğuk mesajlar.Aaa @Harunnn60 @destere ile ben alakalı konularda hep kabasakal gibi Harunda vardır çokta ayrı değiliz aslında oyüzden unutuldum numaralarını artık yemiyoruz ayoll
Aaa bu @xemrexxx e cevabım ayoll kutlama mesajım bir altındaOoo çok teşekkür ederim eskici Birde espri patlat bir tane
Bu aralar arayı fazla açtık Yine özelden üst akıl planları yapmak gerek.
Teşekkürler.
Bu ne böyle soğuk mesajlar.
Nereden buluyorsun bunları ya.Forumda ilk geldiğim günden beridir devamlı iletişimde olduğum çok sevdiğim bir dostum @Harunnn60 yanı sohbetlerinden her zaman keyif alıyoruz 45 in içinde çok güzel sohbetlerimiz dönmüştür 4 yıl içinde
En sevdiğin 3 yabancı kadın şarkıcı
Shakira hadiseyemi biraz andırıyor bu fotoda yüzü sankıNereden buluyorsun bunları ya.
Biraz gibi.Shakira hadiseyemi biraz andırıyor bu fotoda yüzü sankı
Aaa Mesaj olarak değil detaylıyı konusunu açarsamBiraz gibi.
Çok kısa tebrik etmişsin canım biraz daha uzun bekliyordum Milette destan yazıyorsun
Aaa valla senin hediyelerini bekliyorum çünkü çok meşhur ona göreTebrikler @Harunnn60 sürpriz hediyeler gelecek
Teşekkür ederimTebrikler renktaş. Nice güzel mesajlara.
Tüh, şansına küs ben açtım konuyu. Birde son anda tesadüfen gördüm yani @Harunnn60Aaa Mesaj olarak değil detaylıyı konusunu açarsam
Kısmet sanaymış demek kiTüh, şansına küs ben açtım konuyu. Birde son anda tesadüfen gördüm yani @Harunnn60
Tüh, şansına küs ben açtım konuyu. Birde son anda tesadüfen gördüm yani @Harunnn60
Kısmet sanaymış demek ki
Hahahah Aaa @destere daha uğramadı değil mi bu konuya@destere 'den önce açtığıma şükret.
En çok onun hediyesini merak ediyorum, gerçi onun hediyesi anca "" olur.Hahahah Aaa @destere daha uğramadı değil mi bu konuya
Hahaha @destere çok süper şekilde kutlayacak @Harunnn60 ı ve kıskanacaz 😳😳😳En çok onun hediyesini merak ediyorum, gerçi onun hediyesi anca "" olur.