Yakın çekim fotoğraf biraz dikkatli baksan kıyafet olduğunu anlardın. Ben öyle terbiyesiz bir insan mıyım yani, lütfen.Hhaha Aaa ilk bakışta çıplak sanmıstım bu ne diye
Yakın çekim fotoğraf biraz dikkatli baksan kıyafet olduğunu anlardın. Ben öyle terbiyesiz bir insan mıyım yani, lütfen.Hhaha Aaa ilk bakışta çıplak sanmıstım bu ne diye
En altında çizgi gibi bir şey görünüyor kıyafet diyorsan adına Ama mesaj biraz üstte kalmıs o çizgiyi sonradan fark ettimYakın çekim fotoğraf biraz dikkatli baksan kıyafet olduğunu anlardın. Ben öyle terbiyesiz bir insan mıyım yani, lütfen.
İşte yakın çekim olduğu için öyle olmuş. Yoksa kadının yüzü ve boyun kısmı var öyle kötü, yanlış şeyler gözükmüyor.En altında çizgi gibi bir şey görünüyor kıyafet diyorsan adına Ama mesaj biraz üstte kalmıs o çizgiyi sonradan fark ettim
Olsun hediyeler güzel olduktan sonra önemi yok gününAaa yalnız diğer kuluplere benzemez bu doğum gününü günü geçtikten sonra kutlanır mı hiç ayoll @eskici @pompy
@Harunnn60 dan örnek alın O hediye ettiğin kalp @destere nin kalbimi oluyor
Sabaha gelir ver hediyesini sana iyice kızmaya başladı haberin olsunOlsun hediyeler güzel olduktan sonra önemi yok günün
Bu gece halledicem sinirini alıcam merak etme senSabaha gelir ver hediyesini sana iyice kızmaya başladı haberin olsun
Parlak oğlan seviyor laf aramızda Jensen Ackles hediye edersen sana çok teşekkür ederBu gece halledicem sinirini alıcam merak etme sen
Parlak falan sevmez o sen ecünnü vermiyim diye söylüyorsun bence bunuParlak oğlan seviyor laf aramızda Jensen Ackles hediye edersen sana çok teşekkür eder
Hahah Aaa Jensen Ackles en sevdiği erkek aktorlerden ama sen bilirsin tabi ben sana ip ucu verdi m @Forumdash a sorParlak falan sevmez o sen ecünnü vermiyim diye söylüyorsun bence bunu
Ben ona güzel hediyeler ayarlayacam rahat olHahah Aaa Jensen Ackles en sevdiği erkek aktorlerden ama sen bilirsin tabi ben sana ip ucu verdi m @Forumdash a sor
Aaa oyüzden rahat olamıyorum zatenBen ona güzel hediyeler ayarlayacam rahat ol
Ne yani güzel hediyeler vermemi istemiyor musunAaa oyüzden rahat olamıyorum zaten
Aaa hadi doğum günü hatrına ver bakalım ama doğum günü geçeli 5 ay oldu nerdeyse sen yeni kutlucan utanmadanNe yani güzel hediyeler vermemi istemiyor musun
Benim farkım da bu işteAaa hadi doğum günü hatrına ver bakalım ama doğum günü geçeli 5 ay oldu nerdeyse sen yeni kutlucan utanmadan
Hahah Aaa Jensen Ackles en sevdiği erkek aktorlerden ama sen bilirsin tabi ben sana ip ucu verdi m @Forumdash a sor
Bozuk saatt gibi doğruyu söylemiş bu sefer Bi kere @destere demişti yoklukta gider diye @Çiğdem- 3lü çetrefilli aşkları seviyor zatenBen ona güzel hediyeler ayarlayacam rahat ol
@Çiğdem- e bakma sen ben beğendim kızı biraz sümsük bişeye benziyor ama olsun idare eder )Neresi çirkin müthiş ve masum bir güzelliği var bu ablamızın. Vücudu da öyle açık değil fotoğraf yakın çekim diye öyle gözüküyor. Ne açık hediyeler gelmiş benimki bence en masumu.
daha acelesimi var ? doğum günümde bir kızla halvet imkanım olsaydı şimdi nurtopacı gibi bir veledimiz olurduKutlarız elbet aceleye getirince beğenmiyorsun sonra