doğum günün kutlu olsun
teşekürler hep beraber nice senelere
doğum günün kutlu olsun
nedensiz kutlamamı aksatacağını sanmıyorum zaten, kesin önemli bir nedenin vardır pompy
nerde o günler vücudu açık hediye yollarmı hiç @MEnes o kadar düşünceli biri değil zaten kızın önemli yerlerini kapatmış , önemsiz yerleri açıkta bırakmış o üst kısmı her zaman görüyoruz bize gizemli bölgeler lazımdıAaa bence en tehrikeli hediye seninki Yüzü tipsiz vucudu açık kadını yollamak bu sapık zaten yüze bakmıyor demek @destere
Parlak oğlan seviyor laf aramızda Jensen Ackles hediye edersen sana çok teşekkür eder
Parlak falan sevmez o sen ecünnü vermiyim diye söylüyorsun bence bunu
söke söke de olsa ümüğünü sıka sıka da olsa gagadan hediyeyi aldık sonunda kendimle ne kadar gurur duysam azdır @Çiğdem-
hediyesi pek bir foka benzemesede teşekür eder bir dahaki kutlamaya daha güzel bir hediyeyle bekleriz kendisini
Aaa @Harunnn60 sana senin vucudunda atan kalbinin fotosunu yollamış cnm@eskici kimsenin aklına uyma sakın ? jensenle falan gelip isyan etmeme neden olma külahları değişiriz
jensenle falan işim olmaz o süper portakalcı @Çiğdem- le @Forumdash ın favorisi benlik bişey yok orda
haa tamam yoklukta olur demiş olabilirim bir zamanlar? ağdaya yatırıp gögüsleri bisiklet pompasıyla şişirip uzun bir işlemden geçirdikten sonra işe yarar demiş olma ihtimalim var ama öyle bir kıtlık yaşamıyoruzki? binlerce harika hediye var jensene kadar düşmedik
Ama yine de hediye bekliyor benden görüyorsun dimi Sövüyor sayıyor ama hediye de bekliyor @destereAaa @Harunnn60 sana senin vucudunda atan kalbinin fotosunu yollamış cnm
@eskici Jensen ile yüzünü güldürücekti ama yine kaçıp gitmiş eskicilerin dünya kadar eşyası oluyor ama birini kıyıp veremedi sana @Forumdash
Askere ne zaman gidecek buAaa sever seni @destere yollamasaydın hep 26 yaşında kalır sen yollayana kadar 27 olmazdı
Aaa bilmem okuluda biteli 2 yılı geçiyorAskere ne zaman gidecek bu
Edirne taraflarına niye kaçtığı belli olduAaa bilmem okuluda biteli 2 yılı geçiyor
Yaz ayları oyüzden mi ortadan kayboluyor kaçak sanırım
Aaa doğru memleketi Malatya ama o hiç alakasız Edirneye gidiyor Jandarmalar yakalayıp götürmesin diye sanırım çünkü onu Malatya ve İstanbulda ararlarEdirne taraflarına niye kaçtığı belli oldu
Koriş bitti Esma sultana mı dadandın
Ben niye bu videoya kahkaha attım
Koriş bitti Esma sultana mı dadandın
Hahah @destere ile bize uyumlu olmuş gerçekten
Brn niye bu videoya kahkaha attım
çok benziyorlar ama dimi bir kere kadın adamdan daha yaşlı bizim @Çiğdem- de @destere den bir 4-5 yaş büyük zati sonra adam bıoğluyor ama kadın yardıma gelen garson kızın mini eteğini kıskanıyor fırsattan istifade adama suni tenefüs yapmak isteyen de resmen @Harunnn60Koriş bitti Esma sultana mı dadandın
çiğdemin tam erkek dedikleri genelde gay çıkıyor allah korusun onları örnek almayayımÖrnek alamaz zaten @xemrexxx in DNA sına aykırı
Hayırdır destere'ye bir hediyeler Eskiden forumdan göndermek için uğraşırdır