Üstadını tebrik et afferim ayoll
Üstadını tebrik et afferim ayoll
Kız bugun izin ver bariHahah Aaa ben de bu güne özel ecünnüler verdim dikkat edersen ama sen abartmışsın ayoll
Forumda yeni bir dizi yazacam ecünnüler diyarı olacak orayı bitiricem @kerem @Harunnn60
Onun her yeri üstad olsa ne olur ahahaha.Üstadını tebrik et afferim ayoll
Konudakılerle yetinsin çok bileKız bugun izin ver bari
Sen de 26sın ama 30 diyene oklava salıyon
Aaa benim asker sorunum yok bunu nasıl askere almıyorlar ona hayret ediyorum acaba yazları askerden mi kaçmak için yok oluyor @Harunnn60Sen de 26sın ama 30 diyene oklava salıyon
Fok balığını askere almazlar, eli silah tutamaz.
Okuyorsa gitmez tabi Hem askerlik uzatmak çok mu zorAaa benim asker sorunum yok bunu nasıl askere almıyorlar ona hayret ediyorum acaba yazları askerden mi kaçmak için yok oluyor @Harunnn60
Fok balığını askere almazlar, eli silah tutamaz.
Aaa yok Üniyi bitireli 2 yılı buldu yada geçiyor Ama @DarkLegenD in dediği şey mantıklıOkuyorsa gitmez tabi Hem askerlik uzatmak çok mu zor
Şu saatlerde şuan işteNe zamanmış bu totoşun Doğum günü
Tamam o zaman ben ona güzel bir hediye bulurum daha zamanımız varŞu saatlerde şuan işte
Ecünnü konusunu abartmaTamam o zaman ben ona güzel bir hediye bulurum daha zamanımız var
O bir tek onları beğeniyor ben ne yapıyımEcünnü konusunu abartma
2 Tane yeterli ozamanO bir tek onları beğeniyor ben ne yapıyım
Forumun markalaşmış isimlerinden olan @destere bugün doğum günü ,Hep o bizim yüzümüzü güldürdü bugün biz onun yüzünü güldürelim
Forum için önemini anlatmama gerek yok sanırım . 6 yıldır kişiliğini değiştirmeden burada bulunup komik mesajlarıyla foruma renk katıyor . Yazları verdiği uzun aralardan sonra bu şarkıyla genelde ona seslenirdim
Özledim onu çok
İyi mi kötü mü?
Benim kadar canı yanıyor mu?
Aradım kapalı, evde de yoktu
Acaba geceleri geziyor mu?
Ecünnü hediyelerine geçelim
Ve adet Mustimin çılgın danslarıyla olan bu şarkısı tam doğum günü kutlamalık
Sevdiklerinle nice sağlıklı senelere destere. şimdi Çiğdem varken başka hediye vermem doğru olmaz.
Mart ayında doğması tesadüften ibaret değil herhalde.
Doğum günün kutlu olsun, iyiki varsın gibi klişelere girmeyeceğim şimdi. Umarım yeni yaşında internet geçmişini çok fazla silecek hareketler sergilemezsin. En büyük hediye de benim zaten. @destere
Nice senelere @destere Nice dolu dolu dizi film etkinliklerimize beraber Eskisi gibi aktif olabilsen keşke
Sanrım sana verebileceğim en iyi hediye bu
Mutlu yıllar destoş