Doğum Günün Kutlu Olsun destere

Yakın çekim fotoğraf biraz dikkatli baksan kıyafet olduğunu anlardın. :A :A Ben öyle terbiyesiz bir insan mıyım yani, lütfen. :A
En altında çizgi gibi bir şey görünüyor kıyafet diyorsan adına :F Ama mesaj biraz üstte kalmıs o çizgiyi sonradan fark ettim :A :A :A

Aaa yalnız diğer kuluplere benzemez bu doğum gününü günü geçtikten sonra kutlanır mı hiç ayoll @eskici @pompy :A :A :A

@Harunnn60 dan örnek alın :bhr: O hediye ettiğin kalp @destere nin kalbimi oluyor :F
giphy.gif
Olsun hediyeler güzel olduktan sonra önemi yok günün :A

Neresi çirkin müthiş ve masum bir güzelliği var bu ablamızın. :A Vücudu da öyle açık değil fotoğraf yakın çekim diye öyle gözüküyor. Ne açık hediyeler gelmiş benimki bence en masumu. :A
@Çiğdem- e bakma sen ben beğendim kızı biraz sümsük bişeye benziyor ama olsun idare eder :))

@destere Hadi arada takışsakta mazimiz var senle. :A Yeni yaşında her şeyin gönlünce olması dileğiyle. :bhr:

Hediyen. :A @Çiğdem-
giphy.gif

söke söke de olsa ümüğünü sıka sıka da olsa gagadan hediyeyi aldık sonunda :) kendimle ne kadar gurur duysam azdır @Çiğdem- :)
hediyesi pek bir foka benzemesede teşekür eder bir dahaki kutlamaya daha güzel bir hediyeyle bekleriz kendisini :)