Keşke Acun alsaydı![]()
Acun TV8'i daha pahalıya almıştı. Kanal D çok değer kaybetmiş
Keşke Acun alsaydı![]()
Ne diyorsak o..
Aydın Doğan sabah reytingleri görünce son umudu da bitti gelin alın diye aradı sanırım.![]()
Oha.
Artık yeni Atv'ler yeni A Haber'ler , Yeni Sabah'lar türeyecek desenize. 😱 Yada Show tv yolundan gidip ben hiç siyasete girmeyeyim abuk subuk haberler yayınlayayım tarzında gidecekler.
Bakalım sıra ne zaman Fox'a gelecek.![]()
Dsmart ve Blu TV'de gitti mi bakalım, sitelerde adı yok![]()
Az önce twiiterde öğrendim bende hayırlısı olsun bakalım ne gibi değişiklikler olacak![]()
Tebrikler nokta atışına, pompye yok artık dedirttiğin icinde ayrica tebrikler![]()
Kenan bir günde hem Mavi Top’u hem de diğerlerini ateşe gönderdi inanılmaz.Ay resmen beddua power.
![]()
Bu satış Vatanım Sensin'i kötü etkilemez inşallah.
Hahaha Aaa her insanın derdi ayrı gerçekten![]()
![]()
@Harunnn60 @eskici @gözlemci
@Yiğitt de tansiyonuna baktırıyordur şuan@xBUGRAx
Fatihin reytinglerinden memnun olunmadığı anlaşılıyor bu haberden,yakında yayından kalkar![]()
Ne demek Doğan Medya satıldı? 😱
Demek bir efsanenin daha sonuna geldik, hükümet yakını birine gitmiş koskoca medya grubu. Kanal D gibi Türkiye'nin dizi ihracat şampiyonu kanalı ve reyting rekorları kıran kanalı el mi değiştirdi yani? Ya da butik kanalların birincisi Teve2? En çok izlenen haber kanalı CNN Türk? En çok satılan gazete Hürriyet? Gerçekten çok üzüldüm, sevdiğim bir medya grubuydu.
Neden satmış olabilir onu da anlayamadım... Diyecek bir şey bulamıyorum.![]()
Ay Yapım olarak Kanal D'ye Holosko+bir miktar para verebiliriz, Demirören boşuna zarara girmesin![]()
Patron ile kanal çok alakasız gibi duruyor. Kanal D efsanesinin böyle rezil olması çok üzücü. Neyse ki hala Fox gibi güçlü muhalif kanallar var.![]()
Yayın akışında Mehmed'in tekrarı gözüküyor, Kızlarım İçin gibi gece yarısı yayınlarlar belki.
Düşüşe geçmiş kanalın kalitesini hükümeti ballandırıp yerin dibine sokacaklar herhalde. Çok yazık..
Artık sadece Fox kaldı.
Beklenen bir gelişme son dönemlerde kötü gidiyorlardı demek batmışlar![]()
Medyadaki kör topal da olsa Sözcü'den sonraki tek kale de yıkıldı böylece.. Hey gidi hey yılların Hurriyetini reise övgü dizerken göreceğiz artık.
Türkiye adına çok üzücü bir gelişme..
Ntvspordan sonra kanal d ondan sonra da star olursa kimse şaşırmasın medyada kanalları başkaları alıyor d smartın da bein medyanın alacağı söyleniliyor![]()
CNN adına üzüldüm. 2 karşit görüşlü programlar yapılıyordu ve geceleri kanal gezerken güzel sohbet dönüyrdu ve dinliyordum.
Aydın Doğan yine tanıdık birine satmışStar'ı da eski ortagına satmıştı
Kanal D'ye müstehakBizle arasını bozmayacaktı. Ay yapım çöküşte derken @Yiğitt in klavyesi sürtçmüş
Neyse fazla kötülemeyeyim. Malum hükümete yakın isimle anlaşılmış belki yeni projeler yaparız yeni sezonda @Yiğitt tabi hala fanıysan kanalın sevin bu haberime
Sanırım Doğuş Medyası gibi küçülecekler? Dsmartta yeni kanallar acarlar. İnternete yönelirler. teve2yi atağa sokarlar filan. NTVsporu kapatan doğuş medya Star'ı satarsa şaşmam
Bu durumda yandaş medya %70 filan oldu heraldePutin'in seçimlerden aldiği oy oranı gibi
Başkanlık seçimlerinde ne olacak çok merak ediyorum
CB'nin rakibi nereye çıkacak? Hürriyeti aldılarsa eğer ahaber ve sabaha darbedir bu
Adamlar eski arşvleri toplayıp haber yapıyorlardı
Şimdi yandaş marka olacaği için haber de yapamayacaklar
![]()
kız haftasonuna unuturum diye şimdi paylaşayım haberi aldıktan sonra @Yiğitt ve durumunu anlatan görsel şöyleVatanım Sensin'e final şoku!
Ulan iyice her yeri sardılar. Sevdiğim bir kanaldı ancak sanırım buraya kadarmış. Anlaşılan bundan sonra komple Fox'a döneceğim.
Ayrıca sanki ucuza gitmiş be.
Hıhh geldi mikropkız haftasonuna unuturum diye şimdi paylaşayım haberi aldıktan sonra @Yiğitt ve durumunu anlatan görsel şöyle
Ekli dosyayı görüntüle 58775
bu da forum üyelerinni yğite bakışı@Ahmed @Thequeer @gözlemci @MEnes @destere @cookies @vadikızı
Ekli dosyayı görüntüle 58776
kız haftasonuna unuturum diye şimdi paylaşayım haberi aldıktan sonra @Yiğitt ve durumunu anlatan görsel şöyle
bu da forum üyelerinni yğite bakışı@Ahmed @Thequeer @gözlemci @MEnes @destere @cookies @vadikızı
Ay deme öyle, moralim bozuk zaten.kız haftasonuna unuturum diye şimdi paylaşayım haberi aldıktan sonra @Yiğitt ve durumunu anlatan görsel şöyle
Survivor ile meşgulüm şuankız haftasonuna unuturum diye şimdi paylaşayım haberi aldıktan sonra @Yiğitt ve durumunu anlatan görsel şöyle
Ne diyorsak o..
Aydın Doğan sabah reytingleri görünce son umudu da bitti gelin alın diye aradı sanırım.![]()
Yok artık Arka sokaklar ne olacak
Dsmart ve Blu TV'de gitti mi bakalım, sitelerde adı yok![]()
Kanal D'de elden gitti desenize. Geçmiş olsun.
Kenan bir günde hem Mavi Top’u hem de diğerlerini ateşe gönderdi inanılmaz.Ay resmen beddua power.
![]()
Bu satış Vatanım Sensin'i kötü etkilemez inşallah.
Hahaha Aaa her insanın derdi ayrı gerçekten![]()
![]()
@Harunnn60 @eskici @gözlemci
@Yiğitt de tansiyonuna baktırıyordur şuan@xBUGRAx
Fatihin reytinglerinden memnun olunmadığı anlaşılıyor bu haberden,yakında yayından kalkar![]()
Ne demek Doğan Medya satıldı? 😱
Demek bir efsanenin daha sonuna geldik, hükümet yakını birine gitmiş koskoca medya grubu. Kanal D gibi Türkiye'nin dizi ihracat şampiyonu kanalı ve reyting rekorları kıran kanalı el mi değiştirdi yani? Ya da butik kanalların birincisi Teve2? En çok izlenen haber kanalı CNN Türk? En çok satılan gazete Hürriyet? Gerçekten çok üzüldüm, sevdiğim bir medya grubuydu.
Neden satmış olabilir onu da anlayamadım... Diyecek bir şey bulamıyorum.![]()
Ay Yapım olarak Kanal D'ye Holosko+bir miktar para verebiliriz, Demirören boşuna zarara girmesin![]()
Nedense aklıma Kurtlar Vadisi'nde Davut Tataroğlu'nun yani Aydın Doğan'ın kanalını Aron Feller'in emriyla Turan Kaçgar'a satması geldi.
Aydın Doğan'ın kanallarını yerli ve milli durustan yana bi holdinge satması mümkün değil. Bi çapan oğlu var gibi
Kanal D daha da çökecek.![]()
Patron ile kanal çok alakasız gibi duruyor. Kanal D efsanesinin böyle rezil olması çok üzücü. Neyse ki hala Fox gibi güçlü muhalif kanallar var.![]()
Düşüşe geçmiş kanalın kalitesini hükümeti ballandırıp yerin dibine sokacaklar herhalde. Çok yazık..
Artık sadece Fox kaldı.
Beklenen bir gelişme son dönemlerde kötü gidiyorlardı demek batmışlar![]()
Medyadaki kör topal da olsa Sözcü'den sonraki tek kale de yıkıldı böylece.. Hey gidi hey yılların Hurriyetini reise övgü dizerken göreceğiz artık.
Türkiye adına çok üzücü bir gelişme..
Ntvspordan sonra kanal d ondan sonra da star olursa kimse şaşırmasın medyada kanalları başkaları alıyor d smartın da bein medyanın alacağı söyleniliyor![]()
CNN adına üzüldüm. 2 karşit görüşlü programlar yapılıyordu ve geceleri kanal gezerken güzel sohbet dönüyrdu ve dinliyordum.
Aydın Doğan yine tanıdık birine satmışStar'ı da eski ortagına satmıştı
Kanal D'ye müstehakBizle arasını bozmayacaktı. Ay yapım çöküşte derken @Yiğitt in klavyesi sürtçmüş
Neyse fazla kötülemeyeyim. Malum hükümete yakın isimle anlaşılmış belki yeni projeler yaparız yeni sezonda @Yiğitt tabi hala fanıysan kanalın sevin bu haberime
Sanırım Doğuş Medyası gibi küçülecekler? Dsmartta yeni kanallar acarlar. İnternete yönelirler. teve2yi atağa sokarlar filan. NTVsporu kapatan doğuş medya Star'ı satarsa şaşmam
Bu durumda yandaş medya %70 filan oldu heraldePutin'in seçimlerden aldiği oy oranı gibi
Başkanlık seçimlerinde ne olacak çok merak ediyorum
CB'nin rakibi nereye çıkacak? Hürriyeti aldılarsa eğer ahaber ve sabaha darbedir bu
Adamlar eski arşvleri toplayıp haber yapıyorlardı
Şimdi yandaş marka olacaği için haber de yapamayacaklar
![]()
Vatanım Sensin'e final şoku!
Ulan iyice her yeri sardılar. Sevdiğim bir kanaldı ancak sanırım buraya kadarmış. Anlaşılan bundan sonra komple Fox'a döneceğim.
Ayrıca sanki ucuza gitmiş be.
al o zaman sana
patlar bu kanal o haldeKanal D Reisss ile yeni sezonda çok iddialı geliyor!!!
beğennnn, paylaşşşşş !!! böyyükk oyunu boz!!
[/IMG]
Ekli dosyayı görüntüle 58777![]()
![]()
Ekli dosyayı görüntüle 58778
Yine rahat duramıyorum bu aralar.![]()
![]()
Yapmayın böyle şeyler yaKanal D Reisss ile yeni sezonda çok iddialı geliyor!!!
[/IMG]
![]()
![]()
Allah iyiliğini versin,öldüm gülmektenKanal D Reisss ile yeni sezonda çok iddialı geliyor!!!
[/IMG]
![]()
![]()
Biraz güldürelim birazda düşündürelim dedimAllah iyiliğini versin,öldüm gülmekten![]()
Kanalın sembolü değişirKanal D Reisss ile yeni sezonda çok iddialı geliyor!!!
[/IMG]
![]()
![]()
Arka sokaklar bakalım bir 9.sezon kabusu yaşamıyalım @Harunnn60Biraz güldürelim birazda düşündürelim dedim![]()
Arka Sokaklar arada gönderme yapamaz artıkArka sokaklar bakalım bir 9.sezon kabusu yaşamıyalım @Harunnn60
Koptum hahahkız haftasonuna unuturum diye şimdi paylaşayım haberi aldıktan sonra @Yiğitt ve durumunu anlatan görsel şöyle
bu da forum üyelerinni yğite bakışı@Ahmed @Thequeer @gözlemci @MEnes @destere @cookies@vadikızı
Sihirli annemin saati iyi bir saatte olsaydı kanal bulurlardı Pazar sabah 10 reytingleri 0,42 45 dk lık bir dizi için Starın en iyi dizisiydi Sihirli annem Kanal d nin en iyi Dizisi Arka sokaklarArka Sokaklar arada gönderme yapamaz artıkDua et Star sihirli annemi kaldırdığı giib senin diziyi de kaldırmasın.
![]()
Kanal D Reisss ile yeni sezonda çok iddialı geliyor!!!
[/IMG]
![]()
![]()
@Yiğitt Karalar bağlamışYapmayın böyle şeyler ya![]()