batuhankaralar
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 17,508
- Puanı
- 1,060
Ay Yapım olarak Kanal D'ye Holosko+bir miktar para verebiliriz, Demirören boşuna zarara girmesin 
Şimdi antiler sessiz sedasız final yapıyor diyecek ama aksine en büyük yarayı açarak gidiyor. Yayına başladığından beri aşağılayanların halini merak ediyorum.kesinlikle öyle,alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste demişler.Ermiş falan mısın mübarek![]()
Doğan holding zamanı starada beddua ettinmiBeni kızdırmayacaklardı yapacak bir şey yok.Arkasındaki her şeyi yıka yıka bitiyor canım dizim.
![]()
Star'ıma asla beddua edemem.Doğan holding
Doğan holding zamanı starada beddua ettinmi
Star neden satıldı Doğan zamanındaStar'ıma asla beddua edemem.![]()
allah sabır versin onlaraŞimdi antiler sessiz sedasız final yapıyor diyecek ama aksine en büyük yarayı açarak gidiyor. Yayına başladığından beri aşağılayanların halini merak ediyorum.![]()
Demirören beğenecekmi Doğan holdingle yapılan anlaşma satıldı diye bitmiştir 483.Bölüm anlaşma imzalandı 476.da bitecek Anlaşmaallah sabır versin onlara![]()
Cem Küçük'ün kafadan atma haberidir yine.Son Dakika: Amerikalılar CNN Türk markasındaki CNN lafzını geri çekmek için girişimde bulunmuşlar. Türkiyemize vız gelir tırs gider. O kanalın adı “DHaber” olur yoluna yerli ve milli kanal olarak devam eder.
Alllllaaaahh hayırlı bi yere gitmiş![]()
Yayın akışında Mehmed'in tekrarı gözüküyor, Kızlarım İçin gibi gece yarısı yayınlarlar belki.Beni kızdırmayacaklardı yapacak bir şey yok.Arkasındaki her şeyi yıka yıka bitiyor canım dizim.
![]()
Niye yayınlıyor ya niye? 1 reytinge mi düştü? 40-50. sıralara mı geriledi ne oldu? AB'de en kötü haliyle bile 4 reytingle ilk 5'e giren diziye kendi gününde finali bile çok gören gerzek bir kanal parçası için daha fazla konuşmaya gerek yok, nasılsa el değiştirirken yeterince sancı yaşayacak.Yayın akışında Mehmed'in tekrarı gözüküyor, Kızlarım İçin gibi gece yarısı yayınlarlar belki.