Bence de satılmasın yaaKanal D satılmayacak, içime öyle doğuyor. Yiğitt ve D aşkı bitmeyecek bence.![]()
![]()
Bence de satılmasın yaaKanal D satılmayacak, içime öyle doğuyor. Yiğitt ve D aşkı bitmeyecek bence.![]()
![]()
A haberde açıkladı kanal d de toplantı varmış halk tv de söyledi kanal d de satılmış halk tv den söyledi @Yiğitt bende istememde bein %50 demirören %50 demişlerKanal D satılmayacak, içime öyle doğuyor. Yiğitt ve D aşkı bitmeyecek bence.![]()
![]()
Daha satılmadık, satış işlemi yokmuş henüz ortada.
Çocuklar Duymasında varmış @mesmeso61Vatanım Sensin'e final şoku!
Ulan iyice her yeri sardılar. Sevdiğim bir kanaldı ancak sanırım buraya kadarmış. Anlaşılan bundan sonra komple Fox'a döneceğim.
Ayrıca sanki ucuza gitmiş be.
Hükümet kanalı olmasindansa satilmasin .Daha satılmadık, satış işlemi yokmuş henüz ortada.
Kanal D, Direnişe Devam eDecek...
Kanal D'yi, Hürriyet'i, CNNTürk'ü o halde görmek istemiyorum.Hükümet kanalı olmasindansa satilmasin .
Vermiyoruz zaten.Herkes kanalın yandaş medyaya katılmasına üzülüyor Siyah Beyaz Aşk fanları da dizileri biter mi diye ağlıyor
1.2 Milyar Dolara Doğan Medya'nın tamamı satılamaz bu arada. Değerinin çok fazla altında![]()
Kanal d satılırsa bile şöyle Türker inanoğludan etkili bir fragman emir verebilir nükleer bombası hatta hidrojen bombası etkisinde bir fragman yapabilirler @YiğittVermiyoruz zaten.Posta, Fanatik, Hürriyet ve CNNTürk gidiyormuş. Hayırlısıyla Kanal D bizde.
![]()
Posta, Fanatik, Hürriyet, CNNTürk ve Kanal D satış içerisindeymiş. Gitti canım kanalım...@xBUGRAx
D-Smart dahil 850 milyon dolara gitmiş. Kelepir olduğunu bilseydik 50 milyona Kanal D'yi alırdık![]()
Biz teklifi gönderdik de bizim onlarla işimiz olmaz deyip çöpe atmışlarAcun alırdı aslında o kanalı
Aslında Ay Yapım alsa daha efsane olurdu. @Forumdash 'ada demiştim geçen![]()
Keşke Acun alsaydıAcun alırdı aslında o kanalı
Aslında Ay Yapım alsa daha efsane olurdu. @Forumdash 'ada demiştim geçen![]()