20 Mart 2018 Salı Reyting Sonuçları

Kurtlar vadisini perşembe gününe koysalardı en kötü 8 9 reytingi alırdı öyle bi gün yayınladılar ki aylardır reklamı yapılan yılın bomba dizisi mehmet kadın utc edho bunların içinden bi anda 4 5 almak beklentimi karşıladı
Fatih dizisi şaşırttı beni çok daha yüksek reyting beklerdim baya reklami yapılmıştı

@Yiğitt Bence iyi başlamış totelde 7 diyorduk 6 civarı 7 e yakın , Ab de 10 diyorduk 8 civarı 9 a yakın :A Yani Çok hit diziler bile 4-5 başlıyor İçerde , Çukur vsyle Kenan ilk Bölümden sankı 2-3 aylık diziymiş gibi hit reytingli başlamış haftaya 2 şer reyting artar tüm gruplarda :Z:Z:Z @Sherlock @eskici @xemrexxx

Senin anne 11 altına düşmüş haftayada 10 altına düşebilir @Forumdash :A :A :A

Eşkiya fazla etkilenmemiş sabit bir kitlesi var , Ayrıca Vadiyi insanlar çok özlemiş :bhr:

Dizileri gömmeyi ne çok seviyorsunuz 😱
Utc harika oranlar almış, etkilenmemiş :Z
Kadın hiç izlemedim ama büyük tebrikler.
EDHD nin oranlarıda güzel
Kenan'ın dizisi 3 tane harika oranlar alan dizilerin karşsına geldi ve bence gayet güzel oranlar almış. 3. bölümün reytinginde netleşir durum. Tarih dizilerini izlemiyorum ama verilen enekler var ve umarım karşılığını alır.
Telefon mesaj birşeyler yazmış insanlar, eğer doğruysa büyük bir hata yapılmış 😱
Bence diziler geç başlayınca dezavantaj.
Her diziye emek veriliyor ve böyle bir günde 4 dizininde yüksek reyting alması büyük başarı.
4. olan dizinin oranıyla, başka gün aynı oranlarda birinci olan yapımlar var rakipsiz olmasına rağmen:D

Dizileri gömmeyi ne çok seviyorsunuz 😱
Utc harika oranlar almış, etkilenmemiş :Z
Kadın hiç izlemedim ama büyük tebrikler.
EDHD nin oranlarıda güzel
Kenan'ın dizisi 3 tane harika oranlar alan dizilerin karşsına geldi ve bence gayet güzel oranlar almış. 3. bölümün reytinginde netleşir durum. Tarih dizilerini izlemiyorum ama verilen enekler var ve umarım karşılığını alır.
Telefon mesaj birşeyler yazmış insanlar, eğer doğruysa büyük bir hata yapılmış 😱
Bence diziler geç başlayınca dezavantaj.
Her diziye emek veriliyor ve böyle bir günde 4 dizininde yüksek reyting alması büyük başarı.
4. olan dizinin oranıyla, başka gün aynı oranlarda birinci olan yapımlar var rakipsiz olmasına rağmen:D
@vadikızı ben buna tıklamıştım 😱 :F
sildim onu :A
Sende sil alıntıyı :F

Tam beklediğim gibi Mehmed ortalama başladı ve artarak devam edecek :A

Mehmed dizisi UTC ve Kadını etkilememiş. Eşkıya biraz düşüş yaşasa da iyi oranlar almış önümüzdeki hafta yine normal reytinglerine dönecektir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Mehmed için çok sevindim. Gelecek bölüm İnşallah 10'u görecektir reytinglerde. Kurtlar Vadisi Vatan, fazlasıyla etkilemiş. Kenan'ın kendi kişisel izleyici reytingi zaten yayınlanan bir çok dizinin reytinglerinden daha fazla. :D
Kurtlar Vadisi Vatan, TRT'de yayınlanan bir film için gayet iyi reytingler almış. Show, Fi'yi perşembe gününe aldığına göre diziyle ilgilenmiyor demektir. Muhtemelen Devlet kanalında yayın hayatına başlayacaktır.

Dur bakalım 2 ve 3. bölüm reytingleri nasıl olacak, beklenti altı kalırsa sıkıntı büyür. Yurtdışı satışları baya iyi gelse bile burada oran az gelirse o zaman sıkıntı her türlü. :D
Ben fragmanı izledikten sonra düşeceğini düşünmüyorum.

@Yiğitt Bence iyi başlamış totelde 7 diyorduk 6 civarı 7 e yakın , Ab de 10 diyorduk 8 civarı 9 a yakın :A Yani Çok hit diziler bile 4-5 başlıyor İçerde , Çukur vsyle Kenan ilk Bölümden sankı 2-3 aylık diziymiş gibi hit reytingli başlamış haftaya 2 şer reyting artar tüm gruplarda :Z:Z:Z @Sherlock @eskici @xemrexxx

Senin anne 11 altına düşmüş haftayada 10 altına düşebilir @Forumdash :A :A :A

Eşkiya fazla etkilenmemiş sabit bir kitlesi var , Ayrıca Vadiyi insanlar çok özlemiş :bhr:
KADIN yine esmiş gürlemiş. Haftayaki fragmanlarharika bölümsonu enfesbitti zaten :Z @xBUGRAx @sokak sanati

Ama EDHO çökmüş dediğim gibi :A Senin diziden reyting çalmiş:A

Bugun Kanal d satıldı haberleri çıkmasaydı normal yorumumu yapardım ama artık gerek yok :X Kanal D artık yandaş medya ve Diriliş gibi CB'den destek görür:A Hem CB Fatih hayranı:A KARADAYI zamanı bile küllüyeye gitmeyen Kenan ramazan ayında küllüyeye giderse şaşirmam :A @xemrexxx Kenan'a yaptiğim ilk ve son eleştiri bu olur heralde:A

Ben diziyi cuma izlicem:X

Mehmed bence iyi başlangıç yapmış.

EDHO bu oranlarla bir sezon daha gider ama bu ATV ile mi olur bilemem.

UTC tek sezonluk bir iş olur inşallah yoksa seneye fazla iş yapamaz.

Kadın bu sezonun benim için sürpriz yapımlarından biri. İnşallah izleyicilerini sıkmazlar.

KADIN yine esmiş gürlemiş. Haftayaki fragmanlarharika bölümsonu enfesbitti zaten :Z @xBUGRAx @sokak sanati

Ama EDHO çökmüş dediğim gibi :A Senin diziden reyting çalmiş:A

Bugun Kanal d satıldı haberleri çıkmasaydı normal yorumumu yapardım ama artık gerek yok :X Kanal D artık yandaş medya ve Diriliş gibi CB'den destek görür:A Hem CB Fatih hayranı:A KARADAYI zamanı bile küllüyeye gitmeyen Kenan ramazan ayında küllüyeye giderse şaşirmam :A @xemrexxx Kenan'a yaptiğim ilk ve son eleştiri bu olur heralde:A

Ben diziyi cuma izlicem:X
Aaa dur @xemrexxx ile daha kafa kafaya verip çok çekiştiriceksiniz :A Kenanım sizi birleştirdi :A :A :A @Yiğitt

5a98f8840f254426dce91dd0.jpg

baksana şu heybete,asalete,içimi ısıtıyor