@vadikızı ben buna tıklamıştım 😱Dizileri gömmeyi ne çok seviyorsunuz 😱
Utc harika oranlar almış, etkilenmemiş
Kadın hiç izlemedim ama büyük tebrikler.
EDHD nin oranlarıda güzel
Kenan'ın dizisi 3 tane harika oranlar alan dizilerin karşsına geldi ve bence gayet güzel oranlar almış. 3. bölümün reytinginde netleşir durum. Tarih dizilerini izlemiyorum ama verilen enekler var ve umarım karşılığını alır.
Telefon mesaj birşeyler yazmış insanlar, eğer doğruysa büyük bir hata yapılmış 😱
Bence diziler geç başlayınca dezavantaj.
Her diziye emek veriliyor ve böyle bir günde 4 dizininde yüksek reyting alması büyük başarı.
4. olan dizinin oranıyla, başka gün aynı oranlarda birinci olan yapımlar var rakipsiz olmasına rağmen
Ben fragmanı izledikten sonra düşeceğini düşünmüyorum.Dur bakalım 2 ve 3. bölüm reytingleri nasıl olacak, beklenti altı kalırsa sıkıntı büyür. Yurtdışı satışları baya iyi gelse bile burada oran az gelirse o zaman sıkıntı her türlü.
KADIN yine esmiş gürlemiş. Haftayaki fragmanlarharika bölümsonu enfesbitti zaten @xBUGRAx @sokak sanati@Yiğitt Bence iyi başlamış totelde 7 diyorduk 6 civarı 7 e yakın , Ab de 10 diyorduk 8 civarı 9 a yakın Yani Çok hit diziler bile 4-5 başlıyor İçerde , Çukur vsyle Kenan ilk Bölümden sankı 2-3 aylık diziymiş gibi hit reytingli başlamış haftaya 2 şer reyting artar tüm gruplarda @Sherlock @eskici @xemrexxx
Senin anne 11 altına düşmüş haftayada 10 altına düşebilir @Forumdash
Eşkiya fazla etkilenmemiş sabit bir kitlesi var , Ayrıca Vadiyi insanlar çok özlemiş
Aaa dur @xemrexxx ile daha kafa kafaya verip çok çekiştiriceksiniz Kenanım sizi birleştirdi @YiğittKADIN yine esmiş gürlemiş. Haftayaki fragmanlarharika bölümsonu enfesbitti zaten @xBUGRAx @sokak sanati
Ama EDHO çökmüş dediğim gibi Senin diziden reyting çalmiş
Bugun Kanal d satıldı haberleri çıkmasaydı normal yorumumu yapardım ama artık gerek yok Kanal D artık yandaş medya ve Diriliş gibi CB'den destek görür Hem CB Fatih hayranı KARADAYI zamanı bile küllüyeye gitmeyen Kenan ramazan ayında küllüyeye giderse şaşirmam @xemrexxx Kenan'a yaptiğim ilk ve son eleştiri bu olur heralde
Ben diziyi cuma izlicem
Milleti birbirine düşürmesene be münafık mübarek kandil gününde
Birbirine düşürmüyorum ayoll Kenan sayesinde bir konuda anlaşmaya başladınız diyorumMilleti birbirine düşürmesene be münafık mübarek kandil gününde
Kenan gibi birisi herkesi anlaştırır,adam hükümet gibi adamBirbirine düşürmüyorum ayoll Kenan sayesinde bir konuda anlaşmaya başladınız diyorum
@xemrexxx @Forumdash
Aaa çok şükür bir herifte anlaştıkKenan gibi birisi herkesi anlaştırır,adam hükümet gibi adam
ay nasıl anlaşmam KENAN konusundaAaa çok şükür bir herifte anlaştık