20 Mart 2018 Salı Reyting Sonuçları

Ay Yapım da Kanal D'den ayrılmanın zararlarını öğrenemedi bir. :A 8. Gün çöktü, 2 bölüme final. Fi desen yarın akşam ilk 50'de olmayacak. Çukur düşüşte, UTC yoklukta... :A
kendi söylediklerine kendin inanıyomusun acaba,Fİ isterse ilk 100 e giremesin final yapmış bitmiş zaten,UTC Kenana ağzının payını verdi Çukurda SBAya hadi şimdi sen söyle kim daha zararlı çıkmış :F:F:F

kendi söylediklerine kendin inanıyomusun acaba,Fİ isterse ilk 100 e giremesin final yapmış bitmiş zaten,UTC Kenana ağzının payını verdi Çukurda SBAya hadi şimdi sen söyle kim daha zararlı çıkmış :F:F:F
İnternette fenomen olan dizinin ''tv''de yayından kaldırılması kadar komik bir şey olamaz, onu göze alıp vermemeleri gerekirdi. :A UTC çöküşlerde, haftaya cevabını alır Kenanımdan. :Z

Mehmed, o kadar reklama ve kadroya rağmen beklentinin altında kalmış bence. Ben haftaya düşeceğini düşünüyorum, meraktan izleyip beğenmeyen birçok insan gördüm çünkü.

Kadın oranlarını korumuş, bu da demek oluyor ki bundan sonra düşmesi çok zor. Dizinin reytinglerini senaryosunun gidişatı belirleyecek, ki o da gayet iyi durumda yorumlara bakılırsa. Karşısında bu kadar rakip olmasına rağmen reytingleri çok iyi, tebrikler.

UTC dün uzun zaman sonra gerçekten güzel bir bölümle ekranlara geldi, o yüzden bu reytingleri normal karşılıyorum.

EDHO dün bu kadar rakibe rağmen durgun bir bölümle ve Atv'nin saçma sapan reklam düzeniyle ekrana geldi. Üçüncü sezonumuzda olmamıza ve karşımızda o kadar rakip olmasına rağmen tüm gruplarda gayet iyi reytingler. Haftaya 1-2 reytinglik artış yaşarız.

Kurtlar Vadisi Vatan kitlesi, Kanal D dizisi izleyecek bir kitle değil. 2 reyting EDHO'dan çalmış, 2 reyting de en son Pusu'yu takip eden kitle zaten. O 2 reytinglik kitle haftaya bize geri dönüş yapacaktır.

İnternette fenomen olan dizinin ''tv''de yayından kaldırılması kadar komik bir şey olamaz, onu göze alıp vermemeleri gerekirdi. :A UTC çöküşlerde, haftaya cevabını alır Kenanımdan. :Z
Yayından kaldırılsada bişey farketmez,PUHUda ki başarısını görmezden gelemez kimse,UTCye çöküşte diyosun da Kenandan daha çok reyting almış,sizin dizi dipte o zaman :A:A:A:A

Açıkçası Fatihten daha fazla oranlar bekliyordum. Kosemde bu oranlarla başlamıştı, aynı bu oranlardi. O zaman da az gelmişti bana ama çaktırmamıştım. :A
Doğruyu söylemek gerekirse o erkek kadrosuna o zayıf kadın kadrosu olmamış. Yeni yüzler bulsalardi daha iyi olurdu. Muhteşem Yüzyılın yan dizisi gibi olmuş. Umarım sonu benzemez ne diyeyim.

Kadın muhteşem oranlarını korumuş tebrik ederim. Anne gibi olmadı sonu her hafta üstüne kata kata gitti. Bunun nedeni de sır olması. Annedeki Melek sırrı hemen 7. Bölümde çözülmüştü.

UTC valla düşer diyordum ama yine harika. Totalde bile 6 küsür reyting. Helal olsun.:)

En etkilenen dizi bence Eşkiya olmuş ki Mehmet artarsa haftaya Eşkiya daha da düşer.

8. Gün tekrarı ne yazık ki iyi gitmemiş. Keşke puhuda yayinlansaydi.

Fatih beklenildiği gibi başlamış bence ama en azından AB gruplarında çok daha iyi Reyting alabilirdi? Hadi Kanalın totali zaten düşük ama diğer tarafı iyi tutabilirdi. Haftaya belli olur artık durumu.

UTC için korkuyordum ama etkilenmemiş pek. :F Senaryo hataları olmasa daha yüksek alırdı. @Ahmed

Kadın'da 2.dünya savaşı konusu mı anlatılıyor ne :A bir türlü zirveyi bırakmadı :A @sokak sanati

TRT yine azıcık şişiriyim bugün ben demiş :A
Aynen bazı şeyler çocukca geçiştiriyorlar, daha dikkatli olunursa kesin 10-11 alır. Ama hiç etkilenmeden 9+ gidiyor süper. :bhr:

Ay Yapım da Kanal D'den ayrılmanın zararlarını öğrenemedi bir. :A 8. Gün çöktü, 2 bölüme final. Fi desen yarın akşam ilk 50'de olmayacak. Çukur düşüşte, UTC yoklukta... :A
İddia ediyorum Fi yarın ilk 10'a çok rahat girecek :D Diğer dizilerimiz gibi 10 reytingleri görmez ama Fi ve Şahsiyet marka projelerimiz o yüzden güzel reytingler alacak :A

Mayıs gibi Kanal D için antileri çatlatacak çok özel bir köşe yazısı yazacağım :F

Dün Mehmed dizisine baktım ama emsallerinden hiçbir farkı yok. Söylediğim oranlara gelip 5-6 bandında gider.

Mehmed dizisi beklenenin altında başlamış olsa da ben umutsuz değilim. İlk bölümün ortalarında biraz durgunluk olmuş olsa da özellikle ay tutulması sahnesi çok etkileyiciydi.
Beklenenin altında başladı ilk bölüm meraktan izleyici daha fazla bakmış diyenlere katılmakla beraber gitgide merak uyandıracak bölümlerin olacağı kanaatindeyim. Zaten ilk sezon sanırım 13 bölüm olacak önümüzdeki dönem özellikle İstanbul'un fethi zamanları dizinin zirve yapacağı inancındayım. Farkındaysanız Mehmed daha yeni tahta geçti asıl hikaye şimdi başlıyor.
Yurt dışı satışlarını da dikkate alırsak uzun soluklu bir dizi olacağını ve önümüzdeki zamanlarda zirveyi alacağı inancım hala mevcut.
Bol şans.

Mehmed dizisi beklenenin altında başlamış olsa da ben umutsuz değilim. İlk bölümün ortalarında biraz durgunluk olmuş olsa da özellikle ay tutulması sahnesi çok etkileyiciydi.
Beklenenin altında başladı ilk bölüm meraktan izleyici daha fazla bakmış diyenlere katılmakla beraber gitgide merak uyandıracak bölümlerin olacağı kanaatindeyim. Zaten ilk sezon sanırım 13 bölüm olacak önümüzdeki dönem özellikle İstanbul'un fethi zamanları dizinin zirve yapacağı inancındayım. Farkındaysanız Mehmed daha yeni tahta geçti asıl hikaye şimdi başlıyor.
Yurt dışı satışlarını da dikkate alırsak uzun soluklu bir dizi olacağını ve önümüzdeki zamanlarda zirveyi alacağı inancım hala mevcut.
Bol şans.
13 bölüm olmayacak, 8-10 arası ayarlanacakmış duyduğuma göre. Şubat ayında başlasaydı eğer 13 bölüm olarak planlanacaktı...

13 bölüm olmayacak, 8-10 arası ayarlanacakmış duyduğuma göre. Şubat ayında başlasaydı eğer 13 bölüm olarak planlanacaktı...
Daha iyi olmuş aslında fetih öncesi çok uzamamış olur sezon sonuna doğru fetih hazırlıkları başlar ikinci sezon İstanbul'un fethini izleriz diye düşünüyorum.

Daha iyi olmuş aslında fetih öncesi çok uzamamış olur sezon sonuna doğru fetih hazırlıkları başlar ikinci sezon İstanbul'un fethini izleriz diye düşünüyorum.
Dur bakalım 2 ve 3. bölüm reytingleri nasıl olacak, beklenti altı kalırsa sıkıntı büyür. Yurtdışı satışları baya iyi gelse bile burada oran az gelirse o zaman sıkıntı her türlü. :D

Mehmed o kadar reklama, böyle bir kadro için beklentinin altında başlamış ama bence başlangıç için iyi oranlar almış. Problem sadece dün akşam meraktan izleyip bir daha izlemeyecek oranlar bu reytingteki payı nedir zira sosyal medyada çok kişi izlemem yorumu yapmış.

Ek olarak diğer önemli soru KVV'nin 4-4.5'luk reytingi gelecek hafta kimlere gidecek. KVV'yi dün akşam izleyenler pişmandır zira kötü bir film izlediler. Haliyle Mehmed'in tekrarlarını izleyip eğer beğenirlerse gelecek hafta Mehmed daha iyi reyting alır. Ama dün akşam beğenmeyen kitle büyük ve tekrarlarını izleyenlerde beğenmez ise o zaman gelecek hafta sezonun en büyük düşüşünü görürüz.

Ben izledim Kv vatanı Ömer sinemada izleyememiştim pişman değilim müzikler dışında beğenmediğim kısım yoktu😉

Mehmedi ben beğendim ama karanlık olmuş yorumları vardı ona katılıyorum onunda dışında beğendim bu oranlarda Mehmed devam eder😉