20 Mart 2018 Salı Reyting Sonuçları

Kadın kendi kitlesini korumuş 😱

KVV'nin 2 reytingi EDHO'dan 2 reytingi de Salı günü TV izlemeyen Vadi kitlesinden geliyor. UTC yeni diziden dolayı biraz etkilenmiş gibi duruyor ama haftaya herşey eskisine döner :D

Mehmed o kadar reklama, böyle bir kadro için beklentinin altında başlamış ama bence başlangıç için iyi oranlar almış. Problem sadece dün akşam meraktan izleyip bir daha izlemeyecek oranlar bu reytingteki payı nedir zira sosyal medyada çok kişi izlemem yorumu yapmış.

Ek olarak diğer önemli soru KVV'nin 4-4.5'luk reytingi gelecek hafta kimlere gidecek. KVV'yi dün akşam izleyenler pişmandır zira kötü bir film izlediler. Haliyle Mehmed'in tekrarlarını izleyip eğer beğenirlerse gelecek hafta Mehmed daha iyi reyting alır. Ama dün akşam beğenmeyen kitle büyük ve tekrarlarını izleyenlerde beğenmez ise o zaman gelecek hafta sezonun en büyük düşüşünü görürüz.
Sana göre dün ilkkez izleyen çok insan olduğunu gördüm sosyal medyada yapılan yorumlarda %80nin den fazlası beğendi

Neyse biz en azından +10 alan iki dizi ve +7/8 alan iki dizinin karşısında 9 reyting almışız. 8. Gün gibi sette yas ilan etmiyoruz. :A

Bana hiç pas vermiyorsun biraz Mavi Top'un devasa hüsranını konuşalım me dersin. :A @Yiğitt
Üstte pas verdim bence, 8. Gün'den sonra zorlu günde başladık ve 9 reyting aldık. :A 8. Gün 2 reyting aldı. Tartışmaya kapalı bir durum, kemikleşmiş 3 +8'lik dizinin arasına girmek kolay değil. + KVV da vardı. :A

Sen bence 8. Gün'ün reytinglerini hazmedemeyip buradan medet ummaya çalışıyorsun. :A

Kadına helal olsun. Mehmet olmasa dün akşam ki bölüm 13 alırdı. Haftaya da bu ayarda alır. Asıl büyük karşılaşma haftaya. Umarım Bahar ile Jale saçını başını yolar bu ahlaksız Şirin'in. Haftaya İlk sahne 15 bile alır. Anlık reyting olsa keşke.:(

Mehmet o kadar reklama Kenan'a ve o kadroya rağmen çift haneli başlayamamış AB grubunda. Tabi gün çok zorlu onunda etkisi var. Birde bugün yayınlanan diziler en iyi bölümlerinden biriyle seyirci karşısına çıktılar. Bunlara hesaba katsak bile yetersiz başlamış çünkü çok büyük bi prodüksiyon. SAK bile daha iyi başlamıştı.:)

Ufak Tefek Cinayetler o saçma 3 bölümden sonra eski oranlarına asla kavusamayacak gibi duruyor.:A

Eşkıya cidden günün kaybedeni.

Kurtlar Vadisi dediğim gibi TRT şişirmesi.:A

Bu arada konuda sadece Kadının resmi olmalıydı seni esefle kınıyorum Yiğit.:)

Abi adamlar telefona SMS bile attılar sonuç ortada. Fatih belki bundan sonra sadece AB grubunda lider olabilir. Diğer gruplarda çift haneli reytingleri görmesi bence imkansız. Cengiz Semercioğlu abimiz çok emindi 14 reyting alacağını söylerken ama durum bu.

Kadına helal olsun. Mehmet olmasa dün akşam ki bölüm 13 alırdı. Haftaya da bu ayarda alır. Asıl büyük karşılaşma haftaya. Umarım Bahar ile Jale saçını başını yolar bu ahlaksız Şirin'in. Haftaya İlk sahne 15 bile alır. Anlık reyting olsa keşke.:(

Mehmet o kadar reklama Kenan'a ve o kadroya rağmen çift haneli başlayamamış AB grubunda. Tabi gün çok zorlu onunda etkisi var. Birde bugün yayınlanan diziler en iyi bölümlerinden biriyle seyirci karşısına çıktılar. Bunlara hesaba katsak bile yetersiz başlamış çünkü çok büyük bi prodüksiyon. SAK bile daha iyi başlamıştı.:)

Ufak Tefek Cinayetler o saçma 3 bölümden sonra eski oranlarına asla kavusamayacak gibi duruyor.:A

Eşkıya cidden günün kaybedeni.

Kurtlar Vadisi dediğim gibi TRT şişirmesi.:A
Gün ikincisi olup da günün kaybedeni olmak ilginç :A

Fatih beklenildiği gibi başlamış bence ama en azından AB gruplarında çok daha iyi Reyting alabilirdi? Hadi Kanalın totali zaten düşük ama diğer tarafı iyi tutabilirdi. Haftaya belli olur artık durumu.

UTC için korkuyordum ama etkilenmemiş pek. :F Senaryo hataları olmasa daha yüksek alırdı. @Ahmed

Kadın'da 2.dünya savaşı konusu mı anlatılıyor ne :A bir türlü zirveyi bırakmadı :A @sokak sanati

TRT yine azıcık şişiriyim bugün ben demiş :A

Fatih beklenildiği gibi başlamış bence ama en azından AB gruplarında çok daha iyi Reyting alabilirdi? Hadi Kanalın totali zaten düşük ama diğer tarafı iyi tutabilirdi. Haftaya belli olur artık durumu.

UTC için korkuyordum ama etkilenmemiş pek. :F Senaryo hataları olmasa daha yüksek alırdı. @Ahmed

Kadın'da 2.dünya savaşı konusu mı anlatılıyor ne :A bir türlü zirveyi bırakmadı :A @sokak sanati

TRT yine azıcık şişiriyim bugün ben demiş :A

İngiltere - Almanya savaşından bile daha Heyecanlı şuan Şirin Bahar savaşı. Şirin kesin galibiyet kazandım gibi bakıyordu olaya ama Bahar bir kükredi Şirin'in tüm sağlam kalelerini düşürdü. Haftaya ana kaleye saldırı var. Şirin en son kaçacak delik ararken en büyük düşmanı Jale'ye sığındı oda sokağa attı. Sokakta karşılayan isim ise Bahar oldu. Çok heyecanlı bitti haftaya yine tv başındayız:Z

Sizin bol bakışmak UTC nasıl gidiyor:A

Son düzenleme:
Üstte pas verdim bence, 8. Gün'den sonra zorlu günde başladık ve 9 reyting aldık. :A 8. Gün 2 reyting aldı. Tartışmaya kapalı bir durum, kemikleşmiş 3 +8'lik dizinin arasına girmek kolay değil. + KVV da vardı. :A

Sen bence 8. Gün'ün reytinglerini hazmedemeyip buradan medet ummaya çalışıyorsun. :A
Ama 8. Gün'ün fragmanları 50 tane kanalda yayınlanmadı, sinemalarda gösterilmedi, ayrıca Kenan gibi bir yıldız gücü da yoktu ve çok daha zor bir günde başladı. Telefonlara mesaj bile atıldı ama sonuç hüsran. Dönem dizisi olmasa bu oranlar normal ama o kadar büyük prodüksiyon için hayal kırıklığı. :A

Fatih o kadroya ve yığınla yaptığı reklama rağmen daha ilk bölümden bekleneni karşılayamamış. Gelecek haftalar düşe düşe 13'te bitirirler artık. Boşuna altıncı hislerim kuvvetli demiyorum. :A

Kadın totalde çok az düşerken AB'de git gide yükseliyor. Bölüm çok heyecanlı bitti, haftaya 2-3 reyting üstüne katarak devam edecektir.

UTC'nin Fatih'ten etkilenmemesine sevindim, keşke o sıkıcı bölümler olmasaydı da totalde 8, AB'de 10 reyting almaya devam ederdi. Senarist başını taşlara vursun.

@Aserat Kadın AB'de yine çift haneli reytingler alarak UTC'ye bu sefer farkı tam atmış. :A

Ama 8. Gün'ün fragmanları 50 tane kanalda yayınlanmadı, sinemalarda gösterilmedi, ayrıca Kenan gibi bir yıldız gücü da yoktu ve çok daha zor bir günde başladı. Telefonlara mesaj bile atıldı ama sonuç hüsran. Dönem dizisi olmasa bu oranlar normal ama o kadar büyük prodüksiyon için hayal kırıklığı. :A
8. Gün de yapsaydı, bize ne. :A 2 reytingle bu dönemde listede yer almaya utanmıyor muymuş? Biz 9 reytingimizle tüm gruplarda 3. olduk. 8. Gün 16. olmuş. :A

8x2 = 16 :F

8. Gün de yapsaydı, bize ne. :A 2 reytingle bu dönemde listede yer almaya utanmıyor muymuş? Biz 9 reytingimizle tüm gruplarda 3. olduk. 8. Gün 16. olmuş. :A

8x2 = 16 :F
O kadarını da alsın bir zahmet. :A Mavi Top böyle aşırı reklam yapmanın zararlarını bir türlü öğrenemedi doğal olarak sürekli hüsran yaşaması da normal. :Z

O kadarını da alsın bir zahmet. :A Mavi Top böyle aşırı reklam yapmanın zararlarını bir türlü öğrenemedi doğal olarak sürekli hüsran yaşaması da normal. :Z
Ay Yapım da Kanal D'den ayrılmanın zararlarını öğrenemedi bir. :A 8. Gün çöktü, 2 bölüme final. Fi desen yarın akşam ilk 50'de olmayacak. Çukur düşüşte, UTC yoklukta... :A