16-17 Yaşında çoğu kız pörsümüş onlardan iyidirSen fazla genç kalmaya bakma yaşını göstermek iyidir her zaman
16-17 Yaşında çoğu kız pörsümüş onlardan iyidirSen fazla genç kalmaya bakma yaşını göstermek iyidir her zaman
Tamam işte herkes kendi yaşını göstersin en iyisi bu16-17 Yaşında çoğu kız pörsümüş onlardan iyidir
Aaa niye ayoll 40 yaşındaykan 30 yaş göstermeyi tabikide tercih ederim Siz erkekler anlamazsınız oyüzden karılarınızın babası gibi oluyorsunuz bir süre sonra @keremTamam işte herkes kendi yaşını göstersin en iyisi bu
çok bile yazmışım? biraz gazı kesmem lazım
Aaa evet 2 mesaj iyi gibiçok bile yazmışım? biraz gazı kesmem lazım
30 yaşında gösterip ne yapıcaksın sankiAaa niye ayoll 40 yaşındaykan 30 yaş göstermeyi tabikide tercih ederim Siz erkekler anlamazsınız oyüzden karılarınızın babası gibi oluyorsunuz bir süre sonra @kerem
30 yaşında gösterip ne yapıcaksın sanki
çok seçici değilim yani, illaki bakımlı olmasıda gerekmez )@destere yanında genç görünümlü bakımlı kadın ister
Çok seçici olmadığını bilmeyen yok zatençok seçici değilim yani, illaki bakımlı olmasıda gerekmez )
ama seni seçerken turnayı gözünden vurmuşum varsın kumalar sıradan olsun )Çok seçici olmadığını bilmeyen yok zaten
bak görüyormusun @Çiğdem- arkadaşım dediğin kardeşim dediğin hain alamancı arkandan ne işler çeviriyor şunun kafasına bir oklava geçirmesen hatrım kalır )
@Harunnn60 Tutmuş @kerem i fazla güvenme bizi ayırma kulubune üye olmuş ayollama seni seçerken turnayı gözünden vurmuşum varsın kumalar sıradan olsun )
bak görüyormusun @Çiğdem- arkadaşım dediğin kardeşim dediğin hain alamancı arkandan ne işler çeviriyor şunun kafasına bir oklava geçirmesen hatrım kalır )
ama seni seçerken turnayı gözünden vurmuşum varsın kumalar sıradan olsun )
Video ikinizi o kadar iyi anlatıyor ki cuk diye oturuveriyor resmen.
@destere İle benden prim sağlamayan bir sen eksik kalmıstın zaten@Harunnn60 @gözlemci @xemrexxx @Forumdash @Yiğitt yukarıdaki videoyu izlemeden konudan çıkmayınız.
Video ikinizk o kadar iyi anlatıyor ki cuk diye oturuveriyor resmen.
@Çiğdem- bana ne zaman arkadaşım ve kardeşim dedi ki
demediyse demekki içindeki haini o da keşfetmiş ) helal olsun kıza herkes benim gibi temiz kalpli değilki kız şüphe etmeden yaklaşsın ben bir istisnayım kendimi ne kadar övsem azdır@Harunnn60 @gözlemci @xemrexxx @Forumdash @Yiğitt yukarıdaki videoyu izlemeden konudan çıkmayınız.
Video ikinizk o kadar iyi anlatıyor ki cuk diye oturuveriyor resmen.
@Çiğdem- bana ne zaman arkadaşım ve kardeşim dedi ki
arada bir helga resimleri paylaşır dedik, yoksa bu hain alamancıya selam bile vermem )@destere İle benden prim sağlamayan bir sen eksik kalmıstın zaten
demediyse demekki içindeki haini o da keşfetmiş ) helal olsun kıza herkes benim gibi temiz kalpli değilki kız şüphe etmeden yaklaşsın ben bir istisnayım kendimi ne kadar övsem azdır
arada bir helga resimleri paylaşır dedik, yoksa bu hain alamancıya selam bile vermem )
Istisna olduğun için kendini övmüş mü oluyorsun? Yalnız istisnalar kaza sonucu doğar fok@destere İle benden prim sağlamayan bir sen eksik kalmıstın zaten
kaza maza sonuçta varlığım dünya için bir nimet yani dünya ayağa kalkıp sevinçten halay çekse yeridirIstisna olduğun için kendini övmüş mü oluyorsun? Yalnız istisnalar kaza sonucu doğar fok
Aynen. Meryem ananın karnından zemzem suyuna batırılıp leylekler tarafından bize getirildin zaten. Sana minnettarızkaza maza sonuçta varlığım dünya için bir nimet yani dünya ayağa kalkıp sevinçten halay çekse yeridir
Aynen. Meryem ananın karnından zemzem suyuna batırılıp leylekler tarafından bize getirildin zaten. Sana minnettarız
Dünya üzerinde insan gibi konuşan başka fok var mı kerem hakkını teslim etmemiz lazım destereninkaza maza sonuçta varlığım dünya için bir nimet yani dünya ayağa kalkıp sevinçten halay çekse yeridir
Insanlardan bile daha çok konuşan ve özgüveni tavan yapmış böyle bir yaratık görülmedi. Marstan geliyor herşey bu aralar zaten.Dünya üzerinde insan gibi konuşan başka fok var mı kerem hakkını teslim etmemiz lazım desterenin