5-11 Mart 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

@destere 'yle @Çiğdem- 'in düğününe gitmeden önce ben :A @eskici

ama seni seçerken turnayı gözünden vurmuşum varsın kumalar sıradan olsun :))

bak görüyormusun @Çiğdem- arkadaşım dediğin kardeşim dediğin hain alamancı arkandan ne işler çeviriyor:) şunun kafasına bir oklava geçirmesen hatrım kalır :))
@Harunnn60 Tutmuş @kerem i fazla güvenme bizi ayırma kulubune üye olmuş ayoll
:A :A :A

@Harunnn60 @gözlemci @xemrexxx @Forumdash @Yiğitt yukarıdaki videoyu izlemeden konudan çıkmayınız. :A

ama seni seçerken turnayı gözünden vurmuşum varsın kumalar sıradan olsun :))

bak görüyormusun @Çiğdem- arkadaşım dediğin kardeşim dediğin hain alamancı arkandan ne işler çeviriyor:) şunun kafasına bir oklava geçirmesen hatrım kalır :))
@Harunnn60 Tutmuş @kerem i fazla güvenme bizi ayırma kulubune üye olmuş ayoll
:A :A :A
Video ikinizi o kadar iyi anlatıyor ki cuk diye oturuveriyor resmen. :A
@Çiğdem- bana ne zaman arkadaşım ve kardeşim dedi ki :bhr:

Son düzenleme:
@Harunnn60 @gözlemci @xemrexxx @Forumdash @Yiğitt yukarıdaki videoyu izlemeden konudan çıkmayınız. :A

Video ikinizk o kadar iyi anlatıyor ki cuk diye oturuveriyor resmen. :A
@Çiğdem- bana ne zaman arkadaşım ve kardeşim dedi ki :bhr:
demediyse demekki içindeki haini o da keşfetmiş :)) helal olsun kıza herkes benim gibi temiz kalpli değilki kız şüphe etmeden yaklaşsın :) ben bir istisnayım kendimi ne kadar övsem azdır :)

@destere İle benden prim sağlamayan bir sen eksik kalmıstın zaten :A :A :A
arada bir helga resimleri paylaşır dedik, yoksa bu hain alamancıya selam bile vermem :))

demediyse demekki içindeki haini o da keşfetmiş :)) helal olsun kıza herkes benim gibi temiz kalpli değilki kız şüphe etmeden yaklaşsın :) ben bir istisnayım kendimi ne kadar övsem azdır :)

arada bir helga resimleri paylaşır dedik, yoksa bu hain alamancıya selam bile vermem :))
@destere İle benden prim sağlamayan bir sen eksik kalmıstın zaten :A :A :A
Istisna olduğun için kendini övmüş mü oluyorsun? Yalnız istisnalar kaza sonucu doğar fok :A