Bende avukat adayıyım canım, ama ben avrupa avukatı olacağım @Yiğitt türkiyeyle yetinsin.
Bende avukat adayıyım canım, ama ben avrupa avukatı olacağım @Yiğitt türkiyeyle yetinsin.
Adaylığını yesinler.Bende avukat adayıyım canım, ama ben avrupa avukatı olacağım @Yiğitt türkiyeyle yetinsin.Gerçi bende daha adayım ama neyse
![]()
Adaylığını yesinler.
Benim Kanal D fanı olmam beni Dünyaya açıyor zaten, gerek yok.![]()
Kanal D dizileri yakında diğer gezegenlerde yayınlanacak zaten, oralara kalmadık.Son haberle birlikte türk dizileri arap ülkelerinden kaldırıldı canısı, diğer ülkelerde de ilgisi büyük değil![]()
Evet ben ayda ortalama 5000 € kazanacağım ki bu 23.000 TL ediyor. @Yiğitt de 5000 TL'yle Kanal D'nin gündüz kuşağına bağış yapsın
Kanal D dizileri yakında diğer gezegenlerde yayınlanacak zaten, oralara kalmadık.![]()
Siz havuz başında koktey yudumlarkan @Yiğitt hakkı yenilen köy halkını toplayıp gelip size ders verecekEvet ben ayda ortalama 5000 € kazanacağım ki bu 23.000 TL ediyor. @Yiğitt de 5000 TL'yle Kanal D'nin gündüz kuşağına bağış yapsın![]()
Sizin dolar da sizin oralarda para etmiyor.Evet ben ayda ortalama 5000 € kazanacağım ki bu 23.000 TL ediyor. @Yiğitt de 5000 TL'yle Kanal D'nin gündüz kuşağına bağış yapsın![]()
Başka gezegenler derken, uzaylılar mı izleyecek yoksaKanal D dizileri yakında diğer gezegenlerde yayınlanacak zaten, oralara kalmadık.![]()
Kanal D dizileri final yapmaz, süresi dolar ve izleyiciye veda eder.Başka gezegenler derken, uzaylılar mı izleyecek yoksaDizilerin ani final haberini duyarlarsasa Ufo'yla kanal d binasını işgal ederler artık
![]()
Hayati ve Diğerleri 1 bölüm olarak planlanmıştı zaten. Hatta sinema filmi falandıKanal D dizileri final yapmaz, süresi dolar ve izleyiciye veda eder.![]()
Öyleydi zaten, Recep İvedik ve Cem Yılmaz filmleri gibi bir iş yaptık.Hayati ve Diğerleri 1 bölüm olarak planlanmıştı zaten. Hatta sinema filmi falandı![]()
Bizimki euro canımSizin dolar da sizin oralarda para etmiyor.![]()
Her neyse anlamında yazdım onu zaten, sizde de o değerli değil.Bizimki euro canımDolar'ı Abd kullanıyor Avukat
![]()
Hakkı yenilen köy halkı derken Kanal D dizilerinden bahsediyorsun sanırımSiz havuz başında koktey yudumlarkan @Yiğitt hakkı yenilen köy halkını toplayıp gelip size ders verecek![]()
![]()
![]()
TL kadar değersiz olmasa da pek fazla değeri yok. Trump'in başa gelmesiyle çöktü o zatenHer neyse anlamında yazdım onu zaten, sizde de o değerli değil.Sizin para Türkiye'de değere biner.
![]()
O geliyor Zenginlerin düşmanı Köylünün dostuHakkı yenilen köy halkı derken Kanal D dizilerinden bahsediyorsun sanırım
TL kadar değersiz olmasa da pek fazla değeri yok. Trump'in başa gelmesiyle çöktü o zaten![]()
Ahey ahey ahey
Bu hafta düşüş yaşamışız ama tekrar zirveyi almışsın Çiko tebrikler
Resmimi arka planın yaptın galiba, sürekli atıyorsun falan.