5-11 Mart 2018 Haftanın En Çok Mesaj Yazanları

Bu hafta düşüş yaşamışız ama tekrar zirveyi almışsın Çiko tebrikler:A

Resmimi arka planın yaptın galiba, sürekli atıyorsun falan. :bhr: @kerem aşık olur falan niye gösteriyorsun mazallah. :A

What? :pala:Bir parlakçı olmadığım kalmıştı. :A
Aaa yok formumuz iyi maşşllah sende iyisin yanı zirveden sonra havaya girip dağılmamışsın oyüzden ayrı sevindim @eskici :A :A :A

@kerem İlk defa görüyordur bunu @Yiğitt boşuna Kanal D savunmuyor ona dizi yapacaklar oda afişi :A :A :A
0BWpQY.png

Aaa yok formumuz iyi maşşllah sende iyisin yanı zirveden sonra havaya girip dağılmamışsın oyüzden ayrı sevindim @eskici :A :A :A

@kerem İlk defa görüyordur bunu @Yiğitt boşuna Kanal D savunmuyor ona dizi yapacaklar oda afişi :A :A :A
0BWpQY.png
İyiyiz tabi geçen haftaya göre daha az yazmışız onu dedim ama iyiyiz yine :A

0BWpQY.png
Dizi Flash TV kıvamında olacak o zaman :A Avukat @Yiğitt 'i de çok daha farklı hayal ediyordum. :A

Ondan önce de iyi gidiyordum o sadece birinci olunca ziyafet çekiyor ama kendisi 4.lüğe yükselmiş bu hafta onun şerefine bir ziyafet daha yapabilirdi :A :A @kerem
Sadece 6 mesajla 3.lüğü kaçırdım reyiz :( Şansım yokki hiç :A O yüzden ziyafet yok, zaten şişmanlamış bu forum, diyete girsin biraz :A

Aaa Yiğiti yiyormuş neyderse neyseki bir ayar çektim oklavayı kafasına geçirdim se n nereye geliyorsun diye :A :A :A
Reyiz bak senin 3.olmanı istemiyor bu Çiko ama ben seni destekliyorum 3.lüğe de çıkarsın sen :A :A
Çiğdem'in listeyle oynamadığından şüpheliyim zaten :A 3 idiots bozulmasın diye elinden geleni yapmıştır cadı. :A

Eyvallah reyiz, sende olmasan Çiğdem cadılara kalıyoruz bu forumda:A

Reyiz bak senin 3.olmanı istemiyor bu Çiko ama ben seni destekliyorum 3.lüğe de çıkarsın sen :A :A
Sadece 6 mesajla 3.lüğü kaçırdım reyiz :( Şansım yokki hiç :A O yüzden ziyafet yok, zaten şişmanlamış bu forum, diyete girsin biraz :A
Aaa yemek dağıtıyordu forumda zirveyi kaybettim diye elbet bunun bir geri dönüşü olacaktı Kerem beye önünü kestik :A :A :A

Çiğdem'in listeyle oynamadığından şüpheliyim zaten :A 3 idiots bozulmasın diye elinden geleni yapmıştır cadı. :A

Eyvallah reyiz, sende olmasan Çiğdem cadılara kalıyoruz bu forumda:A
Seni kimselere yedirmeyiz reyiz :A ne güzel lakap bulmuşsun öyle bize :A :F
Aaa yemek dağıtıyordu forumda zirveyi kaybettim diye elbet bunun bir geri dönüşü olacaktı Kerem beye önünü kestik :A :A :A
Ne güzel işte sen de nasiplendin ziyafetten :A :A