Gözüm kalmadı tabi de yememiş gibi davranıyorsun ondan dedim
Gözüm kalmadı tabi de yememiş gibi davranıyorsun ondan dedim
Neymiş efendim formunu koruyormuşmuş da diyetteymiş hanfendi. Gece niye buzdolabı aşırıyorsun o zaman?![]()
Aaa şaka bir yana 11 den sonra kesinlikle yemek türü yemem acımada ölsem yarını beklerim çünkü çok zararlıGözüm kalmadı tabi de yememiş gibi davranıyorsun ondan dedim![]()
![]()
Hep hikaye bunlar reyizNeymiş efendim formunu koruyormuşmuş da diyetteymiş hanfendi. Gece niye buzdolabı aşırıyorsun o zaman?![]()
Ben zaten yiyip yiyip kilo almanyanlardanım. Ne zaman ne yesem umrumda değil.Aaa şaka bir yana 11 den sonra kesinlikle yemek türü yemem acımada ölsem yarını beklerim çünkü çok zararlıAma erkekler et kebap falan geceleri yiyormuş 😱
Sen gece yemiyor musun reyizHep hikaye bunlar reyiz![]()
![]()
Ben her gece 2-3 gibi yiyorum mesela genelde et türü oluyor tabi bu bir zararını da görmedimAaa şaka bir yana 11 den sonra kesinlikle yemek türü yemem acımada ölsem yarını beklerim çünkü çok zararlıAma erkekler et kebap falan geceleri yiyormuş 😱
Her gece yiyorum reyiz Çiğdem'e cevap olarak yazdım bakBen zaten yiyip yiyip kilo almanyanlardanım. Ne zaman ne yesem umrumda değil.Geçen sene gece 2'de kalkıp Makarna falan yiyordum birde
Sen gece yemiyor musun reyiz![]()
Ay benim yine biriken bildirimlerim var :S bir bakayım ordada yazmışmısınBak bakayım o zamangüldürüye bakayım da diyim sna
Ben her gece 2-3 gibi yiyorum mesela genelde et türü oluyor tabi bu bir zararını da görmedim![]()
Her gece yiyorum reyiz Çiğdem'e cevap olarak yazdım bak![]()
Aaa olmazmı öyle yiyip yatın kalp kırızı geçirme riski var sabaha nalları dikersinizBen zaten yiyip yiyip kilo almanyanlardanım. Ne zaman ne yesem umrumda değil.Geçen sene gece 2'de kalkıp Makarna falan yiyordum birde
Sen gece yemiyor musun reyiz![]()
Tahtalı köyü en son biz boylarız. Kadınlar öndenAaa olmazmı öyle yiyip yatın kalp kırızı geçirme riski var sabaha nalları dikersiniz![]()
Ölümümüz yemekten olsun ya ne olacakAaa olmazmı öyle yiyip yatın kalp kırızı geçirme riski var sabaha nalları dikersiniz![]()
Aynen reyiz çok düşünmek daha zararlı yok o zaman yenmez bu zaman yenmez rahat olun biraz yaTahtalı köyü en son biz boylarız. Kadınlar önden@eskici
Erkekleri öldürdüğünüz için olabilir mi acaba
Ölümümüz yemekten olsun ya ne olacak![]()
Aynen reyiz çok düşünmek daha zararlı yok o zaman yenmez bu zaman yenmez rahat olun biraz ya![]()
![]()
Kadınlar da çok konuşarak erkeklerden uzun yaşayabiliyor bazen reyizKim demiş onu? Erkekler daha uzun yaşar bi kere daha rahat ve daha uzun boylular zaten![]()
Kim demiş onu? Erkekler daha uzun yaşar bi kere daha rahat ve daha uzun boylular zaten![]()
Bazı istisnalar var ama evli çifti düşünün karı koca aynı yaş ama 20 yıl sonra kocası kadının babası gibi duruyorErkekleri öldürdüğünüz için olabilir mi acaba![]()
![]()
Çeneleriyle erkekleri doğduğuna pişman ederler reyizKadınlar da çok konuşarak erkeklerden uzun yaşayabiliyor bazen reyiz![]()
![]()
Gerçekler bu kadar mı çirkin anlatılırBazı istisnalar var ama evli çifti düşünün karı koca aynı yaş ama 20 yıl sonra kocası kadının babası gibi duruyorGöbek yapıp çküyorlar kadın koruyor fiziğini genc kalıyor
![]()
Bazı istisnalar var ama evli çifti düşünün karı koca aynı yaş ama 20 yıl sonra kocası kadının babası gibi duruyorGöbek yapıp çküyorlar kadın koruyor fiziğini genc kalıyor
![]()
Genç kalmak başka ölmek başkaÇeneleriyle erkekleri doğduğuna pişman ederler reyizAllahtan evli değiliz kafamız rahat
Gerçekler bu kadar mı çirkin anlatılır![]()
Genç kalmak başka ölmek başka![]()
![]()
Ayoll genç kalırsan vucudu korursan hemen ölmezsin bakın Ajda Pekkana benden genç takılıyorÇeneleriyle erkekleri doğduğuna pişman ederler reyizAllahtan evli değiliz kafamız rahat
Gerçekler bu kadar mı çirkin anlatılır![]()
Onunki sağlıklı mı sence hepsini ameliyatla yapmışAyoll genç kalırsan vucudu korursan hemen ölmezsin bakın Ajda Pekkana benden genç takılıyor![]()
Aaa orası öyle doğallıktan şaşmadan genc kalalım biz ozamanOnunki sağlıklı mı sence hepsini ameliyatla yapmış![]()
![]()
Sen fazla genç kalmaya bakma yaşını göstermek iyidir her zamanAaa orası öyle doğallıktan şaşmadan genc kalalım biz ozaman@kerem