What?Resmimi arka planın yaptın galiba, sürekli atıyorsun falan.@kerem aşık olur falan niye gösteriyorsun mazallah.
![]()
What?Resmimi arka planın yaptın galiba, sürekli atıyorsun falan.@kerem aşık olur falan niye gösteriyorsun mazallah.
![]()
Bu hafta düşüş yaşamışız ama tekrar zirveyi almışsın Çiko tebrikler![]()
Resmimi arka planın yaptın galiba, sürekli atıyorsun falan.@kerem aşık olur falan niye gösteriyorsun mazallah.
![]()
Aaa yok formumuz iyi maşşllah sende iyisin yanı zirveden sonra havaya girip dağılmamışsın oyüzden ayrı sevindim @eskiciWhat?Bir parlakçı olmadığım kalmıştı.
![]()
En kötü halimiz 700-800 ortalamada kalmalı bir istiklal tutturdun sende benceİyiyiz tabi geçen haftaya göre daha az yazmışız onu dedim ama iyiyiz yine![]()
İyi gidiyorum nazar değmesin diyelimEn kötü halimiz 700-800 ortalamada kalmalı bir istiklal tutturdun sende bence![]()
Dizi Flash TV kıvamında olacak o zaman
İyi gidiyorum nazar değmesin diyelim![]()
![]()
Kerem iyice bir ziyafet çekti sana beleş tabi iyi gidersin
Ondan önce de iyi gidiyordum o sadece birinci olunca ziyafet çekiyor ama kendisi 4.lüğe yükselmiş bu hafta onun şerefine bir ziyafet daha yapabilirdiKerem iyice bir ziyafet çekti sana beleş tabi iyi gidersin![]()
![]()
![]()
Artık 0. olsan da kafaya takmam. 2.liğini gördüm o yeter banaKerem iyice bir ziyafet çekti sana beleş tabi iyi gidersin![]()
![]()
![]()
Ondan önce de iyi gidiyordum o sadece birinci olunca ziyafet çekiyor ama kendisi 4.lüğe yükselmiş bu hafta onun şerefine bir ziyafet daha yapabilirdi![]()
@kerem
Aaa Yiğiti yiyormuş neyderse neyseki bir ayar çektim oklavayı kafasına geçirdim se n nereye geliyorsun diyeArtık 0. olsan da kafaya takmam. 2.liğini gördüm o yeter bana![]()
Sadece 6 mesajla 3.lüğü kaçırdım reyizOndan önce de iyi gidiyordum o sadece birinci olunca ziyafet çekiyor ama kendisi 4.lüğe yükselmiş bu hafta onun şerefine bir ziyafet daha yapabilirdi![]()
@kerem
Aaa Yiğiti yiyormuş neyderse neyseki bir ayar çektim oklavayı kafasına geçirdim se n nereye geliyorsun diye![]()
![]()
![]()
Reyiz bak senin 3.olmanı istemiyor bu Çiko ama ben seni destekliyorum 3.lüğe de çıkarsın senSadece 6 mesajla 3.lüğü kaçırdım reyizŞansım yokki hiç
O yüzden ziyafet yok, zaten şişmanlamış bu forum, diyete girsin biraz
![]()
Aaa Yiğiti yiyormuş neyderse neyseki bir ayar çektim oklavayı kafasına geçirdim se n nereye geliyorsun diye![]()
![]()
![]()
Çiğdem'in listeyle oynamadığından şüpheliyim zatenReyiz bak senin 3.olmanı istemiyor bu Çiko ama ben seni destekliyorum 3.lüğe de çıkarsın sen![]()
![]()
Reyiz bak senin 3.olmanı istemiyor bu Çiko ama ben seni destekliyorum 3.lüğe de çıkarsın sen![]()
![]()
Aaa yemek dağıtıyordu forumda zirveyi kaybettim diye elbet bunun bir geri dönüşü olacaktı Kerem beye önünü kestikSadece 6 mesajla 3.lüğü kaçırdım reyizŞansım yokki hiç
O yüzden ziyafet yok, zaten şişmanlamış bu forum, diyete girsin biraz
![]()
Seni kimselere yedirmeyiz reyizÇiğdem'in listeyle oynamadığından şüpheliyim zaten3 idiots bozulmasın diye elinden geleni yapmıştır cadı.
Eyvallah reyiz, sende olmasan Çiğdem cadılara kalıyoruz bu forumda![]()
Ne güzel işte sen de nasiplendin ziyafettenAaa yemek dağıtıyordu forumda zirveyi kaybettim diye elbet bunun bir geri dönüşü olacaktı Kerem beye önünü kestik![]()
![]()
![]()
Ve itiraf gelir..Aaa yemek dağıtıyordu forumda zirveyi kaybettim diye elbet bunun bir geri dönüşü olacaktı Kerem beye önünü kestik![]()
![]()
![]()
Aaa geçen hafta yoktum maça gitmiştimya ama benim yerimede yiyin dedim yine sizi düşünüyorumSeni kimselere yedirmeyiz reyizne güzel lakap bulmuşsun öyle bize
![]()
Ne güzel işte sen de nasiplendin ziyafetten![]()
![]()
Neymiş efendim formunu koruyormuşmuş da diyetteymiş hanfendi. Gece niye buzdolabı aşırıyorsun o zaman?