TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

İlk günkü herkese 3 veriyor, Onurdan laflarıyla güzel tokatlar bekliyorum yarın. :Z

baktım biraz. Geçen hafta ki entrika nasıldı. Öğrenci kazansın diye öğrenciye 10 puan verem kadın resmen Entrikayı uçurdu :A
Evet hatırladım bence tuğba iyiydi ya biraz yanlış anlaşıldı gibi :F Ama o ilk gün yarışan siyah saçlı kadın neydi öyle ya. deliha tiplemeleri, kro hareketler :F :(

Zannetmiyorum ya bu programı gıcıklar kazanıyor hep :A
İlk günkü herkese 3 veriyor, Onurdan laflarıyla güzel tokatlar bekliyorum yarın. :Z
0:30 :F Börekçi herif dolmanın ağzını çok açmışsın diyor kadında bunumu buldunuz bahane diyor :F

Bu adam şu kazanan kapalı kadını anımsatıyor bana herkese 2 verip kazanmıştı . Onur bey 2 vermeyin diye uyarınca bu akıllıda ozaman bir üstü herkese 3 verip kazanayım derdinde :A :A :A

0:30 :F Börekçi herif dolmanın ağzını çok açmışsın diyor kadında bunumu buldunuz bahane diyor :F

Bu adam şu kazanan kapalı kadını anımsatıyor bana herkese 2 verip kazanmıştı . Onur bey 2 vermeyin diye uyarınca bu akıllıda ozaman bir üstü herkese 3 verip kazanayım derdinde :A :A :A

Ya bi sus dedi oha :F
Gıcık adam kazanacak bence de. :(

Ya bi sus dedi oha :F
Gıcık adam kazanacak bence de. :(
Belçikalı herif dışındakılerde umut yok kapalı kadın yüksek verirse börekçi herif belki elensin diye yapabilir ama kendide kazanmak istiyor düşükte verebilir bilemedim ama ondan süpriz çıkabilir :F

Belçikalı herif dışındakılerde umut yok kapalı kadın yüksek verirse börekçi herif belki elensin diye yapabilir ama kendide kazanmak istiyor düşükte verebilir bilemedim ama ondan süpriz çıkabilir :F
Lamia 'nın ne yapacağı belli olmuyor zaten ben deli biriyim beni çözemezsiniz demişti :A