Zannetmiyorum ya bu programı gıcıklar kazanıyor hepYarın Özden bey Sarısın kadına destek çıkıcak siyah saçlı kız düşük verebilir ama kapalı kadın da sarışın kadına yüksek vericek bence sırf börekçi adam kazanmasın diye![]()
Iyy Survivor geldi hemen kaçalım kanaldanZannetmiyorum ya bu programı gıcıklar kazanıyor hep![]()
Bu hafta hiç izlemedim. Belki yarın finale bakabilirim.
Yükleyici bu videyou ülkenizde kullanıma sunmadı diyor..
Şu hafta daha ilginçti.
Şu hafta daha ilginçti.Şu kadın sanki hayali bir karakter gibi yratılmış gözler filan
@Çiğdem- @Ahmed @Forumdash
Entrika severim bilirsinKomiklik olarak üstteki hafta daha iyiSenin dediğin haftada komik olay o kadar yok.
![]()
Entrika severim bilirsin![]()
Son haftalara bakıyor musunEntrika konusunda o hafta zirve zaten.![]()
Son haftalara bakıyor musunŞu kapalı kadın ile diğer adam çok sinirimi bozdu
Bak hala aklımda bunlar
Hatırladım evetO takım elbiseli adamın kafasını kırmak istedim bende. Birde 90. Bölümlerde vardı bir tane yaşlı adam.![]()
Evet hatırladım bence tuğba iyiydi ya biraz yanlış anlaşıldı gibibaktım biraz. Geçen hafta ki entrika nasıldı. Öğrenci kazansın diye öğrenciye 10 puan verem kadın resmen Entrikayı uçurdu![]()
Evet hatırladım bence tuğba iyiydi ya biraz yanlış anlaşıldı gibiAma o ilk gün yarışan siyah saçlı kadın neydi öyle ya. deliha tiplemeleri, kro hareketler
![]()
![]()
Zannetmiyorum ya bu programı gıcıklar kazanıyor hep![]()
0:30İlk günkü herkese 3 veriyor, Onurdan laflarıyla güzel tokatlar bekliyorum yarın.![]()
Ya bi sus dedi oha0:30Börekçi herif dolmanın ağzını çok açmışsın diyor kadında bunumu buldunuz bahane diyor
Bu adam şu kazanan kapalı kadını anımsatıyor bana herkese 2 verip kazanmıştı . Onur bey 2 vermeyin diye uyarınca bu akıllıda ozaman bir üstü herkese 3 verip kazanayım derdinde![]()
![]()
Belçikalı herif dışındakılerde umut yok kapalı kadın yüksek verirse börekçi herif belki elensin diye yapabilir ama kendide kazanmak istiyor düşükte verebilir bilemedim ama ondan süpriz çıkabilirYa bi sus dedi oha
Gıcık adam kazanacak bence de.![]()
Lamia 'nın ne yapacağı belli olmuyor zaten ben deli biriyim beni çözemezsiniz demiştiBelçikalı herif dışındakılerde umut yok kapalı kadın yüksek verirse börekçi herif belki elensin diye yapabilir ama kendide kazanmak istiyor düşükte verebilir bilemedim ama ondan süpriz çıkabilir![]()