Eleştirsede herkese 6-7 verdi Şarısın kadın kazanır umarım ama şu adam 3 vermek için bahane arıyacak gibi en fazla 4 verir tepki çekmiyim diye dahası çıkmazLamia 'nın ne yapacağı belli olmuyor zaten ben deli biriyim beni çözemezsiniz demişti![]()
Eleştirsede herkese 6-7 verdi Şarısın kadın kazanır umarım ama şu adam 3 vermek için bahane arıyacak gibi en fazla 4 verir tepki çekmiyim diye dahası çıkmazLamia 'nın ne yapacağı belli olmuyor zaten ben deli biriyim beni çözemezsiniz demişti![]()
3 verir benceEleştirsede herkese 6-7 verdi Şarısın kadın kazanır umarım ama şu adam 3 vermek için bahane arıyacak gibi en fazla 4 verir tepki çekmiyim diye dahası çıkmaz![]()
Aaa yinede Onur Bey ilk hafta şıkıştırmasaydı yine 2 ler havada uçuşurdu özellikle 2 vermeyin diye konuşma yapmıştı3 verir bence
Onur tepki gösteriyor ama puanlamaya da müdahale etmiyor![]()
Cidden o nasıl eleştridir.0:30Börekçi herif dolmanın ağzını çok açmışsın diyor kadında bunumu buldunuz bahane diyor
Bu adam şu kazanan kapalı kadını anımsatıyor bana herkese 2 verip kazanmıştı . Onur bey 2 vermeyin diye uyarınca bu akıllıda ozaman bir üstü herkese 3 verip kazanayım derdinde![]()
![]()
Her süralede gıcık kapılan bir evli koca karı olur yanı bu börekçi adam ile kapalı kadın öyle şuan benim gözümdeCidden o nasıl eleştridir.
Kesin o ilk günki adam kazanacak zaten
Karı koca olsalar tencere kapak olurlarHer süralede gıcık kapılan bir evli koca karı olur yanı bu börekçi adam ile kapalı kadın öyle şuan benim gözümde![]()
![]()
![]()
Belçikalı adam bizi bol bol anlatır ülkesine gidinceKarı koca olsalar tencere kapak olurlar
Onur şişti iyice![]()
Arkasına bakmadan kaçar sanırım program bitinceBelçikalı adam bizi bol bol anlatır ülkesine gidince![]()
![]()
![]()
Diğer kız melek gibi kaldı bugün bunların yanındaArkasına bakmadan kaçar sanırım program bitince![]()
![]()
Lamia'ya da çok yüklendilerDiğer kız melek gibi kaldı bugün bunların yanında![]()
İnternette menude olan yemekleri araştırıp geliyorlar sonra bilmiş bilmiş ezbere konusuyorlarLamia'ya da çok yüklendilero kadında bir masaya yumruğunu vuramıyor
Ben dayanamazdım
![]()
Hala susmuyorlarİnternette menude olan yemekleri araştırıp geliyorlar sonra bilmiş bilmiş ezbere konusuyorlar![]()
![]()
![]()
Onur bey nasıl sesiniz var sizin diyor kapalı kadınaHala susmuyorlar![]()
Onur bitse de gitsek diyor resmenOnur bey nasıl sesiniz var sizin diyor kapalı kadınaAynı evde yaşayanlara Allah sabır versin vlla
![]()
![]()
![]()
Börekçi adam yine 3 verdiOnur bitse de gitsek diyor resmen![]()
Dünde 3 verdi bugün deBörekçi adam yine 3 verdi![]()
İlk hafta melek gibiydi adamın içinden şeytan çıktı ayollDünde 3 verdi bugün deHaram olsun
![]()
Hulk olayı gibi olduİlk hafta melek gibiydi adamın içinden şeytan çıktı ayoll![]()
![]()
![]()
Saçı açık kadın kaç puan vermişti cnmHulk olayı gibi oldu![]()
![]()