TV8 Seda Sayan'la Yemekteyiz - Program Yorumları

Lamia 'nın ne yapacağı belli olmuyor zaten ben deli biriyim beni çözemezsiniz demişti :A
Eleştirsede herkese 6-7 verdi Şarısın kadın kazanır umarım ama şu adam 3 vermek için bahane arıyacak gibi en fazla 4 verir tepki çekmiyim diye dahası çıkmaz :A

3 verir bence :A
Onur tepki gösteriyor ama puanlamaya da müdahale etmiyor :A
Aaa yinede Onur Bey ilk hafta şıkıştırmasaydı yine 2 ler havada uçuşurdu özellikle 2 vermeyin diye konuşma yapmıştı :F

Birde o kazanan kapalı kadına gönderme yaptı :A Bir yarışmacımız vardı herkese beğendim diyor ama 2 veriyor soruncada ben ayıp olmasın diye beğendim diyordu ama 2 neden veriyorsun diyincede beğenmedim ki diyordu diye anlatıyordu Onur o kadını :F

0:30 :F Börekçi herif dolmanın ağzını çok açmışsın diyor kadında bunumu buldunuz bahane diyor :F

Bu adam şu kazanan kapalı kadını anımsatıyor bana herkese 2 verip kazanmıştı . Onur bey 2 vermeyin diye uyarınca bu akıllıda ozaman bir üstü herkese 3 verip kazanayım derdinde :A :A :A

Cidden o nasıl eleştridir. :F
Kesin o ilk günki adam kazanacak zaten

Şu kapalı kadın ne kadar çirkef öyle. Yok sizin gününüzde konuşulacak bir yemek Yoktu filan :D
Şu ilk yarışan adam aşırı gıcık. Kimse de ağzının payını vermiyor :F @Ahmed @Çiğdem-