O kadarı da yeter sana zatenTek onunla birlikte 21 ecünnüme katılmış kadar oluyorsun
O kadarı da yeter sana zatenTek onunla birlikte 21 ecünnüme katılmış kadar oluyorsun
Senin hakkında ne mi düşünüyorum...Benim hakkımda ne düşünüyorsun @kerem ?
Özelden tadı çıkmıyorÖzelden devam edersin.
Ne bulması ya liste var, liste. Boşuna mı Cuma günü kapatmaya çalışıyordum odayı.Özelden tadı çıkmıyor
Neyse daha 1 saat var Peşin peşin kullanayım
Yeni birini buldun mu?
Eski konulara baktım da bazı konular bur hafta değil 10 gün falan açık kalmış Bence bu konu 3 gün daha açık kalmalıNe bulması ya liste var, liste. Boşuna mı Cuma günü kapatmaya çalışıyordum odayı.
Yakışıyor mu Tilti Kız avlama kulubunde olupta ecünnülere karşı savasımı kıskanıyor demek @eskici Benim ecünnü listemde olan hepsi hak ediyorlar
Kendisi onların yerinde olmak istiyor ama olamıyor o yüzden
Yöneticilerin tembelliğinden o. Neyse ki bizde öyle sorun yok.Eski konulara baktım da bazı konular bur hafta değil 10 gün falan açık kalmış Bence bu konu 3 gün daha açık kalmalı
Son saatte soru da gelirmiş Cevaplarım tabi @Yiğitt cim yeter ki sen iste Öncelikle bu soruları senin sorman hiç şaşırtmadı1) Kanal D hakkında neler düşünüyorsun?
2) En sevdiğin Kanal D dizileri nelerdir?
@kerem canım süre dolmadan buraya da el at sana zahmet, içimde kalmasın.
Yılanların Öcü, Show TV dizisiydi canım.Son saatte soru da gelirmiş Cevaplarım tabi @Yiğitt cim yeter ki sen iste Öncelikle bu soruları senin sorman hiç şaşırtmadı
1) Kanal D, eskiden çok kaliteli, prestijli ve boş yayın yapmayan kanallardan biriydi. O dönemler hiç tv izlemesem dahi Pazar sabahı saat 6'da kalkar çizgi film izlerdim. Şimdiki hali pek iç açıcı değil, reyting avcısı olduğunu düşünüyorum.
2) En iyi dizileri de Fatmagulun Suçu Ne, Aşkı Memnu, Öyle Bir Geçer Zaman ki, Yılanların Öcü ve Şeref Meselesi'dir. Her ne kadar izlemesem dahi Yaprak Dökümü, Poyraz Karayel ve Binbir Gece dizilerinin de çok iyi diziler olduğunu düşünüyorum.
Tembellik değil rahatlık Sen de sal biraz kendiniYöneticilerin tembelliğinden o. Neyse ki bizde öyle sorun yok.
Yılan Hikayesi demek istemiştim. Ha Kuzey Güney'i de unuttum bu aradaYılanların Öcü, Show TV dizisiydi canım.
Ay Yapım ile barışıp efsane işlere imza atacağız inşallah. Bu aralar Vatanım Sensin bayağı seviliyor, yine öyle işler lazım.
Vallahi kimse bilmiyor, eskiden her sezon 1-2 dizi yapan ve o dizilerle ortalığı sallayan ikili dizi yapmıyor. Kuzey Güney bir ara PT2'ye atıldı, bazıları ondan olduğunu söylüyor. Bazıları yurt dışı satışlarını Kanal D kendisi yapıyor diye anlaşamıyorlar diyor. Net bilgi yok.Tembellik değil rahatlık Sen de sal biraz kendini
Yılan Hikayesi demek istemiştim. Ha Kuzey Güney'i de unuttum bu arada
Sorması ayıp neden Ay Yapım'la bozuksunuz?
Kendimi millet vekili gibi hissediyorum. Hoşuma gidiyor. Şaka bir yana arkadaşı cumadan beri bekletiyorum hoş değil.Tembellik değil rahatlık Sen de sal biraz kendini
Yılan Hikayesi demek istemiştim. Ha Kuzey Güney'i de unuttum bu arada
Sorması ayıp neden Ay Yapım'la bozuksunuz?
Kuzey Güney'in PT2'ye alınmasından bende hiç hoşnut değildim. Ama bence birlikte dizi yapsalar kanala derman olur gibi Çok mu muhtaçsınız ay yapıma?Vallahi kimse bilmiyor, eskiden her sezon 1-2 dizi yapan ve o dizilerle ortalığı sallayan ikili dizi yapmıyor. Kuzey Güney bir ara PT2'ye atıldı, bazıları ondan olduğunu söylüyor. Bazıları yurt dışı satışlarını Kanal D kendisi yapıyor diye anlaşamıyorlar diyor. Net bilgi yok.
Tamam ya konu 700 mesaja ulaşsın bariKendimi millet vekili gibi hissediyorum. Hoşuma gidiyor. Şaka bir yana arkadaşı cumadan beri bekletiyorum hoş değil.
Değiliz tabi ki, O3 ile kankayız biz zaten. O yetiyor bize, zaten Arka Sokaklarımız var bir de. İç yapımımız D Yapım da 3 dizi hazırlıyor sezona, daha nolsun?Kuzey Güney'in PT2'ye alınmasından bende hiç hoşnut değildim. Ama bence birlikte dizi yapsalar kanala derman olur gibi Çok mu muhtaçsınız ay yapıma?
Tamam ya konu 700 mesaja ulaşsın bari
Öğleden sonra açarsın konuyu zaten
Sevdanın Bahçesi, Hayati ve Diğerleri, Tutsak, Ver Elini Aşk, Kızlarım İçin, Gülizar, Dostlar Mahallesi sadece bu sezonda elinizde patlayanlar. Şuan sadece SBA'yı beğeniyorum. Ay Yapıma muhtaçsınız tabi kiDeğiliz tabi ki, O3 ile kankayız biz zaten. O yetiyor bize, zaten Arka Sokaklarımız var bir de. İç yapımımız D Yapım da 3 dizi hazırlıyor sezona, daha nolsun?
Gülizar elde patlamadı yalnız, dünkü reytinglere davet ediyorum seni. Ay Yapım gelirse kabul ederiz, istemezse kendi kaybeder o ayrı.Sevdanın Bahçesi, Hayati ve Diğerleri, Tutsak, Ver Elini Aşk, Kızlarım İçin, Gülizar, Dostlar Mahallesi sadece bu sezonda elinizde patlayanlar. Şuan sadece SBA'yı beğeniyorum. Ay Yapıma muhtaçsınız tabi ki