FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@xemrexxx Bir şirketde çalışıyormuş ama paspas mı yapıyor napıyor bilmiyorum :A :A :A
Bir ara maatbası vardı onu da sattı her halde :A @xemrexxx @kerem
Harun'uma laf ettirmem :A
Sen kendine bak, okudun da noldu çocuğum, hala bir halta yaramadın :A:A

@xemrexxx Harun'a laf atacağına ondan ne çıktı acaba onu söylesin önce :A:A
Bak işte bunlar böyle Kerem :A Bunların yüzünden ben ara ara yolumu şaşırıyorum :A

Çocuk ygs'ye hazırlanmadı gitti. :A Zararlı alışkanlıklar gibisiniz @Çiğdem- @destere @xemrexxx

Bak şimdi. Bizde almanya soğuğundan dışarıya çıkamıyoruz. Adalet mi bu şimdi? Kıskandım :(
Bana gezme de yeter ben soğuk da olsa çıkarım bir şekilde o dışarı. :A (-) derecede Karadeniz'de Karaburun sahil vardır bilenler bilir. Oraya gitmiştik bizim manyak arkadaşlarla sahil havası almaya. :A
Hahaha Aaa derim tabi bizim görevimiz bu ortamı korumak :A Sen de kabuğundan çık bence @MEnes :A :A :A

@Harunnn60 Sınıfta kalacaktı bizim yüzümüzden :A :A :A Ama kıskanma @xemrexxx doktor olacak yakında :A :A :A
Seni tebrik ediyorum Çikoo. Bu kutlu görevi devam ettirmen dileğiyle. :A Benim kabuğumdan ne zaman çıkacağımı ise zaman gösterecek. :A Kısmet diyelim. :A

Bana gezme de yeter ben soğuk da olsa çıkarım bir şekilde o dışarı. :A (-) derecede Karadeniz'de Karaburun sahil vardır bilenler bilir. Oraya gitmiştik bizim manyak arkadaşlarla sahil havası almaya. :A

Seni tebrik ediyorum Çikoo. Bu kutlu görevi devam ettirmen dileğiyle. :A Benim kabuğumdan ne zaman çıkacağımı ise zaman gösterecek. :A Kısmet diyelim. :A
Sen emekli olunca öyle yaşamaya başladın bence :A :A :A

Sen iddialı konuşuyorsun da almanyaya gel o zaman görürüm seni :A Almanyada şuan bi sibirya havası mevcut ve bu havada anca eskimolar dışarıya çıkar diye düşünüyorum :A Birde burda sahil havası alamazsın çünkü sahil buz tutmuş vaziyette :A

Benim yönetici olmak gibi bir derdim yok ki konu açmakla uğraşamam yoksa olurdum :A :A
Belki içinden çok istiyorsunda açmaya üşeniyorsun :A:A Hem Harun'u kıskanmak için başka nedenler de var :A

Sen iddialı konuşuyorsun da almanyaya gel o zaman görürüm seni :A Almanyada şuan bi sibirya havası mevcut ve bu havada anca eskimolar dışarıya çıkar diye düşünüyorum :A Birde burda sahil havası alamazsın çünkü sahil buz tutmuş vaziyette :A

Belki içinden çok istiyorsunda açmaya üşeniyorsun :A:A Hem Harun'u kıskanmak için başka nedenler de var :A
Ne gibi nedenler mesela :A

Haklısın bakma böyle konuştuğuma soğuğu da öyle çok sevmem. :A Sadece arada çılgınlıklar yapıyoruz mizaç ve karakter buna müsait çünkü. :A

Sen emekli olunca öyle yaşamaya başladın bence :A :A :A
Haklı olabilirsin bu emeklilik bizi çok yavaşlattı. 2016 hızlı zamanlarımdı. :A 2017'nin sonlarına doğru ve şu zamanlar emekliliğin de etkisiyle çok uzaklaştım. Geri dönebilir miyim kesin bir şey diyemiyorum, zamana bıraktım. :A

Haklısın bakma böyle konuştuğuma soğuğu da öyle çok sevmem. :A Sadece arada çılgınlıklar yapıyoruz mizaç ve karakter buna müsait çünkü. :A
Başka ne gibi çılgınlıkların var :A Bi günümü senle geçiresim var :A

Bende manyaklık bitmez. Gerçek hayatta enerji de bitmez. :A Goy goy hiç bitmez. :A Daldın mı çıkamayız söyliyim. :A
O zaman sana psikopat damgası vuruyorum :A Çevrendekiler senkn hakkkında ne düşünüyorlardır kim bilir :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...