Daha önce şirkette sırf o sitelere baktığı için artık pc error vermiştirŞirketdeyken bu foruma giremyormuş şey sitesi olarak algılanıp yasaklanmış
Daha önce şirkette sırf o sitelere baktığı için artık pc error vermiştirŞirketdeyken bu foruma giremyormuş şey sitesi olarak algılanıp yasaklanmış
Bir ara maatbası vardı onu da sattı her halde @xemrexxx @kerem@xemrexxx Bir şirketde çalışıyormuş ama paspas mı yapıyor napıyor bilmiyorum
Bak işte bunlar böyle Kerem Bunların yüzünden ben ara ara yolumu şaşırıyorumHarun'uma laf ettirmem
Sen kendine bak, okudun da noldu çocuğum, hala bir halta yaramadın
@xemrexxx Harun'a laf atacağına ondan ne çıktı acaba onu söylesin önce
Bana gezme de yeter ben soğuk da olsa çıkarım bir şekilde o dışarı. (-) derecede Karadeniz'de Karaburun sahil vardır bilenler bilir. Oraya gitmiştik bizim manyak arkadaşlarla sahil havası almaya.
Seni tebrik ediyorum Çikoo. Bu kutlu görevi devam ettirmen dileğiyle. Benim kabuğumdan ne zaman çıkacağımı ise zaman gösterecek. Kısmet diyelim.Hahaha Aaa derim tabi bizim görevimiz bu ortamı korumak Sen de kabuğundan çık bence @MEnes
@Harunnn60 Sınıfta kalacaktı bizim yüzümüzden Ama kıskanma @xemrexxx doktor olacak yakında
Sen emekli olunca öyle yaşamaya başladın benceBana gezme de yeter ben soğuk da olsa çıkarım bir şekilde o dışarı. (-) derecede Karadeniz'de Karaburun sahil vardır bilenler bilir. Oraya gitmiştik bizim manyak arkadaşlarla sahil havası almaya.
Seni tebrik ediyorum Çikoo. Bu kutlu görevi devam ettirmen dileğiyle. Benim kabuğumdan ne zaman çıkacağımı ise zaman gösterecek. Kısmet diyelim.
Çünkü çocuk süper mod "ayol"Ben niye kıskanayım ayoll
Benim yönetici olmak gibi bir derdim yok ki konu açmakla uğraşamam yoksa olurdumÇünkü çocuk süper mod "ayol"
Sen iddialı konuşuyorsun da almanyaya gel o zaman görürüm seni Almanyada şuan bi sibirya havası mevcut ve bu havada anca eskimolar dışarıya çıkar diye düşünüyorum Birde burda sahil havası alamazsın çünkü sahil buz tutmuş vaziyetteBana gezme de yeter ben soğuk da olsa çıkarım bir şekilde o dışarı. (-) derecede Karadeniz'de Karaburun sahil vardır bilenler bilir. Oraya gitmiştik bizim manyak arkadaşlarla sahil havası almaya.
Seni tebrik ediyorum Çikoo. Bu kutlu görevi devam ettirmen dileğiyle. Benim kabuğumdan ne zaman çıkacağımı ise zaman gösterecek. Kısmet diyelim.
Belki içinden çok istiyorsunda açmaya üşeniyorsun Hem Harun'u kıskanmak için başka nedenler de varBenim yönetici olmak gibi bir derdim yok ki konu açmakla uğraşamam yoksa olurdum
Ne gibi nedenler meselaSen iddialı konuşuyorsun da almanyaya gel o zaman görürüm seni Almanyada şuan bi sibirya havası mevcut ve bu havada anca eskimolar dışarıya çıkar diye düşünüyorum Birde burda sahil havası alamazsın çünkü sahil buz tutmuş vaziyette
Belki içinden çok istiyorsunda açmaya üşeniyorsun Hem Harun'u kıskanmak için başka nedenler de var
Harun bir kere cool bir çocuk. Ayrıca çalışkan, zeki ve yakışıklı Bunları kıskanıyor da olabilirsinNe gibi nedenler mesela
Haklısın bakma böyle konuştuğuma soğuğu da öyle çok sevmem. Sadece arada çılgınlıklar yapıyoruz mizaç ve karakter buna müsait çünkü.Sen iddialı konuşuyorsun da almanyaya gel o zaman görürüm seni Almanyada şuan bi sibirya havası mevcut ve bu havada anca eskimolar dışarıya çıkar diye düşünüyorum Birde burda sahil havası alamazsın çünkü sahil buz tutmuş vaziyette
Belki içinden çok istiyorsunda açmaya üşeniyorsun Hem Harun'u kıskanmak için başka nedenler de var
Haklı olabilirsin bu emeklilik bizi çok yavaşlattı. 2016 hızlı zamanlarımdı. 2017'nin sonlarına doğru ve şu zamanlar emekliliğin de etkisiyle çok uzaklaştım. Geri dönebilir miyim kesin bir şey diyemiyorum, zamana bıraktım.Sen emekli olunca öyle yaşamaya başladın bence
Başka ne gibi çılgınlıkların var Bi günümü senle geçiresim varHaklısın bakma böyle konuştuğuma soğuğu da öyle çok sevmem. Sadece arada çılgınlıklar yapıyoruz mizaç ve karakter buna müsait çünkü.
Harun'u severim ben ve kıskanmamHarun bir kere cool bir çocuk. Ayrıca çalışkan, zeki ve yakışıklı Bunları kıskanıyor da olabilirsin
O zaman başkasını kıskanıyorsun Kıskanç havası sezdim sende Çabuk söyle aramızda kalır bakHarun'u severim ben ve kıskanmam
Bende manyaklık bitmez. Gerçek hayatta enerji de bitmez. Goy goy hiç bitmez. Daldın mı çıkamayız söyliyim.Başka ne gibi çılgınlıkların var Bi günümü senle geçiresim var
O zaman sana psikopat damgası vuruyorum Çevrendekiler senkn hakkkında ne düşünüyorlardır kim bilirBende manyaklık bitmez. Gerçek hayatta enerji de bitmez. Goy goy hiç bitmez. Daldın mı çıkamayız söyliyim.
Kimi kıskanıcam ayoll nerden çıkardın bu kıskançlık muhabbetiniO zaman başkasını kıskanıyorsun Kıskanç havası sezdim sende Çabuk söyle aramızda kalır bak
Buldum @Çiğdem- 'i kıskanıyorsun, en çok mesajlarda sen hep 2.sin ve onun 1. olmasına tahamülün kalmadı artıkKimi kıskanıcam ayoll nerden çıkardın bu kıskançlık muhabbetini