Psikopat başka bir anlama geliyor gerçi.O zaman sana psikopat damgası vuruyorumÇevrendekiler senkn hakkkında ne düşünüyorlardır kim bilir
![]()
Psikopat başka bir anlama geliyor gerçi.O zaman sana psikopat damgası vuruyorumÇevrendekiler senkn hakkkında ne düşünüyorlardır kim bilir
![]()
Yok be reyiz geçmek istesem geçerim zaten çok zor bir şey değilBuldum @Çiğdem- 'i kıskanıyorsun, en çok mesajlarda sen hep 2.sin ve onun 1. olmasına tahamülün kalmadı artık![]()
Buda seni herkesten farklı kılan özelliğin oluyor aslındaPsikopat başka bir anlama geliyor gerçi.Benim manyaklık kafada oluyor genelde. Farklı bakış açıları, zıt düşüncelerin bir beyinde yer alması falan.
Çevremde normal gören yok beni, ben de normal olmamayı istiyorum ve seviyorum zaten.
![]()
Aslında çevremde normal olan insan sayısı da az diyebilirim. Tüm ayarsızları manyakları kendime çekiyorum.Buda seni herkesten farklı kılan özelliğin oluyor aslındaReelde tanışabilseydik keşke
![]()
Tamam anladık kimseyi kıskanmıyorsunYok be reyiz geçmek istesem geçerim zaten çok zor bir şey değil![]()
![]()
Kıskanmak tarzım değil reyiz @Çiğdem- givi değilim ben o herkesi kıskanıyorTamam anladık kimseyi kıskanmıyorsunHiç yola da gelmiyorsun reyiz
![]()
Pot kırdın şimdi 😱
Ne potu reyiz bilmiyor musun sanki herkesi kıskanıyor işte özellikle hemcinsleriniPot kırdın şimdi 😱
Çiğdem kimi kıskanıyor?![]()
Reuiz onun bu forumda topu topu iki hemcinsi varNe potu reyiz bilmiyor musun sanki herkesi kıskanıyor işte özellikle hemcinslerini![]()
![]()
Forum dışına da bak reyiz bütün kadın ünlülere saydırıyorReuiz onun bu forumda topu topu iki hemcinsi varBak onları etiketleyedim geldi
![]()
Ecünnüleri miForum dışına da bak reyiz bütün kadın ünlülere saydırıyor![]()
![]()
Kendisi onların yerinde olmak istiyor ama olamıyor o yüzdenEcünnüleri miOnuda ünsüz kızların sözcüsüyüm diye yapıyormuş
Niye kıskanıyor bu sincap onları
![]()
Kendisi onların yerinde olmak istiyor ama olamıyor o yüzden![]()
![]()
Yakışıyor mu Tilti Kız avlama kulubunde olupta ecünnülere karşı savasımı kıskanıyor demek @eskiciEcünnüleri miOnuda ünsüz kızların sözcüsüyüm diye yapıyormuş
Niye kıskanıyor bu sincap onları
![]()
Tilki kız için sana katılıyorum ama diğerleri için değilYakışıyor mu Tilti Kız avlama kulubunde olupta ecünnülere karşı savasımı kıskanıyor demek @eskiciBenim ecünnü listemde olan hepsi hak ediyorlar
![]()
![]()
![]()
Diğerleride mantıklıTilki kız için sana katılıyorum ama diğerleri için değil![]()
![]()
Çoğu mantıksız ama belki vardır birkaç tane daha mantıklıDiğerleride mantıklı![]()
![]()
![]()
Sen şimdirik Baş Ecünnü Tilki Kız da kal yeterli sonucta baş ecünnülerden yanı tek başına 20 ecünnüye bedelÇoğu mantıksız ama belki vardır birkaç tane daha mantıklı![]()
![]()
O konuda katılıyorum zaten her zaman sanaSen şimdirik Baş Ecünnü Tilki Kız da kal yeterli sonucta baş ecünnülerden yanı tek başına 20 ecünnüye bedel![]()
![]()
![]()
Tek onunla birlikte 21 ecünnüme katılmış kadar oluyorsunO konuda katılıyorum zaten her zaman sana![]()
![]()