FF Sorgu Odası-Hafta 62-Sorgudaki İsim: kerem (Halef)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O zaman sana psikopat damgası vuruyorum :A Çevrendekiler senkn hakkkında ne düşünüyorlardır kim bilir :A
Psikopat başka bir anlama geliyor gerçi. :A Benim manyaklık kafada oluyor genelde. Farklı bakış açıları, zıt düşüncelerin bir beyinde yer alması falan. :A Çevremde normal gören yok beni, ben de normal olmamayı istiyorum ve seviyorum zaten. :A

Psikopat başka bir anlama geliyor gerçi. :A Benim manyaklık kafada oluyor genelde. Farklı bakış açıları, zıt düşüncelerin bir beyinde yer alması falan. :A Çevremde normal gören yok beni, ben de normal olmamayı istiyorum ve seviyorum zaten. :A
Buda seni herkesten farklı kılan özelliğin oluyor aslında :A Reelde tanışabilseydik keşke :A

Buda seni herkesten farklı kılan özelliğin oluyor aslında :A Reelde tanışabilseydik keşke :A
Aslında çevremde normal olan insan sayısı da az diyebilirim. Tüm ayarsızları manyakları kendime çekiyorum. :A Ve o ekip bir araya geldiğinde sen düşün curcunayı. :A

İstanbul'dayım bir yere gitmeyi de düşünmüyorum, gelirsen görüşürüz. :D Forumdan bazı arkadaşlarla realde görüştüm, sosyal medya hesaplarım falan var yani. :A Kendimi soyutlamayı sevmem, gizem falan gerek yok böyle şeylere. Bizde her şey açıktır. :A Tabi önce güven meselesi esastır. Güvenmediğim dala basmam. :A

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...