sen de iyice bunadın
ne sandınız herkes @Çiğdem- gibi sözünden caymıyor emily sözünün eridir sahi hogatha, celasun yamaça yardım ederse destere ile erotik bir gece geçirme ve vadikızı nın ayaklarına kapanıp af dileme sözü vermişti hala yerine getirmedi
demek sen onları seyrediyon artıknasıl bir yokluktaysan
Bunlar nasıl sözler Dünyam başıma yıkıldı
Aaa günahımızı almayın bee @destere kaç gecedir yan yana gelemedik bile harıl harıl dizi izleyerek çalısıyor
Biz onları izlemek gibi bir hata yapmayız
ayol burada amaç zaten sizi intihara sürüklemekBiz onları izlemek gibi bir hata yapmayız
ahlaksızlık bu.
Gizli gizli neler yaptığınızı biliyoruzAaa günahımızı almayın bee @destere kaç gecedir yan yana gelemedik bile harıl harıl dizi izleyerek çalısıyor
@Harunnn60 Başka yerlerde bulusuyorsunuz diyor zaten onu işgillendirme şimdiGizli gizli neler yaptığınızı biliyoruz
Az çakal değilsin sende ama biz bu numaraları yemeyizayol burada amaç zaten sizi intihara sürüklemek
Sen kendi kendini ifşa ediyorsun ben napıyım@Harunnn60 Başka yerlerde bulusuyorsunuz diyor zaten onu işgillendirme şimdi
@xemrexxx Yeni algılar peşinde prim vermeyin ayollAz çakal değilsin sende ama biz bu numaraları yemeyiz
Sen kendi kendini ifşa ediyorsun ben napıyım
Bizimle uğraşmaya başladı şimdi de ama biz bu oyunlara gelmeyiz@eskici bunlar Çiğdem'in aramızı açma taktikleri lütfen itibar etmeyelim şunun dediklerine
@eskici bunlar Çiğdem'in aramızı açma taktikleri lütfen itibar etmeyelim şunun dediklerine
Kel Amca seni kandırıyor şeker falan mı verdi bilemem ama yanlış yoldasınBizimle uğraşmaya başladı şimdi de ama biz bu oyunlara gelmeyiz
Ben kimseyi kandırmam sen aramızı açmaya çalışıyorsunKel Amca seni kandırıyor şeker falan mı verdi bilemem ama yanlış yoldasın
Bak bak bak birde @eskici bro'm ile aramı açmaya devam ediyor Senin vermek istemeyip kaçırdığın tatlıyı verdiKel Amca seni kandırıyor şeker falan mı verdi bilemem ama yanlış yoldasın
Ben kimseyi kandırmam sen aramızı açmaya çalışıyorsun
Aaa tamam ayoll sen gitde arkandan konuşmaya başlayınca görürsün nasılsaBak bak bak birde @eskici bro'm ile aramı açmaya devam ediyor Senin vermek istemeyip kaçırdığın tatlıyı verdi