Star Söz - Dizi Yorumları

Bahar babasının katilini bulmaktan vazgeçti galiba. :A O konu unutuldu gitti.
Hayırdır, diziye mi başladın? 😱

Şu olaylar atlatılsın da gelir o mevzu, malum dizideki olaylar 10-15 bölüm sonraya bir anda çıkıp çözülüyor. :D

Ben zaten baştan beri izliyorum. Bence varya bu konuyu unuttu Ethem. Zaten salladığı yok diziyi.
O kadar eleştiriyordun, ne bileyim. :D

Mesela Çaylak'ın annesinden gizli özel birlikte olduğu ilk bölüm ortaya çıktı, daha 2-3 bölüm önce ortaya çıktı bu. 30 bolum sürmüş düşün. :D

O kadar eleştiriyordun, ne bileyim. :D

Mesela Çaylak'ın annesinden gizli özel birlikte olduğu ilk bölüm ortaya çıktı, daha 2-3 bölüm önce ortaya çıktı bu. 30 bolum sürmüş düşün. :D
İzlediğim için eleştiriyorum yoksa neden eleştiri yapayım ki?

Dizi zaten saçma bir kurgu içinde dönüp gidiyor. Sonu nereye varacak çok merak ediyorum.

33. bölüm gayet iyiydi bence. Uzun zamandır olmasını istediğimiz çoğu şey oldu. Çolak güç kaybetti, Tim'den yaralananlar oldu ve en önemlisi ismi 'Derman' olan yeni ve güçlü bir kötü karakterin diziye ekleneceğini öğrenmiş olduk. Tek düşmanının Çolak olmasından iyice sıkılmıştı izleyici, bu takviye güzel oldu.

Ön İzlemeler ve fragmanlar ile iyi bir gizem yarattılar. İddialı bir oyuncu bekliyorum bu karakter için.

@Yiğitt @Arslan Bey @gözlemci @Çiğdem- @eskici @Yakamoz-Asi

34. BÖLÜM

Fena bölüm değildi, bir yandan Keşanlı-Çaylak ikilemini izledik. Çaylak kurtulacak anlaşılan, şaşırtmaya çalışmışlar. Nazlı hala kayıp, kaçırdılar. Bizimkiler bulur diğer bölüme büyük ihtimal. Eylem ve Selim'in olayı da bitiyor gibi, Selim birkaç bölüme veda edecek anlaşılan. Eylem'in ajanlığı anlaşılacak. :(

Son 2-3 bölümdür toparladılar yine. Heyecanlı ve güzel bölümler izliyoruz. Bu bölüm de güzel olacak gibi. :A
Bölümler güzel ama geçen bölüm fragmanında Çaylak'ın öldü gibi gösterilmesi hoşuma gitmemişti çakallık yapıyorlar ama hiç sevmiyorum böyle şeyleri :A

Bölümler güzel ama geçen bölüm fragmanında Çaylak'ın öldü gibi gösterilmesi hoşuma gitmemişti çakallık yapıyorlar ama hiç sevmiyorum böyle şeyleri :A

Dizi bu, reytingleri en üst seviyede tutmak için gerekli hamleleri yapmak zorundalar. Kızmamak lazım. Bu fragmanla Total’i geri alırlar zaten. :A

Off yeni izledim fragmanı, mükemmel olmuş fragman. 😱 Arkada çalan şarkı beni etkiledi zaten, Çaylak aşkıma bir şey olmaz. :bhr:

İkinci fragman ilk fragman kadar etkilemedi beni. Ama yine çok iyi. :A

@Yiğitt @Arslan Bey @gözlemci @Çiğdem- @eskici @Yakamoz-Asi
Bu fragman çıkmasaymış daha iyiymiş, ilk fragman yeterdi bu haftaya. :A