Hadi ya bu olmadı bak Ateş çaylak ya da hafızdır o zaman üçünün de çıkması kötü olurYalnız önemli bir karakter.![]()
Hadi ya bu olmadı bak Ateş çaylak ya da hafızdır o zaman üçünün de çıkması kötü olurYalnız önemli bir karakter.![]()
Bence daha acıklısı da olabilir... Evet o üç isimden biri.Hadi ya bu olmadı bak Ateş çaylak ya da hafızdır o zaman üçünün de çıkması kötü olurama dizi içinde en acıklısı hafız olur küçücük çocuğu var adamın
![]()
İzledim Çaylak ve Ateş vurulmuştu Ateş'in durumu kötüydü onlardan birisidir o zamanBence daha acıklısı da olabilir... Evet o üç isimden biri.
Sen son bölümü izlemedin herhalde?
Bende izlemedin diye söylemiyorum, izlemişsin bölümü zaten.İzledim Çaylak ve Ateş vurulmuştu Ateş'in durumu kötüydü onlardan birisidir o zamanama ne biliyim Ateş için fazladan bir Nazlı üzülür ama Hafız olsa çocuk olayından baya bir dram yapabilirler bence
![]()
Çaylak'ın annesi ve Su var daha yeni nişanlanmıştı birde baya üzücü olacak o zaman bu bölümBende izlemedin diye söylemiyorum, izlemişsin bölümü zaten.
Çaylak'ın şehit haberi eve geliyor.![]()
Belki Su rüya falan görüyor olabilir, Çaylak ayağından vurulmuştu. Hatta sıyırdı geçti kurşun, niye ölsün?Çaylak'ın annesi ve Su var daha yeni nişanlanmıştı birde baya üzücü olacak o zaman bu bölüm![]()
Ama bulundukları yere bir sürü fazladan adam geldi belki birkaç kez daha vurulmuş olabilirBelki Su rüya falan görüyor olabilir, Çaylak ayağından vurulmuştu. Hatta sıyırdı geçti kurşun, niye ölsün?![]()
Çaylak aşkım ölmesin, dizinin en tatlısı gider o zaman.Ama bulundukları yere bir sürü fazladan adam geldi belki birkaç kez daha vurulmuş olabilir![]()
Keşanlı dizi için gayet iyi bir karakter bence diziden gitmesi kötü olurÇaylak aşkım ölmesin, dizinin en tatlısı gider o zaman.Hafız, Keşanlı duyurdu diziden gitmesi gereken...
Çaylak mı Keşanlı mı dersen açık ara Keşanlı gitsin derim.Keşanlı dizi için gayet iyi bir karakter bence diziden gitmesi kötü olur![]()
Keşanlı güldürüyor en azından Çaylak'ın özelliği nedirÇaylak mı Keşanlı mı dersen açık ara Keşanlı gitsin derim.![]()
Tatlı.Keşanlı güldürüyor en azından Çaylak'ın özelliği nedir![]()
Yavuz bana pek hitap etmiyor.Yavuz onun açığını kapatır bence![]()
Bende izlemedin diye söylemiyorum, izlemişsin bölümü zaten.
Çaylak'ın şehit haberi eve geliyor.![]()
Ohaaa Çukur Vartoluyu öldü gösterdi tabutu kalkıyor Söz de aynı taktiği uygulamış ordan da Çaylağın tabutu kalkıyor 😱😱😱Çaylak'ın annesi ve Su var daha yeni nişanlanmıştı birde baya üzücü olacak o zaman bu bölüm![]()
Söz'den özenmiş Çukur.Ohaaa Çukur Vartoluyu öldü gösterdi tabutu kalkıyor Söz de aynı taktiği uygulamış ordan da Çaylağın tabutu kalkıyor 😱😱😱
Söz'ün çekimleri daha önden yapılıyor.
Daha iyisini nerden bulacaksın acabaYavuz bana pek hitap etmiyor.![]()
Sözdeki gerçek olabilir yalnızOhaaa Çukur Vartoluyu öldü gösterdi tabutu kalkıyor Söz de aynı taktiği uygulamış ordan da Çaylağın tabutu kalkıyor 😱😱😱
Çaylak daha iyi işte, o kalsın diğerleri gitsin. Tek başına dizi çekebilecek güçte.Daha iyisini nerden bulacaksın acaba
Sözdeki gerçek olabilir yalnız![]()