Hadi ya bu olmadı bak Ateş çaylak ya da hafızdır o zaman üçünün de çıkması kötü olur ama dizi içinde en acıklısı hafız olur küçücük çocuğu var adamınYalnız önemli bir karakter.
Hadi ya bu olmadı bak Ateş çaylak ya da hafızdır o zaman üçünün de çıkması kötü olur ama dizi içinde en acıklısı hafız olur küçücük çocuğu var adamınYalnız önemli bir karakter.
Bence daha acıklısı da olabilir... Evet o üç isimden biri.Hadi ya bu olmadı bak Ateş çaylak ya da hafızdır o zaman üçünün de çıkması kötü olur ama dizi içinde en acıklısı hafız olur küçücük çocuğu var adamın
İzledim Çaylak ve Ateş vurulmuştu Ateş'in durumu kötüydü onlardan birisidir o zaman ama ne biliyim Ateş için fazladan bir Nazlı üzülür ama Hafız olsa çocuk olayından baya bir dram yapabilirler benceBence daha acıklısı da olabilir... Evet o üç isimden biri.
Sen son bölümü izlemedin herhalde?
Bende izlemedin diye söylemiyorum, izlemişsin bölümü zaten.İzledim Çaylak ve Ateş vurulmuştu Ateş'in durumu kötüydü onlardan birisidir o zaman ama ne biliyim Ateş için fazladan bir Nazlı üzülür ama Hafız olsa çocuk olayından baya bir dram yapabilirler bence
Çaylak'ın annesi ve Su var daha yeni nişanlanmıştı birde baya üzücü olacak o zaman bu bölümBende izlemedin diye söylemiyorum, izlemişsin bölümü zaten.
Çaylak'ın şehit haberi eve geliyor.
Belki Su rüya falan görüyor olabilir, Çaylak ayağından vurulmuştu. Hatta sıyırdı geçti kurşun, niye ölsün?Çaylak'ın annesi ve Su var daha yeni nişanlanmıştı birde baya üzücü olacak o zaman bu bölüm
Ama bulundukları yere bir sürü fazladan adam geldi belki birkaç kez daha vurulmuş olabilirBelki Su rüya falan görüyor olabilir, Çaylak ayağından vurulmuştu. Hatta sıyırdı geçti kurşun, niye ölsün?
Çaylak aşkım ölmesin, dizinin en tatlısı gider o zaman. Hafız, Keşanlı duyurdu diziden gitmesi gereken...Ama bulundukları yere bir sürü fazladan adam geldi belki birkaç kez daha vurulmuş olabilir
Keşanlı dizi için gayet iyi bir karakter bence diziden gitmesi kötü olurÇaylak aşkım ölmesin, dizinin en tatlısı gider o zaman. Hafız, Keşanlı duyurdu diziden gitmesi gereken...
Çaylak mı Keşanlı mı dersen açık ara Keşanlı gitsin derim.Keşanlı dizi için gayet iyi bir karakter bence diziden gitmesi kötü olur
Keşanlı güldürüyor en azından Çaylak'ın özelliği nedirÇaylak mı Keşanlı mı dersen açık ara Keşanlı gitsin derim.
Tatlı.Keşanlı güldürüyor en azından Çaylak'ın özelliği nedir
Yavuz bana pek hitap etmiyor.Yavuz onun açığını kapatır bence
Bende izlemedin diye söylemiyorum, izlemişsin bölümü zaten.
Çaylak'ın şehit haberi eve geliyor.
Ohaaa Çukur Vartoluyu öldü gösterdi tabutu kalkıyor Söz de aynı taktiği uygulamış ordan da Çaylağın tabutu kalkıyor 😱😱😱Çaylak'ın annesi ve Su var daha yeni nişanlanmıştı birde baya üzücü olacak o zaman bu bölüm
Söz'den özenmiş Çukur.Ohaaa Çukur Vartoluyu öldü gösterdi tabutu kalkıyor Söz de aynı taktiği uygulamış ordan da Çaylağın tabutu kalkıyor 😱😱😱
Söz'ün çekimleri daha önden yapılıyor.
Daha iyisini nerden bulacaksın acabaYavuz bana pek hitap etmiyor.
Sözdeki gerçek olabilir yalnızOhaaa Çukur Vartoluyu öldü gösterdi tabutu kalkıyor Söz de aynı taktiği uygulamış ordan da Çaylağın tabutu kalkıyor 😱😱😱
Çaylak daha iyi işte, o kalsın diğerleri gitsin. Tek başına dizi çekebilecek güçte.Daha iyisini nerden bulacaksın acaba
Sözdeki gerçek olabilir yalnız