Daha iyisini nerden bulacaksın acaba
Sözdeki gerçek olabilir yalnız![]()
İki dizide bölümde iki oyuncuyu vurdurmuş , fragmanlara tabut koymuşlar bence reyting taktiği yapıyorlar Çaylakta ölmezSöz'ün çekimleri daha önden yapılıyor.![]()
![]()
Daha iyisini nerden bulacaksın acaba
Sözdeki gerçek olabilir yalnız![]()
İki dizide bölümde iki oyuncuyu vurdurmuş , fragmanlara tabut koymuşlar bence reyting taktiği yapıyorlar Çaylakta ölmezSöz'ün çekimleri daha önden yapılıyor.![]()
![]()
Abartma ya Yavuz'un yerini tutamazÇaylak daha iyi işte, o kalsın diğerleri gitsin. Tek başına dizi çekebilecek güçte.![]()
Söz Abc yi de alır belkiİki dizide bölümde iki oyuncuyu vurdurmuş , fragmanlara tabut koymuşlar bence reyting taktiği yapıyorlar Çaylakta ölmezAma kötü oldu bu aynı zamana gelmesi , toteli Çukur bu hamleyle alır diyordum ama şimdi işler karışıcak yine
![]()
Siyah Beyaz Aşk'ta da yangın sahnesi bekliyorum.İki dizide bölümde iki oyuncuyu vurdurmuş , fragmanlara tabut koymuşlar bence reyting taktiği yapıyorlar Çaylakta ölmezAma kötü oldu bu aynı zamana gelmesi , toteli Çukur bu hamleyle alır diyordum ama şimdi işler karışıcak yine
![]()
Hadi ordan...Abartma ya Yavuz'un yerini tutamaz![]()
Sen bir göz doktoruna git benceSiyah Beyaz Aşk'ta da yangın sahnesi bekliyorum.
Hadi ordan...
Hayırdır Yavuz'a mı göz koydun, bu kadar Yavuzcu olduğunu bilmiyordum? 😱 @Çiğdem-Sen bir göz doktoruna git bence![]()
![]()
Abartma ya Yavuz'un yerini tutamaz
Söz Abc yi de alır belki![]()
Ab , Abc1 yine Çukurda kalır Vartolu sevenler daha fazlaSiyah Beyaz Aşk'ta da yangın sahnesi bekliyorum.
Hadi ordan...
Göz koymak değil yakışıklı adam bunu söylüyorum sadeceHayırdır Yavuz'a mı göz koydun, bu kadar Yavuzcu olduğunu bilmiyordum? 😱 @Çiğdem-
İzlemene gerek kalmadı o zamanAb , Abc1 yine Çukurda kalır Vartolu sevenler daha fazlaAma Söz Toteli yine koruyabilir onlarda hamlesini yapmış
![]()
Bölümü izlemeden ne olduğunuda öğrendim sayenizde![]()
@S.G.A.T. gör gör.Göz koymak değil yakışıklı adam bunu söylüyorum sadece![]()
İzlemene gerek kalmadı o zaman![]()
Göz koymak değil yakışıklı adam bunu söylüyorum sadece![]()
İzlemene gerek kalmadı o zaman![]()
@MasacRE- de Çağatayı herifi gibi sahiplenmişti İçerde izlerkenHayırdır Yavuz'a mı göz koydun, bu kadar Yavuzcu olduğunu bilmiyordum? 😱 @Çiğdem-
Ortalığı karıştırma gerçekleri söylemekte ne var senin gibi her zaman isimlerini sayıklamıyorum en azından@S.G.A.T. gör gör.![]()
Biz sinsi değiliz, neyse ortaya koyuyoruz.@MasacRE- de Çağatayı herifi gibi sahiplenmişti İçerde izlerken@eskici de Tolgayı sahiplenmiş bunlardan korkucaksın asıll
![]()
![]()
![]()
Abartmayın lütfen@MasacRE- de Çağatayı herifi gibi sahiplenmişti İçerde izlerken@eskici de Tolgayı sahiplenmiş bunlardan korkucaksın asıll
![]()
![]()
![]()
Ben sinsi değilim en azından.Ortalığı karıştırma gerçekleri söylemekte ne var senin gibi her zaman isimlerini sayıklamıyorum en azından![]()
![]()
Abartmayın lütfen![]()
Bana sorarsanız dizinin tek bir başrolu var ölmesin yeterBen sinsi değilim en azından.![]()
Benim ne sinsiliğimi gördün adam yakışıklı onu söyledim sadece bilindik bir şey yaniBen sinsi değilim en azından.![]()
Katılıyorum sanaBana sorarsanız dizinin tek bir başrolu var ölmesin yeter
![]()
@Yiğitt Sevmiyor parlak değilmiş 😕😕😕Benim ne sinsiliğimi gördün adam yakışıklı onu söyledim sadece bilindik bir şey yani![]()
Katılıyorum sana![]()
Aytaç Şaşmaz varken bu deliyi kim napsın?
O ne anlar yakışıklıdan