Hayırdır, diziye mi başladın? 😱Bahar babasının katilini bulmaktan vazgeçti galiba. O konu unutuldu gitti.
Şu olaylar atlatılsın da gelir o mevzu, malum dizideki olaylar 10-15 bölüm sonraya bir anda çıkıp çözülüyor.
Hayırdır, diziye mi başladın? 😱Bahar babasının katilini bulmaktan vazgeçti galiba. O konu unutuldu gitti.
Ben zaten baştan beri izliyorum. Bence varya bu konuyu unuttu Ethem. Zaten salladığı yok diziyi.Hayırdır, diziye mi başladın? 😱
Şu olaylar atlatılsın da gelir o mevzu, malum dizideki olaylar 10-15 bölüm sonraya bir anda çıkıp çözülüyor.
O kadar eleştiriyordun, ne bileyim.Ben zaten baştan beri izliyorum. Bence varya bu konuyu unuttu Ethem. Zaten salladığı yok diziyi.
İzlediğim için eleştiriyorum yoksa neden eleştiri yapayım ki?O kadar eleştiriyordun, ne bileyim.
Mesela Çaylak'ın annesinden gizli özel birlikte olduğu ilk bölüm ortaya çıktı, daha 2-3 bölüm önce ortaya çıktı bu. 30 bolum sürmüş düşün.
Harbiden efsane olmuş yalnız bölüm de güzel olur umarım
Harbiden efsane olmuş yalnız bölüm de güzel olur umarım
Bölümler güzel ama geçen bölüm fragmanında Çaylak'ın öldü gibi gösterilmesi hoşuma gitmemişti çakallık yapıyorlar ama hiç sevmiyorum böyle şeyleriSon 2-3 bölümdür toparladılar yine. Heyecanlı ve güzel bölümler izliyoruz. Bu bölüm de güzel olacak gibi.
Feyzullah'ın annesi ona birşey olmayacak , birşey olursa da Vatan Sağ olsun dedi ya bana bir ürperti geldi
Bölümler güzel ama geçen bölüm fragmanında Çaylak'ın öldü gibi gösterilmesi hoşuma gitmemişti çakallık yapıyorlar ama hiç sevmiyorum böyle şeyleri
Alamazlarsa sıkıntı zatenDizi bu, reytingleri en üst seviyede tutmak için gerekli hamleleri yapmak zorundalar. Kızmamak lazım. Bu fragmanla Total’i geri alırlar zaten.
Alamazlarsa sıkıntı zaten
Yüksek ama çakma bir dizinin gerisinde kalmaları hoş değilReytingleri yine çok yüksek dizinin, sıkıntı olmaz bence.
Off yeni izledim fragmanı, mükemmel olmuş fragman. 😱 Arkada çalan şarkı beni etkiledi zaten, Çaylak aşkıma bir şey olmaz.
Bu fragman çıkmasaymış daha iyiymiş, ilk fragman yeterdi bu haftaya.