Frenkestain çakması bee Gece dirildiği bölümdü zaten. Çok gereksizdi benceŞu Butch mu nedir o bu sezon daha ilgimi çekiyor Buruceye oranla
Frenkestain çakması bee Gece dirildiği bölümdü zaten. Çok gereksizdi benceŞu Butch mu nedir o bu sezon daha ilgimi çekiyor Buruceye oranla
Daha garipleşiyor değişimleri falan seveceksinFrenkestain çakması bee Gece dirildiği bölümdü zaten. Çok gereksizdi bence
Aaa senide kendimize benzettikS04B06 izledim.
İtiraf etmek zorundayım ki atlayarak izledim. @destere @Çiğdem- Gerek domuzlara olan antipatim gerek polisiye olayların sıkıcılığı yuzunden atladım. Ama 20dk'mı kurtardım Sanırım kalan bölümlerde de böyle yapıcam. Polisiyeyi atlayıp gothamı ilgilendiren bölümleri izlicem gibi. Bruce sahnesi hiç yoktu sanırım:/
S04 - B07-08
Bruce için izleyeyim diyorum ama o da depresife bağladı. 7.bölümde kulubun sahibiyim havası güzeldi. Küçüçük çocukları öpüştürüyorlar yaa
Ben tamamladım bölümleri ayoll beni nasıl geçiyon @Forumdash ı geçebilirsin4x1. Bölüm
bu bölümde penguen suç olayını izne bağlamıştı artık suçlular suç işlemek için düzenli olarak lisans almak mecburiyetinde polis işe yaramazsa penguen her türlü boşuğu doldurur
4x2. Bölüm
bu bölümdede ergen bruce un çatıya tırmanmak için yeni giysilerle donatıldığını gördük , batman ergenlikten kurtulursa ortalığı kasıp kavuracak
barbara yaşıyormuş ne yazıkki tabitha ve kedi kızla yeni bir şirket kuruyorlar tabithanın hatrına katlanırız artık
penguen in polisleri maaşa bağlaması güzeldi jim gordon la harveyde sanırım falcone u penguene karşı kışkırtacaklar
ivy favorim ama kızın daha bir numarasını göremedik umarım içtiği iksirler kızın soyunmasına neden olur
ve dördüncü sezon maceramda başladı @Forumdash @Çiğdem- hızlı koşmazsanız sizi geçerim
Algılarımda oynamişsindır bişeyler yapmişsindir. Ben yanliş konuya yorum yapmam suç senin tabi Güzel taşımışsın elcağızlarına sağlıkBen tamamladım bölümleri ayoll beni nasıl geçiyon @Forumdash ı geçebilirsin
@Forumdash suçu bana atmış beyefendi ama kendisi 3.Sezonda 4..Sezonu yorumlamış beni etiket etmiş benimde kafamı karıştırdı bende yorumumu oraya yapmışım Ama Yönetici olmanın faydaları @destere bu konuya taşıdım 4.sezon yorumlarımızı
Hahaha Aaa aynı mesajta hem iftira hem övgü aynı anda ayoll Kalp mi atım bilemedim en iyisi güldürü atmaAlgılarımda oynamişsindır bişeyler yapmişsindir. Ben yanliş konuya yorum yapmam suç senin tabi Güzel taşımışsın elcağızlarına sağlık
Ben bacımı hem döverim hem severimHahaha Aaa aynı mesajta hem iftira hem övgü aynı anda ayoll Kalp mi atım bilemedim en iyisi güldürü atma
Aaa tamam ozaman ozaman Ama bu destere iyice ihmal etti bizi manyak gibi sabah akşam Gotham izliyorBen bacımı hem döverim hem severim
Biraz ben de izlemeye gitcem atlaya zıplaa hemen bitiyor @destere acaba nasıl taktik geliştirdiAaa tamam ozaman ozaman Ama bu destere iyice ihmal etti bizi manyak gibi sabah akşam Gotham izliyor
Ben rahatım vlla , sadece şu film var okadar onu izledim mi tamamBiraz ben de izlemeye gitcem atlaya zıplaa hemen bitiyor @destere acaba nasıl taktik geliştirdi
Ben tamamladım bölümleri ayoll beni nasıl geçiyon @Forumdash ı geçebilirsin
@Forumdash suçu bana atmış beyefendi ama kendisi 3.Sezonda 4..Sezonu yorumlamış beni etiket etmiş benimde kafamı karıştırdı bende yorumumu oraya yapmışım Ama Yönetici olmanın faydaları @destere bu konuya taşıdım 4.sezon yorumlarımızı
size yetişemedim bir türlü , bitrmişsiniz yayınlanan bölümleriS04B10-11
10.bölüm akıl oyunlarıyla birbirlerine kazıklar atmalarla geçti gerçekten güzel bi bölümdü. 10-13 bölümlük dizi olsa böyle sıkılmazdım diziden. Gerçekten sezonun en iyi bölümü diyebilirim.
11.bölüm eh dedirtten bi bölümdü ve heycanlandıran bi sonla ara verdiler Geri dönüşü heycanla bekliyorum. @Çiğdem- @destere
Yetişirsin maşallah Darklı filmi de izleyelim de şu maratona ara verelim biraz dinenelim.Sen bu aralar baya bi sıkışık gibisin4x3.Bölüm
yeni takviyelerden falcone un kızı sofia derin dekoltesiyle lee tommiksi aratmayacak gibi diğer polis takviyesi harper ın derinliğine inemedik daha
nefretlik ed salağı kendisi kadar nefretlik mrytle jenkins tarafından kurtarıldı ne yazıkki
barbarayı diriltende ona ikibin yıllık bıçağı aldırtmaya çalışanda şeytanbaşı ras al gul imiş
bruce un şımarık zengin velet tavırlarıyla açık arttırmada antika bıçağı alması iyi fikirdi
4x4. Bölüm
köpek adam anobis bölüme renk kattı salyalarıyla
[Ras al gulun finosuyla bruce ve alex veledinin kovalamaca sahneleri güzeldi ,
tabi alex veledini kaybettik bayağı sempatik bir veletti
sofia hem penguene yanaşıyor çaktırmadan, hemde gordonla çiftleşiyor..
gordon şanslı adam diziye kaç güzel kadın geldiyse hepsiyle bir macera yaşadı
ivvy i göremedik iksirli ilaçlardan sonra onu görmek isterdim
barbarada ras al gul şeytanıyla çiftleşiyor
ed salağıyla penguen arasındaki olaylar ise bahse değmeyecek konular
4x5. Bölüm
ras al gul barbaraya eliyle ne enerjisi gönderdi ölümsüzlük falanmı acaba öyle bir şeyse barbara yaşadı
butch ölmemiş zaten bu dizide kimse ölmüyor bir şekilde geliyor tekrar
ed salağına hizmet ediyor kocaoğlan butch, yazık etti kendine
bu arada lee tommikside gördük dayak yiyen boksörlere doktorluk yapıyormuş..
bruce un tarihi bıçakla asırlık şeytan ras al gul u deşip fosil ettiği sahne güzeldi
sofia pengueni avucuna aldı artık ninniler söylüyor penguene
4x6. Bölüm
idare eder bir bölümdü rüşvetçi polislere domuzcuk kafası yerleştiren vatandaş kaplamıştı bölümü
sofya falcone pengueni avuçlamaya devam ediyor kurnaz geçinen penguenin dünyadan haberi yok
gordon ile domuz adam kovalamacası iyiydi harveyin boynunu kestler ölmedi tabiki
lee tommiks de ed salağına yardım etmeye karar verdi , camış butch un boks maçları keyifliydi
size yetişemedim bir türlü , bitrmişsiniz yayınlanan bölümleri
Yetişirsin maşallah Darklı filmi de izleyelim de şu maratona ara verelim biraz dinenelim.Sen bu aralar baya bi sıkışık gibisin
Biriktirdi dizileri şimdi foruma girecek vakitini dizilere harcıyor4x3.Bölüm
yeni takviyelerden falcone un kızı sofia derin dekoltesiyle lee tommiksi aratmayacak gibi diğer polis takviyesi harper ın derinliğine inemedik daha
nefretlik ed salağı kendisi kadar nefretlik mrytle jenkins tarafından kurtarıldı ne yazıkki
barbarayı diriltende ona ikibin yıllık bıçağı aldırtmaya çalışanda şeytanbaşı ras al gul imiş
bruce un şımarık zengin velet tavırlarıyla açık arttırmada antika bıçağı alması iyi fikirdi
4x4. Bölüm
köpek adam anobis bölüme renk kattı salyalarıyla
[Ras al gulun finosuyla bruce ve alex veledinin kovalamaca sahneleri güzeldi ,
tabi alex veledini kaybettik bayağı sempatik bir veletti
sofia hem penguene yanaşıyor çaktırmadan, hemde gordonla çiftleşiyor..
gordon şanslı adam diziye kaç güzel kadın geldiyse hepsiyle bir macera yaşadı
ivvy i göremedik iksirli ilaçlardan sonra onu görmek isterdim
barbarada ras al gul şeytanıyla çiftleşiyor
ed salağıyla penguen arasındaki olaylar ise bahse değmeyecek konular
4x5. Bölüm
ras al gul barbaraya eliyle ne enerjisi gönderdi ölümsüzlük falanmı acaba öyle bir şeyse barbara yaşadı
butch ölmemiş zaten bu dizide kimse ölmüyor bir şekilde geliyor tekrar
ed salağına hizmet ediyor kocaoğlan butch, yazık etti kendine
bu arada lee tommikside gördük dayak yiyen boksörlere doktorluk yapıyormuş..
bruce un tarihi bıçakla asırlık şeytan ras al gul u deşip fosil ettiği sahne güzeldi
sofia pengueni avucuna aldı artık ninniler söylüyor penguene
4x6. Bölüm
idare eder bir bölümdü rüşvetçi polislere domuzcuk kafası yerleştiren vatandaş kaplamıştı bölümü
sofya falcone pengueni avuçlamaya devam ediyor kurnaz geçinen penguenin dünyadan haberi yok
gordon ile domuz adam kovalamacası iyiydi harveyin boynunu kestler ölmedi tabiki
lee tommiks de ed salağına yardım etmeye karar verdi , camış butch un boks maçları keyifliydi
size yetişemedim bir türlü , bitrmişsiniz yayınlanan bölümleri
Valla orayı senin kadar merak etmiyorum Çocugu dizi ve filmlerle sıktık kendini dağlara mı vurdu ne? Bugun yarın der yozon goroşok orkodoşlarBiriktirdi dizileri şimdi foruma girecek vakitini dizilere harcıyor
Ama diğer kalan zamanlarda ne haltlar karıştırıyor
Aaaa sus beee Hazirandan önce gidemez daha yeni geldi hala tam gelemedi bileValla orayı senin kadar merak etmiyorum Çocugu dizi ve filmlerle sıktık kendini dağlara mı vurdu ne? Bugun yarın der yozon goroşok orkodoşlar