Kaçıncı bölümde geri geldi Esamesi yokpink floyd pardon fish money diziye tekrar dönünce dizinin içine edeceğini biliyordum tahminim hep çıkar bu diziyi baltalayan fish moneydir
Kaçıncı bölümde geri geldi Esamesi yokpink floyd pardon fish money diziye tekrar dönünce dizinin içine edeceğini biliyordum tahminim hep çıkar bu diziyi baltalayan fish moneydir
bölümleri senin gibi tek günde ezer geçerim @Forumdash şimdilik goblinden devam ediyorum
Bende 14 ü izleyecem 3 bölüm var daha birikmeden bakmam lazım Beğenirsin dediğin bölümle dahada heveslendim @ForumdashKaçıncı bölümde geri geldi Esamesi yok
14.Bölümde kalmışım toparlarım yarın öbürgünS04B17-18-19-20
Sonunda güncele yetiştim @Çiğdem- @destere
Zoraki izliyorum.Bazı yerleri sahnelere bakıyorum ancak.
Başka önemli bişey yok zaten Son 2 bölüm kalmiş. Umarım biter artıkJoreme öldü ikiz kardeşi artık onun yerine geçti. Bruce Batman yolunda ilerliyor. Arabası oldu artık. Al Rashul benimkimden gücünü tekrar geri aldı.
Aaa sen bitiriyorsun ne güzel bende yarım yamalak kaldıSezon Finalini de izledim @Çiğdem-
Yorumlayacak bişey yok. Son sezonu az bölüm olaxaği için son sezonu da izlerim sanki
Valla tvden acıyorum pcden işimi yaparken önemli yerlerinde kafamı kaldırıp bakıyorumAaa sen bitiriyorsun ne güzel bende yarım yamalak kaldı
Ohaa alt yazılı tv den bakılmazValla tvden acıyorum pcden işimi yaparken önemli yerlerinde kafamı kaldırıp bakıyorum
TV derken internetli yaniOhaa alt yazılı tv den bakılmaz
Tv de görünüyor sonucta Kafan bilgisayarda oluyor sesini duyuyorsun desem onuda anlamıyorsun vlla sen işin kolayını bulmuşsun öyle boşa açmışsın izledim diye sayıyorsunTV derken internetli yani
Senin bunch öldü.Tv de görünüyor sonucta Kafan bilgisayarda oluyor sesini duyuyorsun desem onuda anlamıyorsun vlla sen işin kolayını bulmuşsun öyle boşa açmışsın izledim diye sayıyorsun
Zaten yorumunda yok
Ne spoi veriyorsun ayoll Gerçi izlemek yerine sen anlatsan daha karlıSenin bunch öldü.
Rashagul öldü. Son sözleriyle Batmman ol dedi Daha sayım mı
eee neden orum yapmadin dedin. Ben de izlediğimi kanıtlamak için yazdım İzle izle neler oluyor nelerNe spoi veriyorsun ayoll Gerçi izlemek yerine sen anlatsan daha karlı
Aaa bunu Arowu sonra The 100 Orginals Lucifer hepsi izlenmeyi bekliyor @mrt-06eee neden orum yapmadin dedin. Ben de izlediğimi kanıtlamak için yazdım İzle izle neler oluyor neler
Valla luciyi yarın bakıcam sanırım. Son iki bölüm mü baksam bilemedim.Aaa bunu Arowu sonra The 100 Orginals Lucifer hepsi izlenmeyi bekliyor @mrt-06
Aaa onu bölüm sayısını uzatmalarından dolayı harcandı diziValla luciyi yarın bakıcam sanırım. Son iki bölüm mü baksam bilemedim.