FOX Gotham - 4. Sezon Yorumları

S04B12-13

Sonunda güncele yetiştim:Z @Çiğdem- sen ecünne kelimesini CTRL+C yap diziyi izledikten sonra CTRL+V yaıcaksın baya :F @destere senin hoşuna gidecek güzellik var:A
Ivy daha da büyüyerek tam bi afet oldu :A Dziye renk kattı. Dizi çiçek açtı resmen:A
İvy Bruce'u zehirledi ve Batman olacağini gördü. Batman'liğe dair ilk görüntüler güzeldi.
Penguen ve Joker aynı koğuşu paylaşiyorlar artık. Başka kaide değer bişey yok.

S04B12-13

Sonunda güncele yetiştim:Z @Çiğdem- sen ecünne kelimesini CTRL+C yap diziyi izledikten sonra CTRL+V yaıcaksın baya :F @destere senin hoşuna gidecek güzellik var:A
Ivy daha da büyüyerek tam bi afet oldu :A Dziye renk kattı. Dizi çiçek açtı resmen:A
İvy Bruce'u zehirledi ve Batman olacağini gördü. Batman'liğe dair ilk görüntüler güzeldi.
Penguen ve Joker aynı koğuşu paylaşiyorlar artık. Başka kaide değer bişey yok.
13.Bölüm izledim ben de @destere bey de izlesin hem dizi lazım diyor :A
Joker Penguen koğuşunu keyifle izledim sadece hep onlar gösterilse keşke :( Forumdash :A

Ayrıca bu yeni ıvy şeymi hani tomorrow people dizisinde bir kız vardı ve Flashta captan coldun kız kardeşini oynamıştı bana oymuş gibi geldi ama bilemedim :A

13.Bölüm izledim ben de @destere bey de izlesin hem dizi lazım diyor :A
Joker Penguen koğuşunu keyifle izledim sadece hep onlar gösterilse keşke :( Forumdash :A

Ayrıca bu yeni ıvy şeymi hani tomorrow people dizisinde bir kız vardı ve Flashta captan coldun kız kardeşini oynamıştı bana oymuş gibi geldi ama bilemedim :A
Yok sanmıyorum o değildir. Burdaki bi afet Cold'un kardeşi daha bi çirkin:A

Yok sanmıyorum o değildir. Burdaki bi afet Cold'un kardeşi daha bi çirkin:A
Aaa şimdi baktım oymuş benim ecünnü hafızam iyidir :A :A :A
Peylon List miş adı :F
Peyton_List.jpg

Aman Allah'ım CW'da bu güzelliği heba etmişiz:A Gotham da azcık temizlersek miss gibi olucak:A
Görünce tanıdım ismini bilmiyordum ama sen de Cw ci olacan bir de kendi oyuncunu tanımıyorsun ayoll bir de o çirkindi diyorsun :F :F :F Gerçi çirkin konusunda haklısın :A

Görünce tanıdım ismini bilmiyordum ama sen de Cw ci olacan bir de kendi oyuncunu tanımıyorsun ayoll bir de o çirkindi diyorsun :F :F :F Gerçi çirkin konusunda haklısın :A
Flashta güzel olsa alırdım hafızaya ama sen herkesi potansiyel ecünnü gözüyle baktıgın için :A

S04B14-15-16

3 bölüm ard arda baya yorucu ve sıkıcıydı ama @Çiğdem- 16.bölüm hoşuna gider:X

14.bölüm aslında görsel açıdan güzel ama ne bileyim HBO yada Netflix filan ayrı bi dizi yapsa Hannibal gibi sanatsal bi iş çıkardı ortaya:X @destere 14.bölüm Ivy ile ilgiliydi.

15.bölüm.
Ed, penguen dost oldu filan, Falconun kızı kafadan vurulsa da yaşıyormuş:F gerisi önemsizdi yaa...

16.bölümde tüm deliler diziye doluştu.
Joker ve şu insanları hipnotize eden adam yeniden geri geldi. Babaracığımı şuan ilk sezondaki gibi sevmeye başladim:X Ras ahul resmen onu mirascisi seçmiş. Elinden ışık filan çıkıyor. Barbariciğimi Arrow'a davet ediyorum @Çiğdem- yoksa arrow bitecek bende:A