Yarın erken kalkmam gerek. Yoksa biliyorsunSenin ne işin var bu saatde cnm
Yarın erken kalkmam gerek. Yoksa biliyorsunSenin ne işin var bu saatde cnm
Gizli işlerin bitmiyor ajan gibiYarın erken kalkmam gerek. Yoksa biliyorsun
13.Bölüm izledim ben de @destere bey de izlesin hem dizi lazım diyorS04B12-13
Sonunda güncele yetiştim @Çiğdem- sen ecünne kelimesini CTRL+C yap diziyi izledikten sonra CTRL+V yaıcaksın baya @destere senin hoşuna gidecek güzellik var
Ivy daha da büyüyerek tam bi afet oldu Dziye renk kattı. Dizi çiçek açtı resmen
İvy Bruce'u zehirledi ve Batman olacağini gördü. Batman'liğe dair ilk görüntüler güzeldi.
Penguen ve Joker aynı koğuşu paylaşiyorlar artık. Başka kaide değer bişey yok.
Yok sanmıyorum o değildir. Burdaki bi afet Cold'un kardeşi daha bi çirkin13.Bölüm izledim ben de @destere bey de izlesin hem dizi lazım diyor
Joker Penguen koğuşunu keyifle izledim sadece hep onlar gösterilse keşke Forumdash
Ayrıca bu yeni ıvy şeymi hani tomorrow people dizisinde bir kız vardı ve Flashta captan coldun kız kardeşini oynamıştı bana oymuş gibi geldi ama bilemedim
Aaa şimdi baktım oymuş benim ecünnü hafızam iyidirYok sanmıyorum o değildir. Burdaki bi afet Cold'un kardeşi daha bi çirkin
Aman Allah'ım CW'da bu güzelliği heba etmişiz Gotham da azcık temizlersek miss gibi olucakAaa şimdi baktım oymuş benim ecünnü hafızam iyidir
Peylon List miş adı
Görünce tanıdım ismini bilmiyordum ama sen de Cw ci olacan bir de kendi oyuncunu tanımıyorsun ayoll bir de o çirkindi diyorsun Gerçi çirkin konusunda haklısınAman Allah'ım CW'da bu güzelliği heba etmişiz Gotham da azcık temizlersek miss gibi olucak
Flashta güzel olsa alırdım hafızaya ama sen herkesi potansiyel ecünnü gözüyle baktıgın içinGörünce tanıdım ismini bilmiyordum ama sen de Cw ci olacan bir de kendi oyuncunu tanımıyorsun ayoll bir de o çirkindi diyorsun Gerçi çirkin konusunda haklısın
Aaa biraz tuhaf güçleri ama ben Joker e odaklanıcamFlashta güzel olsa alırdım hafızaya ama sen herkesi potansiyel ecünnü gözüyle baktıgın için
Bence güzel güçleri İçinde açan çiçekler bi de canlıymış neyse @destere de izlesin biAaa biraz tuhaf güçleri ama ben Joker e odaklanıcam
Dün erken gelmişti ama bu gün yine sabah gelecek gibiBence güzel güçleri İçinde açan çiçekler bi de canlıymış neyse @destere de izlesin bi
Sen bildirimlere bakarak oyalnırsın ben de flashı bitireyimDün erken gelmişti ama bu gün yine sabah gelecek gibi
Eksik dizileri izledim onları yorumlayacam Arrow Lucifer Flash Ama Twd henüz yokSen bildirimlere bakarak oyalnırsın ben de flashı bitireyim
Kaçta kaldın sen öyle?bölümleri senin gibi tek günde ezer geçerim @Forumdash şimdilik goblinden devam ediyorum
4x11. bölümde kalmıştım 12 den devam edeceğimKaçta kaldın sen öyle?
Allah sabırlar versin4x11. bölümde kalmıştım 12 den devam edeceğim
pink floyd pardon fish money diziye tekrar dönünce dizinin içine edeceğini biliyordum tahminim hep çıkar bu diziyi baltalayan fish moneydirAllah sabırlar versin