FOX Gotham - 4. Sezon Yorumları

@xemrexxx Çalışıyormus ama sen ne halt yapıyorsunda meşkulsun onu çözemedik ayoll
:A :A :A

Emre yanında işemi aldı seni yoksa :F
ben daha bir meşgulum başımı kaşıyacak zamanım yok :) akşama kadar kızları kovala akşam eve dönünce insanın ayağında derman kalmıyor :)

kız bizim şirkette de @destere gibi selim k... isimli biri var bizim nonoş olmasın bu 😱
selim k . melissa p. gibi duruyor bunları çiftleştirmek lazım yazık bunlara :)

kız bizim şirkette de @destere gibi selim k... isimli biri var bizim nonoş olmasın bu 😱

ben daha bir meşgulum başımı kaşıyacak zamanım yok :) akşama kadar kızları kovala akşam eve dönünce insanın ayağında derman kalmıyor :)

selim k . melissa p. gibi duruyor bunları çiftleştirmek lazım yazık bunlara :)
Hahahah Aaa zaten senin bilgilerini biliyor . Emre benim tanıdığım diyip çaktırmadan sizin şirkete sızmış bence bu destere :A :A :A @Harunnn60 @eskici @gözlemci @Forumdash

Hahahah Aaa zaten senin bilgilerini biliyor . Emre benim tanıdığım diyip çaktırmadan sizin şirkete sızmış bence bu destere :A :A :A @Harunnn60 @eskici @gözlemci @Forumdash
neyse ben çok kaldım buralrda gidip biraz gotham izleyeyim:) zaten zaman bulamıyorum bulduğum zamanıda diziye harcayayım bari yoksa bitmez :)

daha başlamadık Black dizisine ama konu olarak ilginç bir konusu var üç beş güne başlarım :)

neyse ben çok kaldım buralrda gidip biraz gotham izleyeyim:) zaten zaman bulamıyorum bulduğum zamanıda diziye harcayayım bari yoksa bitmez :)

daha başlamadık Black dizisine ama konu olarak ilginç bir konusu var üç beş güne başlarım :)
@xemrexxx Senin için mezarından çıkıyor sen gidiyorsun ayıp :A :A :A

Sen başla ona göre ben de başlarım :A

işte tosbağayı mezarında rahat bırakmak lazım bırak orda huzur içinde çürüsün :)) şimdi hortlatmanın ne gereği var :)
yok gız ben de gidicem dizi izleyeyim 1 bölüm uyuyayım sonra sen sabaha ka @Forumdash la cw erkeklerine şaap :A
Sen başla ona göre ben de başlarım :A
@eskici ile iyice yalnız kaldık ne işiniz varsa halledina rtık ayoll Cumhur Başkanı bile daha vakiti oluyor :A :A :A

bir yere kaçacağım yok ama teklemeye devam edeceğim uzun süre :) bu arada forumdash hangi diziyi önerecekti bilmiyorum ama ben önce davranıp bir dizi önereyim netflix de kore veya japon yapımı bir dizi var Black konusu ilginç bir göz atalım bir ara:) hatta ben gothamdan sonra göz atayım diyorum :) @MasacRE- ve @Maskeli Fedai yi de diziye bekleriz:)
@Harunnn60 la @eskici ye dizi falan önermiyorum artık önce la casa pepel i bitirsinler:)
La Casa'yı ben de izlemedim daha, en iyisi ilk önce onu izleyeyim ben :A