ben daha bir meşgulum başımı kaşıyacak zamanım yok akşama kadar kızları kovala akşam eve dönünce insanın ayağında derman kalmıyor@xemrexxx Çalışıyormus ama sen ne halt yapıyorsunda meşkulsun onu çözemedik ayoll
Emre yanında işemi aldı seni yoksa
selim k . melissa p. gibi duruyor bunları çiftleştirmek lazım yazık bunlarakız bizim şirkette de @destere gibi selim k... isimli biri var bizim nonoş olmasın bu 😱
kız bizim şirkette de @destere gibi selim k... isimli biri var bizim nonoş olmasın bu 😱
Hahahah Aaa zaten senin bilgilerini biliyor . Emre benim tanıdığım diyip çaktırmadan sizin şirkete sızmış bence bu destere @Harunnn60 @eskici @gözlemci @Forumdashben daha bir meşgulum başımı kaşıyacak zamanım yok akşama kadar kızları kovala akşam eve dönünce insanın ayağında derman kalmıyor
selim k . melissa p. gibi duruyor bunları çiftleştirmek lazım yazık bunlara
mahfolmuşsundur şimdi bu ne hız ? biraz ağırdan git asfaltı ağlattın resmen )8 bölüm izledim şu ana kadar
destere bu her şey beklenirHahahah Aaa zaten senin bilgilerini biliyor . Emre benim tanıdığım diyip çaktırmadan sizin şirkete sızmış bence bu destere @Harunnn60 @eskici @gözlemci @Forumdash
Gayet iyi gidiyorum bencemahfolmuşsundur şimdi bu ne hız ? biraz ağırdan git asfaltı ağlattın resmen )
tamam zaten bu hızla gidersen üç aya kalmaz dizinin içine edersin, bu dizi biter bitmez Black dizisine başladestere bu her şey beklenir
Gayet iyi gidiyorum bence
Güzel mi o dizitamam zaten bu hızla gidersen üç aya kalmaz dizinin içine edersin, bu dizi biter bitmez Black dizisine başla
neyse ben çok kaldım buralrda gidip biraz gotham izleyeyim zaten zaman bulamıyorum bulduğum zamanıda diziye harcayayım bari yoksa bitmezHahahah Aaa zaten senin bilgilerini biliyor . Emre benim tanıdığım diyip çaktırmadan sizin şirkete sızmış bence bu destere @Harunnn60 @eskici @gözlemci @Forumdash
daha başlamadık Black dizisine ama konu olarak ilginç bir konusu var üç beş güne başlarımGüzel mi o dizi
yok gız ben de gidicem dizi izleyeyim 1 bölüm uyuyayım sonra sen sabaha ka @Forumdash la cw erkeklerine şaap@xemrexxx Senin için mezarından çıkıyor sen gidiyorsun ayıp
Sen başla ona göre ben de başlarımneyse ben çok kaldım buralrda gidip biraz gotham izleyeyim zaten zaman bulamıyorum bulduğum zamanıda diziye harcayayım bari yoksa bitmez
daha başlamadık Black dizisine ama konu olarak ilginç bir konusu var üç beş güne başlarım
işte tosbağayı mezarında rahat bırakmak lazım bırak orda huzur içinde çürüsün ) şimdi hortlatmanın ne gereği var@xemrexxx Senin için mezarından çıkıyor sen gidiyorsun ayıp
işte tosbağayı mezarında rahat bırakmak lazım bırak orda huzur içinde çürüsün ) şimdi hortlatmanın ne gereği var
yok gız ben de gidicem dizi izleyeyim 1 bölüm uyuyayım sonra sen sabaha ka @Forumdash la cw erkeklerine şaap
@eskici ile iyice yalnız kaldık ne işiniz varsa halledina rtık ayoll Cumhur Başkanı bile daha vakiti oluyorSen başla ona göre ben de başlarım
Güvensin zaten bende yanlış olmazSana demek ki güveniyor
@Harunnn60 Bile ses etmiyor sana yanı güvenilir oldunu oradan anlaGüvensin zaten bende yanlış olmaz
La Casa'yı ben de izlemedim daha, en iyisi ilk önce onu izleyeyim benbir yere kaçacağım yok ama teklemeye devam edeceğim uzun süre bu arada forumdash hangi diziyi önerecekti bilmiyorum ama ben önce davranıp bir dizi önereyim netflix de kore veya japon yapımı bir dizi var Black konusu ilginç bir göz atalım bir ara hatta ben gothamdan sonra göz atayım diyorum @MasacRE- ve @Maskeli Fedai yi de diziye bekleriz
@Harunnn60 la @eskici ye dizi falan önermiyorum artık önce la casa pepel i bitirsinler