FOX Gotham - 4. Sezon Yorumları

Harunnn60

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
44,769
Puanı
1,061
Kötülerin şehri Gotham'da 4.sezon vakti!

Batman'in çocukluğunu ve o dönemdeki Gotham'ı anlatan dizi Gotham'ın 4. sezonu geçtiğimiz akşam başladı.

Diziyle ilgili yorumları sezon boyunca bu başlıktan yapabilirsiniz...

dp5qc0a0ipfhxjrxcydc.jpg

Ekli dosyalar

• upload_2017-10-12_19-53-13.jpeg
    upload_2017-10-12_19-53-13.jpeg
    6.6 KB · Hit: 472
Gotham 1.bölüm

bence güzel başladı dizi penguen tekrar sahalarda ama o saç ne öyle ayoll :F victor en sevdiğim karakterlerden :A

bu sezon anlasılan gordon biraz geri planda kalacak buruce kostum bulmuş adam dövüyor :F kedi kız sahneleri yine sıkıcı :A şu korku gazı olayı çok uzamaz umarım ve son sahnedeki canavar kılıklı kötü karakterde kimdi bakalım :F

Gotham 2.bölüm
barbaradan kurtuluş yok ayoll yine geldi ecünnü :( tabiatta kedi kız barbara ile çalısıcaklar :A

gordonun tımarhanede olan sahneleri çok güzeldi jonathanı durdurdu korkusunu yenip :A

buruce batman olmaya başladı ilk profosyonel kostumu ve maskeside geldi ama daha iyiside olmalı tabi :A

gotham 3.bölüm
ras al grulmu yeniden canlandı acaba sihirli suda dirilien ve barbarada orada dirilmiş o suda canlananlar güçlü oluyor :F

eddiede ölmemiş :F penguen ne güzel kurutlmuştu ondan :A bu arada buruce batman havasına girdi iyice gordon pasif kaldı :A

gotham 4.bölüm
aa şu köpek adam çok komikti :F rus al grhul tutuklandı ama bir planı vardır :A

ed nereden çıktı yine penguene bulastırdılar :F buz adam victoru görmek güzeldi daha çok sahneleri olur umarım :A

5.bölüm çok farklı şeyler oldu fantastikte çığır açmaya başladılar :A
butch hortladı ayoll hemde hulk gibi birşleye dönüştü kesilen elide yerine geldi :F ed ile birlikte ortak oldular dövüşmeye gittikelri yerde gordonun sevgilisi öldü sanıyordum doktor lee de orada 😱

brucede ras al gruhulu öldürdü bakalım ne olucak :A

evet sayfayı buldum @Forumdash :) dördüncü sezona hiç başlamamışım demekki üçüncü sezonda son üç bölüm kalmıştı tahminen :)
3.Sezon finalini izleyip başla 4.sezona :A

Aaa vlla tek başına yorumda yapılmıyor 6.Bölümden sonra bırakmısım yorumlamayı szin yüzünüzden :A @Forumdash

Gerçi kaçıncı bölümde kaldım bakıp devam ederim sizde yetişin :F

S04B05'te kalmişim meğerse :X @destere @Çiğdem-
Dizide nasıl unutmuşum
Rashul Guhl'u :X Diziye heycan getirecekken öldü şimdi. Kesin Bruce ölümsüz olacak :A Öyle bişey olmaz umarim.
Neden diziye ara verdiğimi hatırladim. Penguen ve şu bilmece sorup duran adam yüzünden. Yine sıkıcıydılar. İte kaka boşluktayken cıkarayım aradan:T: Umarım bu son sezondur. Bitsin.

S04B05'te kalmişim meğerse :X @destere @Çiğdem-
Dizide nasıl unutmuşum
Rashul Guhl'u :X Diziye heycan getirecekken öldü şimdi. Kesin Bruce ölümsüz olacak :A Öyle bişey olmaz umarim.
Neden diziye ara verdiğimi hatırladim. Penguen ve şu bilmece sorup duran adam yüzünden. Yine sıkıcıydılar. İte kaka boşluktayken cıkarayım aradan:T: Umarım bu son sezondur. Bitsin.
Şu Butch mu nedir o bu sezon daha ilgimi çekiyor Buruceye oranla :A :A :A

Forum İstatistikleri

Konular
171,866
Üyeler
8,462
Son Üye
erco