Hakiki et yemeyi tercih ediyorumGit merdiven altı tavuk ekmek ye
Yiyorum demedim yiyebilirim dedimUydurma ayoll sütle ilgili tek lafım gece 1 bardak içerim olmuştur onuda foruma nasihat şeklinde faydaları çok
Ama sayende @eskici Mayınezden soğuttuk birde öyle ağzıma sıkıpta yiyorum diyordu ıyyyy
Düşüncesi bile olamaz bu eyleminHakiki et yemeyi tercih ediyorum
Yiyorum demedim yiyebilirim dedim
Neden ki mayonezi çok severdimDüşüncesi bile olamaz bu eylemin
Neden ki mayonezi çok severdim
Hani para verseler ne yemezsin içmezsin derler Sigara ve Mayonezi 1 trilyon verseler yiyip içmemDüşüncesi bile olamaz bu eylemin
Vermeyeceklerini bildiğin için böyle konuşuyorsun verseler yersin amaHani para verseler ne yemezsin içmezsin derler Sigara ve Mayonezi 1 trilyon verseler yiyip içmem
Eskiden ketcap severdim şimdi mayonez seviyorum. Ama bu aralar barbekü sos ve gravy sos favorimSen de mi sevmiyorsun
Niye kız sigara dumanını içine çekme Bi dal bitir kap 1 trilyonuHani para verseler ne yemezsin içmezsin derler Sigara ve Mayonezi 1 trilyon verseler yiyip içmem
Eskiden ketcap severdim şimdi mayonez seviyorum. Ama bu aralar barbekü sos ve gravy sos favorim
Niye kız sigara dumanını içine çekme Bi dal bitir kap 1 trilyonu
Aaa yok dişime bile dokundurmam yanı gerçekten Mayonez Sigara Alkol kadar nefret ettiğim başka şey yok Aaa birde EcünnülerVermeyeceklerini bildiğin için böyle konuşuyorsun verseler yersin ama
Zevklerimiz aynı sanırım ben de öyleydimEskiden ketcap severdim şimdi mayonez seviyorum. Ama bu aralar barbekü sos ve gravy sos favorim
Niye kız sigara dumanını içine çekme Bi dal bitir kap 1 trilyonu
Şanslısın aslında sen çok yaşarsınAaa yok dişime bile dokundurmam yanı gerçekten Mayonez Sigara Alkol kadar nefret ettiğim başka şey yok Aaa birde Ecünnüler
Çok yaşacaği için 35inde evlenip 40ında doğum yapacak 80 yaşındayken çocugu 40 olucak zatenZevklerimiz aynı sanırım ben de öyleydim
Şanslısın aslında sen çok yaşarsın
Cildi erken yaşlandırıyor oyüzden yaşımdan küçük gösteriyorum elbet onları kullanmamın etkisi vardırZevklerimiz aynı sanırım ben de öyleydim
Şanslısın aslında sen çok yaşarsın
Çok yaşacaği için 35inde evlenip 40ında doğum yapacak 80 yaşındayken çocugu 40 olucak zaten
Bunun derdi çok yaşamak değil erken yaşlanmamakmışCildi erken yaşlandırıyor oyüzden yaşımdan küçük gösteriyorum elbet onları kullanmamın etkisi vardır
Bunun derdi çok yaşamak değil erken yaşlanmamakmış
O @xemrexxx Kılıklı @Forumdash a bakma senÇok yaşacaği için 35inde evlenip 40ında doğum yapacak 80 yaşındayken çocugu 40 olucak zaten
Sen kendin söylüyorsun zaten ona bakarak bu düşünceye kapılmadım sen itiraf ettinO @xemrexxx Kılıklı @Forumdash a bakma sen
Yaşlanmak ile ilgili konuştugumu kim dedi? 80 yaşında yine salınacaktırBunun derdi çok yaşamak değil erken yaşlanmamakmış
Yooo yoooo artık bazı gerçekleri gördüm Yeni aydımO @xemrexxx Kılıklı @Forumdash a bakma sen
Sen konuşmadın zaten kendisi söylediYaşlanmak ile ilgili konuştugumu kim dedi? 80 yaşında yine salınacaktır
Yooo yoooo artık bazı gerçekleri gördüm Yeni aydım
Sen konuşmadın zaten kendisi söyledi
Sigara alkol kullanmayan genç görünür diyorum ayoll üyeleri heveslendiriyorum kullanıp cildinizi yaşlandırmayınYaşlanmak ile ilgili konuştugumu kim dedi? 80 yaşında yine salınacaktır
Yooo yoooo artık bazı gerçekleri gördüm Yeni aydım