Tokyo'yu da ecünnü listene mi aldın yoksaDenver benimde favorimdi Berlinide seviyorsun demek Rioyu bende sevmiyordum buraya kadar güzel ama Tokyoyu beğenmen olmamış @destere
Monika tek gözüme giren kadın oyuncu bu dizide
Tokyo'yu da ecünnü listene mi aldın yoksaDenver benimde favorimdi Berlinide seviyorsun demek Rioyu bende sevmiyordum buraya kadar güzel ama Tokyoyu beğenmen olmamış @destere
Monika tek gözüme giren kadın oyuncu bu dizide
Baş ecünnü o zaten Birde bir soyguncu kız daha var Sürahi suratlı diyorumTokyo'yu da ecünnü listene mi aldın yoksa
Tokyo ne güzel kız işte neyini beğenmiyorsun yine kıskanmaya başladın sanırım diğer kız da Nairobi sanırım onu diyorsunBaş ecünnü o zaten Birde bir soyguncu kız daha var Sürahi suratlı diyorum
Hahah evet o Sürahi suratlı kızTokyo ne güzel kız işte neyini beğenmiyorsun yine kıskanmaya başladın sanırım diğer kız da Nairobi sanırım onu diyorsun
Evet Tokyo'da gıcıklık var biraz ama gayet güzel bir kız iticiliği de yok abartma hem @destere de çok beğenmiş sanırımHahah evet o Sürahi suratlı kız
Tokyo hiçte güzel değil dizinin en itici karakteri Monika hepsinden iyi onların gıcık değil en azından
Aynen Monica o adamdan hamileydi galiba çok gıcık bir adam çok sinir oluyordum ve sonunda öldüAaa evet @destere de beğeniyor
Sen rehine patronu gibi davranıyor derken Monikanın kocasınımı diyorsun gıcık bir herif vardı orada
Aaa evet benimde en gıcık olduğum erkek oyunculardan biriydi neyseki çabuk kurtuldukAynen Monica o adamdan hamileydi galiba çok gıcık bir adam çok sinir oluyordum ve sonunda öldü
Aynen Berlin reyiz haklı çıktı kendini öldürteceksin dedi adama ve kendini öldürttüAaa evet benimde en gıcık olduğum erkek oyunculardan biriydi neyseki çabuk kurtulduk
Profosörü nasıl buluyorsun bildiğin OzanAynen Berlin reyiz haklı çıktı kendini öldürteceksin dedi adama ve kendini öldürttü
O adam efsane ya çok beğeniyorum onu polis kadını da bağladı kendine iki dk daProfosörü nasıl buluyorsun bildiğin Ozan
Sen kaçıncı bölümdesinBen bu diziye neden bu kadar takılı kaldım ya? HIMYM'dan beri ilk kez bir dizi bu kadar etkiledi beni.
Bakacağım buna da. Listemde @destereBukadarını bende beklemiyordum çok büyük sürpriz oldu benim adımada Hele finali izleyen etkisinden çıkamıyor @Harunnn60 a izle diyoruz ama nerde
Diziyi bitirmiş bulunmaktayım...
Muazzam. Berlin'deki karizma zor bulunur, Profesördeki de öyle, kendine has, özgün. Denver, gülüşünün kendisine verdiği farklılık ile gönlüme taht kurdu diyebilirim.Lafı fazla uzatmadan puanlarıma geçeyim.Soygunun başarılı olması beni çok mutlu etti, ederken de duygulandırdı; Berlin'in ölüşünü görmek istemezdim. Belki de bu, onu, yüceltmek için yapılmış en iyi senaryo idi.
1.sezon genel ortalama: 8.0 (7.1'di ama jenerik ve malum müzik için 8 yaptım)
2.sezon genel ortalama: 9.5( Sonuna kadar hak etti.)
Genel ortalama: 8.5(7.8 idi ama 1. sezondaki düşük puanlamalarımı göz önüne getirdim ve biraz fedakarlık ile 8.5'e çıkarmaya karar verdim. IMBD puanını geçememişim, bir sonraki izleyişimde mutlaka eşitler veya geçerim.)
VERİN ULAN MÜZİĞİ!
Bakacağım buna da. Listemde @destere
Bitirdim.
Hadi @Harunnn60 @MasacRE- ile bir siz izlemediniz @mesmeso61 @DarkLegenD falan bitirmiş @eskici de izliyorO adam efsane ya çok beğeniyorum onu polis kadını da bağladı kendine iki dk da
Bu diziyi izlemeyen çok şey kaybederHadi @Harunnn60 @MasacRE- ile bir siz izlemediniz @mesmeso61 @DarkLegenD falan bitirmiş @eskici de izliyor
@Sherlock Darkın yorumları hevesini kaçırıyordu final yorumuna bakta sende izle
@Sherlock
Benim mesajımdaki malum yeri spoilere alır mısın? Telefondayım, beceremedim.Hadi @Harunnn60 @MasacRE- ile bir siz izlemediniz @mesmeso61 @DarkLegenD falan bitirmiş @eskici de izliyor
@Sherlock Darkın yorumları hevesini kaçırıyordu final yorumuna bakta sende izle
@Sherlock