Çiğdem'in Soyu Nereye Dayanıyor?

hahahha hayırr uykum geldi ama seni bekliyordum paralamak için hoddagayı göstericem ben sana pis akbaba çiğneyecem seni :F:F:F
@destere de saçma bir soru sormuş sen niye uyuyasın ki gündüz sana izin vermez ki anacığın babacığın jensenın memelerine bakmana sen de gece gizli gizli izliyon biliyoz:A

olaya burdan bakınca tavuk kümesine dadanmış tilki gibi duruyor @Çiğdem- :)

Şu tavukta sen mi oluyorsun destere?:A:A

ayyy allahım yarabbim yaa gece egce başka işin gücün yokmu senin @xemrexxx
:F:F:F
ama şuan çoğu ünlü kadına bu uygulamayı yapmayı isterdim gerçekten :A:A:A

hahahah tavuk nerden çıktı ayoll @Harunnn60 akbaba ama destere benzetmen yinede cuk oturmuş bence :F:F:F

aa şimdi sana gelelim @destere ben gelmeden kaçman iyi olmuş bence senin adına
:F:F:F
sen giderken biz dönüyorduk demek istiyorum @Halef ciğim marka olmak böyle bişi :A @gözlemci @Yiğitt @Aserat @Dosi @MasacRE- @Thequeer @Ahmed @

sen giderken biz dönüyorduk demek istiyorum @Halef ciğim marka olmak böyle bişi :A @gözlemci @Yiğitt @Aserat @Dosi @MasacRE- @Thequeer @Ahmed @
Peki benim açtığım konuyu ilk nerede ne zaman açtığımı biliyor muydun? Bilseydin bunu demezdin. :A Giden kim dönen kim birdaha düşün istersen :A
Bu pis konuyu neden hortlatıyorsun buna vesile olan @Halef i kınıyorum :( :( :( @Harunnn60 @Thequeer @Yiğitt @destere @gözlemci @eskici @Forumdash

Yaa sen saf mısın :bhr: yoksa saf ayağına mı yatıyorsun :A :A @Çiğdem-
Ve pisler davulcusu @Çiğdem- in soy ağacını da araştırdık. Çikinellanın soyu 16.yy'de Macarsitan'da yaşayan Elizabeth Bathory'e dayanıyormuş. Şatosunda 650 kadını işkence ederek öldüren Bathory, Çiğdem gibi kadın düşmanıymış.

:A :A :A
10984031_703649593104745_317137587481969676_n-jpg.47480

Ve pisler davulcusu @Çiğdem- in soy ağacını da araştırdık. Çikinellanın soyu 16.yy'de Macarsitan'da yaşayan Elizabeth Bathory'e dayanıyormuş. Şatosunda 650 kadını işkence ederek öldüren Bathory, Çiğdem gibi kadın düşmanıymış.

:A :A :A
10984031_703649593104745_317137587481969676_n-jpg.47480
O yüzden korkum yok :A :A Rahatlıkla sana bulaşabilirim :A :A