Al işte hemen fesatlığa başladı @Forumdash
senin için benden daha pisti nasıl keşfedemedin alğılarına yufka unumu kaçtı gözlemeciİnceledim ama kayda değer birşeye ulaşamadım Hay aksi şeytan
hayır fesatlıkla alakası yok ben olayı hayra yordum ama tam çözemediğim için durumu arkadaşlardan bir destek alayım dedimAl işte hemen fesatlığa başladı @Forumdash
Hee tam yufka açıyordum senin etiketi görünce dayanamadım unlu elimle dokununca sonuç busenin için benden daha pisti nasıl keşfedemedin alğılarına yufka unumu kaçtı gözlemeci
hayır fesatlıkla alakası yok ben olayı hayra yordum ama tam çözemediğim için durumu arkadaşlardan bir destek alayım dedim
Ben açıkladım zaten konuyu şey diye bahsettiğimiz şey "değerlendirme" desteğe gerek yok yani dizi değerlendirmesi yapıyoruz sadecesenin için benden daha pisti nasıl keşfedemedin alğılarına yufka unumu kaçtı gözlemeci
hayır fesatlıkla alakası yok ben olayı hayra yordum ama tam çözemediğim için durumu arkadaşlardan bir destek alayım dedim
tabi tabi öyledir kesin zaten yanlış anlamadık değerlendirmeleriniz halka ulaşsın diye şeettim bende )Ben açıkladım zaten konuyu şey diye bahsettiğimiz şey "değerlendirme" desteğe gerek yok yani dizi değerlendirmesi yapıyoruz sadece
Peki halk zaten doğruyu anlayacaktır herkes senin gibi fesat düşünmeztabi tabi öyledir kesin zaten yanlış anlamadık değerlendirmeleriniz halka ulaşsın diye şeettim bende )
bir bakalım birazdan hogatha gelir nasıl anlamış olayı şahit oluruz )Peki halk zaten doğruyu anlayacaktır herkes senin gibi fesat düşünmez
Hogatha bir şey anlamayıp başkalarına soracaktır bencebir bakalım birazdan hogatha gelir nasıl anlamış olayı şahit oluruz )
Etiketledin adamı isteğine kavuştun Olan bana oluyor ikinizde fesatsınız Ama değerlendirmeye @destere yi de alalım Fesatlık yapanı çekerim çukuraAl işte hemen fesatlığa başladı @Forumdash
İşte anadolunun bağrından kopmuş gerçek bir halk örneği!!! Tüm gerçekleri görüyor @destereİnceledim ama kayda değer birşeye ulaşamadım Hay aksi şeytan
@destere de herkesle şey yapıyor zaten onları da biliyoruz yani
@gözlemci nin saftirik anadolu delikanlısı ayağına yatması seni aldatmasın sırf benim inadıma o yorumu yapmış yoksa onun kafasında ne tilkiler cirit atmıştır mesajları okuyunca ? )
ben şahit olduklarımı halka yaymaya çalışan gariban bir halk çocuğuyum kendi aksiyonlarınıza beni bulaştırmayın@destere de herkesle şey yapıyor zaten onları da biliyoruz yani
İçimden seni gördüğüm her an aklıma Faruk geliyor @xemrexxx beynime empoze etti bu ismi
Biz biliyoruz seni merak etme bulaştırdık bile@gözlemci nin saftirik anadolu delikanlısı ayağına yatması seni aldatmasın sırf benim inadıma o yorumu yapmış yoksa onun kafasında ne tilkiler cirit atmıştır mesajları okuyunca ? )
ben şahit olduklarımı halka yaymaya çalışan gariban bir halk çocuğuyum kendi aksiyonlarınıza beni bulaştırmayın
@Forumdash Senden başkasıyla şey yapmıyorum diye açıklama yapıyor @eskici de ikna olmaya çalısıyor , sankı Forumdashı başaksıyla yatakta basmış gibiAl işte hemen fesatlığa başladı @Forumdash
@eskici sonunda beklediğin an geldi hogatha gelip tüm olayları tek tek deşifre etti )@Forumdash Senden başkasıyla şey yapmıyorum diye açıklama yapıyor @eskici de ikna olmaya çalısıyor , sankı Forumdashı başaksıyla yatakta basmış gibi
Hahah Aaa vlla ben ne düşünürsem pat pat söylerim ,Durum onu gösteriyor @eskici @Forumdash@eskici sonunda beklediğin an geldi hogatha gelip tüm olayları tek tek deşifre etti )
iyiki geldin ya demin benim olayı bilerek yanlış yöne çektiğimi söylüyorlardı bakalım senin açıklamandan sonra ne diyecekler yine bahaneler bulurlar )Hahah Aaa vlla ben ne düşünürsem pat pat söylerim ,Durum onu gösteriyor @eskici @Forumdash
Aaa sen s abıkalısın cnm Benimde öyle düşündüğümü görünce itiraf etmeleri lazımiyiki geldin ya demin benim olayı bilerek yanlış yöne çektiğimi söylüyorlardı bakalım senin açıklamandan sonra ne diyecekler yine bahaneler bulurlar )